VIDEO: Oamenii preferă telefonul mobil înaintea sexului

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Un studiu recent spune că oamenii ar prefera să nu facă sex decât să trăiască fără telefoanele lor mobile. Două treimi din tinerii britanici au spus că nu ar putea trăi fără telefonul lor, iar nouă la sută preferă micul dispozitiv electronic mai degrabă decât pe copiii lor.

 

La acest studiu au participat 2.570 de adulţi din Marea Britanie, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani. Testul a concluzionat că 94 la sută dintre britanici ar trăi mai degrabă fără sex decât fără telefoanele lor mobile, 65 la sută mergând până acolo încât să declare că nu ar putea trăi fără ele. Toţi cei chestionaţi erau deţinători de celulare şi se aflau într-o relaţie.

Aproape un sfert, 22 la sută, au spus că sunt „foarte dependenţi” de telefonul lor în timp ce doar 10 la sută au declarat că le este egal dacă-l poartă sau nu cu ei. Unu la sută au spus că folosesc ocazional mobilul iar doi la sută ar putea trăi cu uşurinţă fără el.

În ciuda acestei dependenţe pe care majoritatea oamenilor o dovedesc, doar 12 la sută şi-au asigurat telefoanele mobile.

Dintre lucrurile la care oamenii ar renunţa în favoarea mobilului mai putem menţiona, una sau mai multe „mese de bază”, în procent de 45 la sută, 71 la sută ar renunţa mai repede la maşina lor sau 9 la sută ar trăi mai degrabă fără copii.

Un obiect folositor sau o dependenţă îngrijorătoare?

VIDEO: Oamenii preferă telefonul mobil înaintea sexului

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *