PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

misticăocultismsanatatevideo

ALIMENTELE INTERZISE ȘI RECOMANDATE PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL

„Secrete Gastronomice ale Zodiilor

Dintre zeci și sute de diete existente pe internet, astrologii vedici vin și ei cu un ghid alimentar străvechi bazat pe elementul prim care îți guvernează data ta de naștere. Iată ce alimente îți interzice sau îți recomandă doctorul Aman Tripathi de la Universitatea de Medicină Nehru Nagar din Belgaum, India.

SEMNELE DE FOC

Berbecul, Leul și Săgetătorul, având ca element primordial focul sunt puternici și impulsivi dar au înclinații către excese.

Berbecul predispus către aciditate gastrică, arsuri și indigestie trebuie să evite alimentele picante și alcoolul și să reducă consumul de sare. Este bine să mănânce legume verzi, banane, nuci, smochine și caise, precum și fructe apoase.

Un Leu guvernat de un Soare slab este predispus la boli de inimă, afecțiuni articulare, aciditate și alte tulburări la stomac. Trebuie să evite complet mâncarea picantă, dar și carnea roșie, alimentele grase sau produsele lactate. Are nevoie de magneziu lămâilor, piersicilor și merelor și n-ar trebui să-i lipsească usturoiul, ghimbirul, scorțișoara, cerealele, prunele, sparanghelul, spanacul și salata.

Slăbiciunile Săgetătorului sunt ficatu gras, rinichii și memoria. Pe lângă alimentele picante ar trebui să evite zahărul rafinat, fumatul și consumul excesiv de alcool. Îi sunt prielnice alimentele bogate în silice cum fasolea verde, lintea, bananele și căpșunile pentru memorie, și rădăcinoasele, turmericul, sfecla și ceapa pentru ficat.

SEMNELE DE APĂ

Sensibile și romantice, dar și pasionale, zodiile guvernate de Elementul Apă nu lasă pe nimeni să pătrundă în Universul lor.

O Lună slabă predispune Racul la tulburări pulmonare, astm, bronșită, insomnie și chiar diabet. Ar trebui să elimine din alimentație prăjiturile, produsele de patiserie, zahărul rafinat, alimentele prăjite, și să limiteze sarea și carnea. Poate mânca însă legume verzi, varză, linte castraveți, spanac și broccoli. Sunt recomandate și căpșunile, cireșele, bananele și smochinele.

Pe lângă indigestie și aciditate, Scorpionul mai este predispus la tulburări ale sângelui și creierului. Trebuie să evite alimentele grase și picante, zahărul rafinat și alcoolul. Îi sunt recomandate migdalele și cireșele negre pentru creier, salatele verzi și legumele la abur, ceapa, roșiile, nucile de cocos și fasolea.

Peștii pot suferi de rinichi, stomac, plămâni și urechi. Zahărul și cafeaua sunt cei mai mari dușmani ai săi, alimentele uleioase, drojdia, dar și alcoolul și fumatul. Alimentele recomandate sunt portocalele, strugurii, lămâile, spanacul, fasolea și algele marine. Gălbenușurile de ou și prunele uscate sunt bune, dar cu moderație.

SEMNELE DE AER

Curioase și istețe, semnele de Aer au tendința de a-și pierde echilibrul când nu le ies planurile.

Guvernat de Mercur, Gemenii sunt expuși tulburărilor nervoase, pulmonare și toracice. Ar trebui să evite rădăcinoasele precum cartofii și alimentele cu drojdie. De asemenea, alcoolul și zahărul rafinat. Spanacul este alimentul pe care-l pot consuma fără frică. Le mai fac bine citricele, prunele și strugurii, fasolea verde, roșiile și salata verde.

Balanța este predispusă către afecțiunile organelor genitale, oculare, boli de piele și probleme ale gâtului. Trebuie să excludă complet alcoolul, băuturile carbogazoase, zahărul și amidonul. Cât mai puțină carne, alimente condimentate și cele cu drojdie. Pot consuma sparanghel, roșii, struguri, mere, portocale, ovăz, grâu și porumb.

Oasele și articulațiile, ochii, pielea și urechile pot fi afectate în cazul Vărsătorului. N-ar trebui să consume deloc zahăr și cafea. Salata verde și țelina, la fel ca toate alimentele bogate în clorură de sodiu ar trebui să fie articole obligatorii în dieta Vărsătorului. Mai sunt indicate perele, lămâile și roșiile.

SEMNELE DE PĂMÂNT

Mereu pe picioarele lor, Zodiile de Pământ fac și ele greșeli de alimentație.

Problemele de sănătate ale Taurului sunt oarecum similare cu ale Balanței, organele genitale, ochii, pielea și gâtul fiind partea lor slabă. Dacă ești Taur nu mânca niciodată carbohidrați, nici alcool sau mâncare condimentată. Ar trebui să mănânci sparanghel, migdale și spanac, și de asemenea fructe cum sunt merișoarele și căpșunile.

Pe lângă tulburărilor nervoase, pulmonare și toracice datorate guvernării de către un Mercur slab, Fecioara poate avea probleme și cu părul și pielea. Alimentele de evitat sunt carnea roșie și ciocolata și cele recomandate cu moderație, alimentele picante. Sunt recomandate în schimb alimentele bogate în sulfat de potasiu cum sunt fasolea, leguminoasele, soia, prunele uscate, roșiile, grapefruitul și portocalele. Mai sunt bune sucurile de fructe, ovăzul și legumele verzi.

Capricorni sunt susceptibili de afecțiuni la oase, articulații, ochi, piele și urechi. Datorate ca și-n cazul Vărsătorului de un Saturn slab. Ar trebui să evite pâinea, ciocolata clasică cu zahăr rafinat ți alimentele picante. Salatele și sucurile de fructe îi conferă o viață lungă și sănătoasă. La fel și legumele verzi, laptele, ouăle și brânza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *