Ducesa de Cambridge va naşte cu hipnoză

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Ducesa de Cambridge se gândeşte să apeleze la specialişti în hipnoză pentru a depăşi durerile naşterii, relatează o revistă britanică. Această metodă, conform susţinătorilor, ajută femeile să folosească puterea minţii lor pentru a prelua controlul în timpul naşterii şi de a învăta tehnici care permit secreţia de oxitocină, un hormon care diminuează durerea.

Femeile care apelează la hipno-naştere pot folosi în paralel calmantele şi tehnicile tradiţionale, cu toate că majoritatea celor care au utilizat-o, spun că nu a mai fost nevoie de anestezie suplimentară.

Revista Grazia, care a publicat ştirea, susţine că ducesa a studiat diverese metode de naştere, preferând această tehnică naturală. Multe prietene ale sale au folosit-o, iar relatările lor par să fi fost convingătoare.

Purtătorului de Cuvânt al Casei Regale Britanice a refuzat să confirme sau să infirme ştirea, motivând că în ciuda importanţei acordate viitorului nou născut, ducesa are nevoie ca unele probleme să rămână private.

Naşterea va urma să se producă la Spitalul Sf. Maria din Paddington, acolo unde s-a născut şi Prinţul William.

Dacă ştirea va fi confirmată, ea va determina multe tinere femei să adopte această tehnică de naştere, consideră specialiştii.

Ducesa se pregăteşte pentru marele eveniment luând cursuri de yoga pentru consolidarea şi creşterea flexibilităţii muşchilor folosiţi în timpul naşterii, cât şi pentru sporirea capacităţii de concentre. Ea nu a renunţat în tot acest timp la şedinţele de fitness şi nici la orele de înot de la Palatul Buckingham.

Indiferent de decizia finală, este de admirat dorinţa tinerei ducese pentru a naşte pe cale naturală. Nu se cunosc intenţiile Prinţului Williams, metoda hipno-naşterii implicând tatăl în mod direct în proces, acest lucru nefiind tocmai o tradiţie pentru familia regală britanică.

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *