PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismsubconștientvideo

9 SEMNE (SIMBOLURI) DIN VISE PE CARE N-AR TREBUI SĂ LE IGNORI

Am putea spune că visele sunt filme pe care mintea noastră non-conștientă le proiectează noaptea pentru a ne atrage atenția asupra celor mai intime aspecte ale Sinelui nostru. Visele simbolizează frecvent situațiile cu care ne-am cofruntat sau urmează să ne confruntăm în timpul stării de veghe.

Visăm mult, după unii specialiști între 6 și 8 vise pe noapte, după alții chiar 9 sau 10, dar ne amintim dimineața unul maxim două.

Bărbații sunt predispuși să viseze că zboară sau că găsesc bani, în timp ce femeile visează mai des că sunt înșelate de partener sau cad de la înălțime. Conform experților, femeile au mai multe coșmaruri decât bărbații.

Fie că sunt coșmaruri sau nu, iată în continuare câteva vise a căror semnificație n-ar trebui s-o ignori.

VISÂND ȘERPI

Dacă visezi șerpi, așteaptă-te să apară un ghinion în viața personală sau profesională.

Dacă visând un șarpe te sperii, înseamnă că ai probleme și incertitudini în viața ta. Poate fi vorba despre o frică legată de locul de muncă, de un angajament sau de o situație dificilă.

Dacă șerpii apar într-un mediu familiar, plăcut, este un indiciu că se produce vindecarea.

Lupta cu un șarpe arată lupta pe care o duci cu un sentiment sau cu o decizie pe care trebuie să o iei.

Dacă ești urmărit de un șarpe, ceva îți amenință viața în realitate. Atunci când șarpele te atacă, este un semn că va trebui să faci față unei provocări în viață.

Să fii mușcat de un șarpe ar trebui să-ți atragă atenția la o situație din viață pe care încerci s-o eviți. Fii atent la pericolul venit din partea unei persoane sau a unei situații critice.

Dacă visezi un șarpe mort, este de bine. Reprezintă sfârșitul înșelăciunii sau a fricii în care ai trait. La fel, visarea unui șarpe în timpul sarcinii simbolizează norocul, arătând o sarcină sigură.

VISÂD SÂNGE

Când visezi sânge, este foarte important contextul în care apare.

Dacă visezi că sângerezi, înseamnă moarte. A ta, a cuiva drag sau apropiat, sau este vorba de o pierdere financiară importantă.

Dacă îți sângerează degetele, este un semn că vei fi înșelat la bani. Dacă sângerarea este în timpul unei operații, arată că ești deranjat de schimbările de la locul de muncă.

Sângele care curge din nas înseamnă griji.

Dacă sângerezi la un brat, vei pierde bani din cauza unei greșeli.

Urmele de sânge pe podea îți arată să ai grijă la colaboratorii tăi, vor încerca să te înșele. Dacă podeaua este plină de sânge însă, ar trebui să fii în siguranță.

Sângerarea picioarelor indică o avansare în carieră și o viață mai confortabilă.

Dacă în vis îți apare un om care moare sângerând abundent, vei avea ocazia să câștigi o sumă foarte mare de bani.

A TE VISA GOL ÎN PUBLIC

Este un vis stânjenitor care poate avea mai multe interpretări în funcție de situație.

De regulă este un semn al anxietății și slăbiciunii de care dai dovadă. Dacă îți expui în vis partea de sus a corpului, așteaptă-te ca un secret pe care l-ai ascuns până acum să iasă la iveală.

Goliciunea în public ar mai putea însemna lipsa de încredere în tine și frica de a nu fi judecat de oameni.

CĂDEREA DE LA ÎNĂLȚIME

Este unul dintre cele mai dese coșmaruri. Subconștientul îți trimite un mesaj că ești mult prea îngrijorat de controlul pe care nu-l ai asupra vieții tale. Este un semn că ceva nu merge bine, fie la muncă, în relație sau cu banii. Mai poate reprezenta neputința, slăbiciunea sau teama de a pierde ceva.

Dacă este vorba de o simplă cădere controlată sau de la o înălțime mică, este semnul unui proces treptat de eliberare.

A FI PRINS ÎN CAPCANĂ

Și el este un coșmar obișnuit la oameni. Arată că te străduiești din greu să eviți o problemă, o persoană sau o emoție.

Dacă visezi că ești blocat în vis, este semnul incapacității de a ieși dintr-o situație proastă. Foarte posibil să fii îngrijorat că nu avansezi în carieră, că ești îngropat în datorii sau că relația din acel moment nu duce nicăieri.

VISÂND DINȚI CĂZÂND

Dinții simbolizează în vis puterea și încrederea, dar dacă te visezi căzându-ți dinții, asta înseamnă că pierzi controlul a ceva în viață, acasă, la serviciu sau la școală.

Este un vis cumplit, dar nu te speria. Analizează unde urmează să pierzi controlul sau încrederea și remediază problema.

VISÂND PĂR

Părul apărut în vise are conotație sexuală. Dacă simți mirosul părului cuiva, înseamnă că la nivel subconștient speri să inițiezi o relație fizică cu persoana respectivă.

Dacă visezi cum îți cade părul, asta arată frica pe care o ai că îmbătrânești sau că-ți pierzi abilitățile sexuale.

Tăierea sau tunderea părului indică o schimbare majoră de situație sau pierderea forței și vitalității.

Chelia în vise poate fi de bine sau de rău. Dacă chelia este strălucitoare și fără pete, arată o minte curată. Mai poate arăta îngrijorarea că vei rămâne fără bani și poziția ta s-ar putea prăbuși.

VISÂND CORB SAU CIOARĂ

Corbii simbolizează în vis moartea și emoțiile negative. Dacă visezi o cioară atacându-te, este un semn despre un conflict actual din viața ta, conflict de care încerci să te îndepărtezi în loc să-l înfrunți.

BALOANE

Dacă visezi cum scapi niște baloane din mână, înseamnă că speranțele și visele tale sunt în pericol. Baloane care urcă spre cer, ar putea indica o frustrare în viața ta pe care încerci să o depășești. Baloanele negre sunt mesajul subconștientului că riști o depresie din cauza unei situații stresante.

Chiar dacă par înfricoșătoare, semnele apărute în vise au menirea de a te atenționa asupra problemelor din viață, oferindu-ți posibilitatea în unele cazuri de evita evenimentele  nedorite prin schimbarea felului de a fi.

Dacă ți-a plăcut dă un like și abonează-te, și trimite materialul video unui prieten interesat de astfel de subiecte. Îți mulțumesc pentru vizionare.

2 comentarii la „9 SEMNE (SIMBOLURI) DIN VISE PE CARE N-AR TREBUI SĂ LE IGNORI

  • Buna,
    Eu m-am lăsat de fumat de 2 ani și 5 luni, dar m-am îngrășat 29 kg, ma îndopat seara, sau când stau degeaba.
    Se poate folosi hipnoza pentru mâncatul compulsiv?
    Mulțumesc!

    Răspunde
    • Da, hipnoterapia poate fi folosita pentru mancatul compulsiv. Mâncatul compulsiv poate fi generat si de unele probleme fiziologice, dar cel mai probabil din ceea ce spuneti, este declansat la momentul renuntarii la fumat.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *