Druizi angajaţi pentru autostrăzile austriece

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Serviciile druizilor se pare ca sunt din nou la mare moda. In ciuda oricarui zambet starnit, stirea este cat se poate de reala.

In Austria, conducerea unei autostrazi a angajat o echipa de practicanti ai stravechiului cult in vederea indepartarii energiilor negative presupuse a exista in anumite zone, unde de mai mult timp se inregistreaza evenimente rutiere dramatice.

Rezultatele nu au intarziat sa apara, accidentele mortale pe aceste sectoare de drum reducandu-se la zero in urma actiunii intreprinse, relateaza Orange.co.uk

Inginerul sef Harald Dirnbacher de la ASFINAG, autoritatea austriaca a autostrazii a explicat: „Am fost foarte sceptici la inceput si nu am vrut ca populatia sa stie de acest demers, asa ca am tinut totul in secret”.

Rezultatele obtinute sunt insa surprinzatoare, asa ca s-a hotarat extinderea actiunilor la nivel national.

Rata de accidente mortale pe segmentul de autostrada experimentat era de 6 morti pe ani, in timp ce ultima statistica indica un surprinzator zero in cazul deceselor.

Poate metoda la care forurile austriece au apelat se va dovedi utila si in eliminarea energiilor negative generatoare de gropi in carosabil, termene depasite la predarea autostrazilor, infarctiunilor comise de conducatorii auto si mai ales de prea multele gauri negre din bugetele alocate infrastructurii rutiere. Atunci cu siguranta vom putea spera si noi la rezolvarea problemei drumurilor nationale.

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *