Magia sexuala sau sexul magic

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Rituri magice, ritualuri si ceremonii in care este implicat sexul sunt intalnite si practicate in numeroase culturi, atat in Est cat si in Vest. Putem exemplifica prin ritualurile celtice din timpul sezonului agricol de primavara, o forma de magie care conducea la fertilizarea terenului sau prin combinatia dintre sex si misticism a practicilor preoteselor elene. Sunt bine cunoscute interferentele canalelor de energie sexuala si obiectivele spirituale sau de longevitatea promovata de tantra yoga. Mistica iudaica timpurie dovedeste deasemnea particularitati sexuale in ritualurile sale. In Marele Ritual Wicca, un cuplu invoca pe Dumnezeu si Zeita sa intre in corpurile lor in timpul actului sexual, iar actul este considerat sacru.

Magia sexului este inradacinata in invataturile sufite, sursa de cunoastere se pare pentru Cavalerii Templieri in timpul cruciadelor, cavaleri care au dus aceste practici inapoi in Europa, fiind incorporate apoi in alte filozofii mistice si oculte.

Aleister Crowley, a promovat cursul Sex Magic in Occident. El si-a insusit aceasta magie in timp ce calatorea in India si Africa, organizand si conducand Ordo Templi Orientis (OTO).

Ca si alte tipuri de magie, si cea sexuala are obiective variate, de la vindecare la iluminare spirituala. Franz Mesmer a folosit transe sexuale induse pentru a facilita diferite tipuri de vindecare. William Blake, poet britanic, francmason, a scris despre o fateta a magiei sexuala care implica acte sexuale intre oameni si fiinte spirituale. In Kundalini yoga, energia sexuala este coordonata prin corp pentru a hrani chakrele si a ajuta vindecarea de orice fel.

Concluzia este ca aceasta forta magica din timpul actului sexual poate fi directionata in scopuri creatoare altele decat reproducerea umana. Cu alte cuvinte, aceasta forta care este responsabila pentru toata viata umana si animala, poate fi directionata pentru a cea abundenta, succes, vindecare, s.a.m.d.

Energia sexuala poate fi combustibilul pentru propulsarea oricarei forme de manifestare. Rezultatul acuplarii magice este imprimat pe plan spiritual, care se va materializa in cele din urma in lumea fizica. Participantii creeaza mental o imagine a intentiei pe care doresc sa o aduca in realitate. Apoi se angajeaza in relatii sexuale in timp ce tin in mintea lor aceasta imagine. La momentul orgasmului, imaginea este eliberata in cosmos pentru a fi transformata de fortele divine si apoi materializata in planul terestru.

Aceasta este doar una din multele practici magice de sex, este usoara si eficienta comparativ cu yoga tantrica sau calatoria astrala in timpul transei sexuale care necesita o experienta mentala, fizica si spirituala mai mare.

Energia creatoare nascuta in timpul actului sexual magic poate fi folosita pentru a da puteri magice instrumentelor si farmecelor. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este de a transfera forta unei amulete sau unui talisman care va fi purtat mai apoi. Magicienii folosesc fluidele sexuale pentru a incarca instrumente magice cu forte miraculoase.

Magia sexuala sau sexul magic

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *