Workshop – Cum înveți mai ușor ?

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Poate „învățare” înseamnă pentru tine imaginea unui manual de școală, sau poate un părinte cicălindu-te să te ocupi mai mult de o materie…sau pur și simplu înseamnă ceva plăcut, un vehicul care te duce în interiorul unor domenii fascinante. Indiferent cum te raportezi la acest cuvânt, îți spunem că tot ceea ce reprezinți ca om este rezultatul acestui proces… ca să înțelegi amploarea îți amintim de cele câteva cazuri de copii care au crescut printre animale și care n-au mai putut fi recuperați din punct de vedere al dezvoltării. De aceea îți scoatem în prim plan un adevăr: dacă nu te ocupi tu de tine atunci se ocupă mediul… iar celui din urmă îi lipsește adeseori cele mai bune metode care să ți se și potrivească. Din această cauză pot apărea cel puțin dificultăți, iar implicațiile se resimt în fiecare domeniu al vieții.

De aceea te întrebăm:

Te descurajezi ușor când ai de asimilat ceva nou care pare dificil?

Când ai nevoie să înveți un material voluminos îți vine să începi cu o pauză sau să faci orice altceva?

Ajungi la epuizare în anumite perioade când ai de învățat în mod susținut?

Vrei să înveți mai ușor decât ai făcut-o până acum?

Urmărești să atingi performanța într-un anumit domeniu?

Dacă ai răspuns pozitiv la cel puțin una dintre întrebări, îți propunem o cale prin care să scoți din „normalitate” acest gen de manifestări, doar pentru că sunt foarte răspândite. Ca să îți fie ușor să-ți reprezinți ce poți obține de la acest workshop, îți propunem să-ți amintești o situație din viață când ai reușit să înveți ușor un anumit lucru care îți solicita de obicei multe resurse.

În exclusivitate, HBI împreună cu Tudor Borza, președintele Asociației Europene de Hipnoză, îți propune un workshop în care să descoperi mecanismul din spatele învățării și pe care să-l poți folosi ori de câte ori ai nevoie. Este vorba despre îmbinarea armonioasă dintre biologie și psihologie, în care transa, starea naturală a creierului în momentul învățării, este alăturată motivației, ca scânteie și susținător al învățării.

În cele 3 ore de workshop afli cum să accesezi starea creierului care a făcut posibil acel eveniment în care ți-a fost ușor să înveți și cum să o ancorezi astfel încât să fie la dispoziția ta ori de câte ori ai nevoie. Mai mult, descoperi cum să transformi învățarea în experiență de viață.

Trainer Tudor Borza:
• Formator certificat de CNFPA
• Trainer NLP ȘI Life Coach
• Hipnoterapeut certificat la nivel internaţional de către International Hypnosis Association
• Membru al American Hypnosis Association
• Membru al American Alliance Of Hypnotists
• Membru fondator şi fost Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză
• Fondator şi preşedinte al Academiei de Hipnoză din România.

pentru mai multe detalii click aici

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *