PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismsanatateterapievideo

SECRETE ASCUNSE ALE UNGHIILOR: DESCOPERĂ SEMNELE BOLILOR ÎN LUNULELE TALE!

Diagnosticare din priviri: Ce spun lunulele unghiilor despre sănătatea ta?

Vrei să știi cum stai cu sănătatea? Privește-ți lunulele unghiilor. Mărimea și culoarea lor îți vor spune afecțiunile care sunt gata să se declanșeze.

Ce sunt lunulele?

Lunula este zona albicioasă în formă de semilună situată spre rădăcina unghiei. Mai poartă numele de semiluna unghiei și ocupă la o persoană sănătoasă și energică cam o cincime din suprafața unghiei. În cazul dezechilibrelor și bolilor își pierde culoarea până la dispariție. Același lucru se întâmplă și indivizilor cu un regim de viață preponderent nocturn.

Afecțiuni ce pot fi descoperite observând culoarea lunulelor

O culoare asemănătoare fildeșului arată o stare bună de sănătate.

O lunulă gri arată energia scăzută a splinei, stomacului, digestiei și absorbției, provocând anemie și stări de oboseală.

Dacă-i roz, indică declinul funcțiilor viscerelor și un consum fizic excesiv, ducând la hipertiroidism  și diabet, sau alte boli metabolice.

Culoarea violet este asociată circulației deficitare în zona inimii și a vaselor cerebrale, aport insuficient de oxigen, amețeli, dureri de cap și scleroză cerebrală.

O lunulă neagră arată o boală cardiacă severă, cancer, intoxicație pe termen lung cu metale grele sau medicamente.

Particularități ale lunulelor pentru fiecare deget al mâinii

Lunula degetului mare este asociată plămânilor și splinei. Dacă are culoarea roz, arată disfuncția pancreasului, răcești ușor și simți oboseli repetate și persistente.

La degetul arătător, lunula are legătură cu intestinele și cu stomacul. O lunulă roz indică funcționarea proastă a stomacului și intestinului gros, și scăderea poftei de mâncare.

La degetul mijlociu, lunula reflectă canalul pericardului și conștiința. Culoarea sa roz este asociată amețelilor, durerilor de cap, dezechilibrelor conștiinței, insomniei și somnolenței.

Lunula degetului inelar este legată de secrețiile interne. Lunula roz aici indică declinul și dizarmonia yin – yang. La femei arată afecțiuni ginecologice precum menstruație neregulată.

La degetului mic, lunula este asociată inimii și rinichiilor. În general, pe acest deget lunula apare rar, dar când apare, implică febra. Culoarea roșie indică o boală cardiacă severă.

Nu uita să consulți un specialist în sănătate pentru evaluări și sfaturi personalizate. Dacă găsești informativ acest material, nu uita să dai un like, să te abonezi pentru mai mult conținut util și să împărtășești cu cei interesați de sănătatea unghiilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *