PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

CE SEMN ZODIACAL AI CONFORM ZODIACULUI AMERINDIAN

ANIMALUL TOTEM NATIV AMERICAN CORESPONDENT ZODIEI TALE

Astrologia nativilor americani este unul dintre cele mai precise instrumente pe care vechile culturi le-au oferit lumii. Amerindienii credeau că fiecărui om îi este atribuit la momentul nașterii un animal specific.

Hai să vedem ce animal îți este asociat conform zilei tale de naștere.

VIDRA (20 ianuarie – 18 februarie)

Sinonim Vărsătorului european, Vidra are ca elemnt asociat Aerul. Piatra norocoasă este Turcoazul iar culoarea este argintiul.

Trăsături de personalitate: prietenos, autonom, neconvențional.

Compatibili cu șoimul, corbul și cerbul.

Cei născuți sub semnul Vidrei sunt oameni simpatici, extrem de creativi, independenți și foarte drăguți.Sunt gânditori profunzi, extrem de intuitivi, se gândesc la toate detaliilel pe care alții le trec cu vederea. Excentricitatea și simțul umorului îi face unii dintre cei mai doriți parteneri de petrecere.

Sunt sensibili și loiali, fiind mereu lângă prieteni ajutându-i. Dar când n-au chef, este mai bine să-i lași în pace.

LUPUL (19 februarie – 20 martie)

Semnul zodiacal vestic asociat este Peștii. Elementele constitutive sunt Apa și Aerul, iar cristalul recomandat Jadul și Turcoazul. Culoarea norocoasă albastru – verde.

Trăsături de personalitate: generozitate, intuiție, emoționalitate

Cea mai bună compatibilitate cu șarpele, ciocănitoarea și ursul.

Paradoxal, Lupii sunt sensibili, grijulii și pline de bunătate. Sunt afectați de cea mai mică energie negativă sau pozitivă din preajmă. Se simt bine și în siguranță împreună cu familiile lor, iar pierderea unei persoane iubite este devastatoare.

Sunt în stare să se sacrifice pentru tine, dar dacă-l rănești sau trădezi, devine fiară. Durerea și furia îi face să devină înfricoșători. Noroc că nu se enervează ușor.

ȘOIMUL (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este semnul zodiacal european asociat, iar elementul este Focul. Cristalul benefic este Opalul, iar galbenul și verdele sunt culorile norocoase.

Trăsăturile de personalitate: înțelepciunea, spontenaitatea, puterea

Cele mai compatibile zodii sunt Somonul și Bufnița.

Șoimii sunt curajoși, fiind lideri neînfricați. Sunt puternici, nu dau niciodată înapoi de la luptă și nu se sperie aproape niciodată. În cele mai negre situații vor veni cu un plan câștigător. Sunt încăpățânați, și uneori poti fi extrem de egoiști.

Nu vor recunoaște niciodată c-au greșit chiar dacă sunt conștienți de asta. Nerăbdarea este cusurul lor, putând deveni prea sensibili, duri și nepoliticoși.

CASTOR (20 aprilie – 20 mai)

Semnul zodiacal asociat este Taurul. Elementul: Focul și Aerul. Cristalul menit este Hematitul și Jaspul iar culorile norocoase Albastrul și galbenul.

Trăsături de persoanlitate: fiabilitatea, râvna, pragmatismul

Compatibilitatea se orientează către Urs, Ciocănitoare și Gâsca.

Preferă opțiunile sigure în detrimentul riscului, motiv pentru care o apucă pe căile cunoscute sau probate de alții. Le place să facă cadouri sau servicii. Sunt ambițioși, dominatori și autoritari.

Castorii nu lasă lucrurile să meargă, fiind intriganți și răzbunători.

CĂPRIOARA (21 mai – 20 iunie)

Semnul zodiacal european ar fi Gemenii, elementul primordial Pământul și Focul. Cristalul recomandat este Agatul iar culorile norocoase sunt albastrul și galbenul.

Trăsături de personalitate: convenționalismul, inteligența

Zodiile compatibile sunt Vidra și Corbul.

Căprioarele au abilitatea de a trage atenția asupra lor chiar dacă nu fac nimic deosebit. Le place să experimenteze și pentru asta nu prea stau într-un singur loc. Sunt curioși și sunt niște vorbitori excelenți.

Trăsăturile negative ar putea fi nesiguranța, lenea, nerăbdarea și egoismul. Sunt schimbători în dispoziție și opinii mai des decât ți-ai dori.

CIOCĂNITOAREA (21 iunie – 21 iulie)

Ciocănitoarea este asociată Racului. Elemnetele constitutive sunt Apa și Piatra. Cristale Cuarț trandafiriu și Carnelian. Culoare norocoasă: rozul.

Trăsături de personalitate: empatia, sensibilitatea, protectivitatea

Compatibilitate cu Castorul, Lupul și Șarpele.

Ciocănitoarea se concentrează pe construirea și oferirea urmașilor lor cel mai bun cuib. La fel sunt și purtătorii acestui semn.

Sunt foarte buni ascultători la orice oră și vor sări mereu în ajutorul cuiva. Sunt romantici, sensibili, dar asta-i face uneori sufocanți. Fiind așa sensibili este greu de purtat cu ei o discuție sinceră și directă.

Pot fi geloși, posesivi, au resentimente și pot manifesta furie când sunt răniți.

SOMON (22 iulie – 21 august)

Leul este semnul vestic asociat. Elemetele constitutive sunt Apa și Focul, iar cristalul benefic Carnelianul. Culoarea norocoasă este Focul.

Trăsăsturi de personalitate: încrederea, dinamicitatea, mândria

Compatibilitatea zodiacală este cu Șoimul și Bufnița.

Cei cu acest semn se concentrează bine pe obiectivele lor. Voința lor îi face puternici și influenți. Dar în același timp pot fi iubitori, darnici și generoși. Dacă sunt într-o dispoziție proastă, pot fi egoiști, insensibili și intoleranți.

Sunt amuzanți când ceilalți sunt la fel, dar se simt foarte repede răniți și jigniți.

URSUL (22august – 21 septembrie)

Ursul este semnul zodiacal sinonim Fecioarei. Elementele sunt Pământul și Apa. Cristalul Topaz. Culorile norocoase sunt violetul și maroul.

Trăsăturile de personalitate: responsabilitatea, umilința, realismul

Compatibili cu Castorul și Gâsca

Urșii sunt echilibrați, organizați, intuitivi ceea ce-i face niște mentori buni. Oamenii îi caută pentru sfaturile solide și îndrumările bune.

Vin cu soluții pertinente la problemele complicate. Au o minte curioasă, sunt intelectuali, au răbdare și sunt pozitivi. Asta-i recomandă ca lideri. Când sunt în situații de criză, se izolează. Lenea este și ea o situație de criză pentru Urși.

CORBUL (22 septembrie – 22 octombrie)

Semnul european asociat este Balanța. Elemnetul primordial Aerul. Jaspul este cristalul benefic iar culorile sunt albastru și maroul.

Trăsături de personalitate: diplomația, prietenia, iubirea de pace

Compatibilitate cu Căprioara și Vidra

Legenda nativilor americani crede corbul ca fiind născut în negura istoriilor ca o pasăre albă care pentru faptele ei greșite a devenit neagră.

Oamenii născuți sub acest semn caută pacea și armonia oriunde se află. Au talentu de a evita conflictele dar și de a le rezolva când acestea se întâmplă. Diplomația exagerată este enervantă pentru unii. Neutralitatea lor permanentă pare lașitate și superficialitate.

Corbii pot fi pricinoși, fără maniere și duri în situațiile dificile.

ȘARPELE (23 octombrie – 22 noiembrie)

Zodia asociată Scorpionul. Elementele primordiale Pământul și Apa. Cristalul recomandat Ametistul și culori norocoase portocaliul și violetul.

Trăsături de personalitate: spiritualitatea, misterul, impulsivitatea

Șerpii sunt compatibili cu Lupul și Ciocănitoarea

Majoritatea shamanilor erau născuți sub acest semn. Spiritualitatea este terenul lor preferat. Au talent în a fi lideri spirituali, având puteri de vindecare. Mulți lucrează în domeniul medical. Par misterioși, întunecați și chiar înfricoșători, dar în realitate sunt grijulii, sensibili și emoticvi chiar.

Pot ataca mortal, fiind foarte veninoși. Pot ajunge instabili emoțional, neiertători și chiar violenți uneori.

BUFNIȚA ( 22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)

Dacă ești născut sau născută între 23 noiembrie și 21 decembrie, adică Săgetător, un shaman nativ nordamerican ți-ar spune că de fapt porți semnul tău zodiacal al Bufniței.

Elementele dominante sunt Focul și Pământul, iar cristalul asociat este Obsidianul. Culorile purtătoare de noroc, negrul și auriul.

Trăsături de personalitate: independent, deschis la minte, aventuros.

Cei născuți sub semnul Bufniței sunt niște ființe unice, capacitatea lor de a vedea în întuneric oferindu-le aptitudini filozofice. Sunt buni ascultători și vor oferi mereu sfaturi bune.

Dacă ești născut sub acest semn te simți minunat noaptea, atât fizic cât și sufletește, și te bucuri enorm de activitățile nocturne pe care le faci.

Când te afli într-o situație negativă, poți ajunge însă diabolic, viclean și exagerat din fire. Nu te lăsa consumat de obiectivele tale pentru că riști să-ți pierzi simțul moralității.

Zodiile compatibile sunt Somonul și Șoimul.

GÂSCA ( 22decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este semnul vest european sinonim cu Gâsca. Elementul este Aerul și cristalul recomandat Peridotul și Cuarțul. Culorile norocoase sunt argintiul și albul.

Trăsături de personalitate: ambiția, metodicitatea, fiabilitatea

Zodiile cele mai compatibile sunt Corbul, Ursul și Castorul.

Gâsca este ambițioasă, muncitoare și perseverentă. De aceea dacă vrei un lucru bine făcut, Gâsca îl va face. Se gândește numai la succes și nu se oprește decât când îl atinge. Dacă au familia alături, performanțele sunt și mai bune.

Ambiția dăunează uneori Gâștei pentru că-i diminuează latura emoțională, devenind prea mecanică.

Când sunt în medii nefavorabileajung să fie consumați de spiritul lor interior întunecat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *