Echilibrarea mentală şi quantica

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

“Fii o inima pentru fiecare inima si a tuturor inimilor”. Prin aceasta se defineste cel mai bine A’ime Cristie, femeia care este fondatorul fundatiei Hearts of Hearts. Ea este profesorul, oratorul inspirational, autorul, filozoful, creatorul de moda si totodata femeia care si-a dedicat viata in tot mai mare masura cautarii si definirii valorii umane, a reintregirii aspectului uman cu cel divin intr-o bataie de inima. Fiecare om este un fractal de lumina in pictura vietii, marimea luminii lui este masura in care el se simte una cu semenii sai.

Cristie este o prezenta de forta imensa care din dragoste nemarginita, se daruieste pentru oameni, prin actiuni concrete. Cursurile ei sunt TARAM DE POSIBILITATE DE TRANSFORMARE A FIECARUI OM CARE ESTE INSPIRAT SA-SI CONSTIENTIZEZE MARETIA PROPRIE. Este o persoana care a investit zeci de ani din viata ca sa inteleaga esenta fiecarui om si situatie de viata, ea prin aceasta cunoastere dobandita sa fie o cale de luminare a celor ce doresc sa experimenteze salturi calitative in viata lor. Impreuna putem face o uriasa transformare la nivel national si global.

Metoda doctorului Demartini, implementata de Cristie, iti descopera vechile tale ipoteze despre viata si iti ofera o alta viziune si perspectiva asupra ei, precum Einsten a spus: “nu poti sa rezolvi o problema cu constiinta cu care ai creat-o”. Aceasta experienta de o zi iti echilibreaza si extinde mintea, iti deschide inima pana cand simti adevarata ta valoare. Principiile si metodologiile prezentate te vor ajuta sa-ti depasesti limitatiile si obstacolele care te impiedica sa realizezi adevarata ta natura, insemnatatea vietii tale. Este o serie de intrebari si actiuni care au ca obiectiv aducerea in mintea ta constienta a starilor de prezenta si certitudine, iar in inima ta a sentimentului de gratitudine si iubire. Este o stiinta exacta multiplicativa  care iti da posibilitatea sa descoperi ordinea si legile ascunse care guverneaza aparentul tau haos de zi cu zi. Milioane de oameni au auzit de aceasta metoda care reduce stresul, dizolva si rezolva conflictul si iti deschide inima. Acum poti sa beneficiezi de aceasta cunoastere care iti schimba viata !

Pentru a vedea unde se aplica aceasta stiinta exacta, o adevarata matematica a ratiunii bazata pe fizica quantica, citeste articolul complet

sursa: http://ascultatisufletul.wordpress.com/

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *