„Secretul” – o cale reala spre implinirea dorintelor?

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

 

„De ce” este intrebarea care ne vine cel mai des in minte. Este intrebarea care ne-a starnit imaginatia si vointa de a gasi raspuns la tot ce ne inconjoara. Este intrebarea care a departajat poate specia umana de restul speciilor resemnate in a-si consuma partea de fiinta din marea lege a naturii.

Vrem sa stim, sa intelegem, sa vedem ceea ce simtim involuntar. Rand pe rand am inventat matematica, fizica, chimia, medicina, psihologia, toate ca raspunsuri la intrebarile fundamentale ale existentei noastre. Si totusi, descoperirea retetei fericirii se lasa asteptata. Ultimii ani au venit insa cu un raspuns pe care stiintele moderne se dovedeau incapabile a-l da. Intoarcerea acolo unde se presupine ca oamenii erau fericiti, acolo unde fericirea era o stare permanenta, nealterata de grijile unui esec in nefericire.

O ipoteza si o tehnica ne propune in acelasi timp autoarea Rhonda Byne in de acum binecunoscuta lucrare literara si cinematografica „Secretul”. Un secret pe care incearca sa ni-l impartaseasca de mii de ani culturile religioase, profetii si invatatii tuturor timpurilor.

Va propunem o interpretare a acestui Secret in opinia a doi tineri psihologi, doamna Roxana Mihai si doamna Mirela Paval.

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *