Studiu: Mai mult sex, mai mulţi bani

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Studiu: Mai mult sex, mai mulţi bani O viaţă sexuală activă vă poate face mai fericiţi, mai sănătoşi şi mai prosperi. Nu sunt vorbe goale. Un studiu recent arată că persoanele care au avut relaţii sexuale de patru sau mai multe ori pe săptămână, au câştigat mai mulţi bani decât omologii lor care au avut o viaţă sexuală mai calmă.

„Oamenii au nevoie să iubească şi să fie iubiţi (sexual şi non-sexual). În absenţa acestor elemente, mai multe persoane devin sensibile la singurătate, anxietate socială şi depresie, fapt care afectează viaţa lor profesională”, spune autorul studiului, Nick Drydakis, profesor la Universitatea Angila Ruskin din Cambridge,  Anglia pentru CBSNews.com.

Un studiu făcut în 2009 în Brazilia a avut şi el acelaşi rezultat. Deci, mai mult sex, mai mulţi bani.

Profesorul Drydakis spune că omul trebuie să-şi satisfacă nevoile de bază, cum ar fi hrana, apa, şi activitatea sexuală înainte a încerca să-şi atingă alte aspecte ale vieţii. Fără aceste funcţii de bază îndeplinite, buna funcţionare a vieţii ar fi perturbată.

Profesorul Drydakis a analizat datele obţinute de la 7.500 de persoane cu vârsta cuprinsă între 26 şi 50 de ani din Grecia. Subiecţii au oferit o serie de informaţii demografice, date despre starea de sănătate, nivelul activităţii sexuale, despre activitatea lor profesională şi recompensele băneşti ale acestora. Grupul intervievat a inclus şi un procent din minoritatea homosexuală.

Cei care au avut relaţii sexuale de patru sau mai multe ori pe săptămână, au câstigat cu 5 la sută mai mult. Cei care au fost privaţi de acest gen de relaţii, au câstigat cu 3,2 la sută mai puţin decât media.

Raporturile sexuale s-au dovedit benefice şi pentru sănătate, raportându-se un număr mai mic de boli de inimă, artrită şi diabet zaharat.

Chiar şi în cazul persoanelor cu boli cronice, cei care au făcut sex mai des au avut şanse mai mari de a câştiga mai mulţi bani.

Nu vă aşteptaţi ca dacă îndesiţi partidele de amor să primiţi o mărire de salariu, este un biet studiu nu o metodă de îmbogăţire.

Studiu: Mai mult sex, mai mulţi bani

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *