PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

CELE MAI PUTERNICE REMEDII FENG SHUI PENTRU SĂNĂTATE ÎN 2024

Cum îți poți îmbunătăți sănătatea în 2024 folosind energiile pozitive din locuința ta? Iată cele mai eficiente remedii feng-shui pentru anul acesta.

AFECȚIUNI CE POT APĂREA ÎN ANUL DRAGONULUI 2024

Există un risc considerabil pentru afecțiunile gastrice, intestinale și pancreatice. Se recomandă evitarea consumului excesiv de carbohidrați.

GOLDEN WU LUO

Wu Luo este un simbol puternic al longevității, sănătății, prosperității și abundenței. Așază-l în 2024 în zona de Nord-Est a locuinței tale. Îl poți pune și-n dormitor, pe noptieră la capul patului. Poartă-l și în buzunar sau în poșetă pentru o protecție mai completă. Dacă ai un Wu Luo gol, umple-l cu 2 – 3 lingurițe de sare pentru a-i spori puterea.

BUDDHA FERICIT DIN AVENTURINĂ VERDE

Recomandat în 2024, pentru toate zodiile chinezești, este și Buddha Fericit din Aventurină Verde. Va absorbi toate energiile negative din jurul tău. Aventurina atenuează anxietățile și emoțiile extreme, și aduce noroc celor ce participă la pariuri. Atrage oportunități de călătorie și aduce noroc în viața amoroasă.

Este foarte bun pentru afecțiuni ale inimii, plămânilor, creșterea flexibilității organismului și îmbunătățirea vederii.

BAMBUSUL RĂSUCIT

Simbol al longevității, Bambusul Răsucit ajută la menținerea sănătății dacă-i așezat în 2024 în sectorul de Vest al casei tale.

BROASCA ȚESTOASĂ

Tot în Sectorul de Vest poți plasa o Broască Țestoasă care va menține sănătatea familiei tale.

Pentru a proteja familia împotriva pericolelor, accidentelor și îmbolnăvirilor, Broasca Țestoasă poate fi pusă la intrarea principală a locuinței.

Anxietatea și insomnia, ca și teama copiilor de a dormi singuri pot fi remediate prin așezarea unei Broaște Țestoase în partea de sus a patului.

Pentru a atrage norocul în viața profesională, așezarea ei trebuie făcută în partea de Nord a casei sau la birou, în spatele zonei unde-ți desfășori activitatea.

Broasca Țestoasă așezată în Sectorul Vestic al casei te ajută și la a avea descendenți.

GLOB DE MEDITAȚIE

Acest glob de cristal te va proteja împotriva influențelor negative și te va ajuta să-ți revitalizezi pielea, organele și nervii. Previne insolația și reglează temperatura corpului. Atenuează transpirația excesivă, frica, panica și accesele de tremurat.

Prin câmpul protector făcut în jurul organismului întărește sistemul imunitar.

Poți purta unul mic în geantă sau poți pune unul mai mare în sufragerie.

BILE CHINEZEȘTI METALICE

Utilizând zilnic bilele relaxezi mușchii și articulațiile, îmbunătățești memoria, circulația sângelui, reduce oboseala și stresul, ajută la vindecarea hipertensiunii arteriale.

PASĂREA NEMURIRII CĂLCÂND PE BROASCA ȚESTOASĂ

Pasărea Nemuririi este folosită și pentru a atrage bogăția.

Pentru a avea o viață lungă și sănătoasă, așează Pasărea Nemuririi călcând peste o Țestoasă în partea de Vest a casei tale. Pusă în grădină aduce armonia și fericirea.

Plasată în partea de Sud atrage oportunități de confort material și elimină obstacolele în carieră, iar în Nord, atrage bogăția, sănătatea și norocul în relații.

ALTE REGULI PENTRU 2024

Dacă partea stângă a încăperii este mai întunecată, țineți ferestrele cât puteți de mult deschise pentru a pătrunde lumina.

Dacă în zona asociată cu sănătatea există chiuvete sau canale de scurgere, este bine să le țineți acoperite când nu-s utilizate.

Ține ușile dormitorului închise noaptea, la fel și pe cele ale șifonierului pentru a păstra energia din cameră și a întări sănătatea.

Un animal de companie este recomandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *