CUVINTELE TRUPULUI – WORKSHOP

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Ai fost vreodată în situația când nu ai crezut cu adevărat ce spune cineva? Ai simțit că ceva nu a sunat adevărat sau ai avut sentimentul că totul nu era în regulă? Poate că ei spuneau „Da”, dar corpul lor spunea „Nu”?
– comunicarea fără cuvinte rostite – Workshop aplicat în nonverbal!

BRAȘOV – 30 ianuarie 2018 – ora 19.00 (Str. Brândușelor nr. 74, etaj 3, camera 8 – GREEN CENTER)

BUCUREȘTI – 05 februarie 2018 – 18.45 (Hotel Marriott , sala Romartizanat )

Diferența dintre cuvintele pe care le vorbesc oamenii și înțelegerea noastră despre ceea ce spun ei, provine din comunicarea non-verbală, cunoscută și sub numele de „limbajul corpului” sau “cuvintele trupului”. Dezvoltându-vă conștientizarea semnelor și semnalelor limbajului corpului, puteți înțelege mai ușor și alte persoane și puteți comunica mai eficient cu ele.
Totuşi, există, uneori, mișcări subtile – și uneori nu atât de subtile – mișcări, gesturi, expresii ale feței și chiar schimbări în corpul nostru, care indică faptul că se întâmplă ceva. Modul în care vorbim, mergem, stăm spune ceva despre noi și orice se întâmplă în interior poate fi reflectat în exterior.
Prin a deveni mai conștienți de acest limbaj al corpului și de înțelegerea a ceea ce ar putea însemna, puteți învăța să citiți mai ușor oamenii. Acest lucru vă pune într-o poziție mai bună de a comunica eficient cu ei. În plus, prin creșterea înțelegerii celorlalți, puteți, de asemenea, să deveniți mai conștienți de mesajele pe care le transmiteți acestora.
Există momente când trimitem mesaje mixte – spunem un lucru, totuși limbajul corpului ne dezvăluie ceva diferit. Această limbă non-verbală va afecta modul în care acționăm și reacționăm la ceilalți și modul în care reacționează la noi.
Acest workshop vă explică multe dintre modalitățile prin care comunicăm non-verbal, astfel încât să puteți utiliza aceste semne și semnale pentru a comunica mai eficient.

Totul în 7 pasi:

 1. Trupul vorbeşte fără să aibă nevoie de cuvinte – cum conducem oamenii fără cuvinte;
 2. Postura şi gesturile în comunicarea de zi cu zi;
 3. Limbajul de putere al trupului;
 4. 10 reguli ale implicării în comunicare;
 5. Căteva reguli de baza (5) în domeniul vânzărilor;
 6. Indicii şi descoperirea minciunii;
 7. Comunicarea faţă în faţă – primele impresii.

Pe lângă faptul că învățați să citiți limbajul corpului, îl veţi folosi adesea în mod conștient pentru a proiecta mesaje și a întări ceea ce spuneţi.

Limbajul corpului influențează foarte mult modul în care comunicăm și poate reflecta destul de precis ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

Cuvintele trupului includ mișcări ale corpului și gesturi (picioare, brațe, mâini, cap și tors), postura, tensiunea musculară, contactul cu ochii, colorarea pielii, chiar și ritmul de respirație al oamenilor și transpirația. În plus, tonul de voce, ritmul de vorbire și pitch-ul de voce toate se adăugă la cuvintele care sunt utilizate într-o comunicare.

Este important să recunoaștem că limbajul corpului poate varia între indivizi și între diferite culturi și naționalități. Prin urmare, este esențial să verificați și să confirmați semnalele pe care le învăţeţi, prin interogarea persoanei și cunoașterea persoanei.

Evenimentul este organizat în Braşov la data de 30 ianuarie de la ora 19:00 (Clădirea GREEN CENTER, Str. Brândușelor nr. 74, etaj 3, camera 8).

Evenimentul este organizat în Bucureşti la data de 05 februarie de la ora 18:45 (Hotel Marriott (The Grand Avenue), parter, sala Romartizanat (vis-a-vis de farmacie)).

Workshopul se adresează:

 • antreprenorilor
 • managerilor generali  şi de departamente
 • freelancer-ilor şi liber profesionistilor
 • elevilor, studenţilor şi absolvenţilor
 • tinerilor şi adulţilor
 • tuturor celor care vor să desluşească din tainele comunicării nonverbale.


WORKSHOP ORGANIZAT ÎN PARTENERIAT CU 
LEARN&GO!

Evenimentul este susţinut de către Gabriel Chicioreanu, Consultant în carieră, Certificat LAB Profile şi HOGAN, iniţiator al proiectelor STUDY4CAREER – Clădim o carieră de succes pentru fiecareRomartizanat şi Perform MediaUnim Fiecare Zâmbet, co-organizator al evenimentelor Cariera ta în HRBune Practici în HR.

Pentru a participa la acest atelier este necesară înscrierea prealabilă! Numărul de locuri este limitat!

Pentru a participa la acest atelier se achită un bilet de participare. Taxa ce cuprinde partea organizatorică, materiale suport și sesiunea atelierului este de doar 74 lei pentru plata online sau 130 lei la eveniment!
pentru detalii și înscriere Mihai Gabriel

 

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *