CURS DE ARTA HIPNOZEI

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Asociaţia Europeană de Hipnoză şi Academia de Hipnoză din România organizează:

Curs de formare în HIPNOZĂ!

Poate cea mai complexă formare profesională în Hipnoză din Europa este oferită de Tudor Borza, preşedinte al Asociaţiei Europene de Hipnoză.

 Ce valoare îţi poate aduce participarea la acest curs?

Acest curs este conceput cu scopul de a acoperi atât însușirea noțiunilor necesare și suficiente pentru a practica hipnoza și hipnoterapia, cât și pentru a-i ajuta pe cei care deja au o formare în hipnoză, în vederea extinderii competenţelor.

Pe lângă faptul că înveți hipnoză şi îţi depăşeşti blocajele legate de a practica hipnoza, te vei elibera de convingerile limitative, miturile şi confuziile asociate fenomenului numit hipnoză , învăţând cum poţi obţine rezultate concrete din toate domeniile vieţii, lucrând cu tine însuți. Aici vei găsi răspunsuri la multe dintre întrebările tale.

Ai mai încercat să te apropii de hipnoză, dar este ceva ce încă te ţine pe loc?

Dacă acum citești aceste rânduri, înseamnă că dorința ta de cunoaștere este autentică! Poate că ai citit zeci de cărţi sau chiar ai fost la cursuri în domeniul dezvoltării personale, încercând să găseşti răspunsuri la întrebări care îți macină sufletul și mintea. Tot încolţit de întrebări existenţiale eram şi eu în momentul în care m-am întâlnit cu hipnoza.

 Cui se adresează cursul:

– celor care cred în forțele și resursele proprii, doresc să le dezvolte şi să deţină tot mai mult în controlul vieţii lor;
– persoanelor care, indiferent de pregătirea anterioară, doresc să înveţe hipnoza pentru a se dezvolta la nivel personal şi pentru a-i îndruma pe alţii în calitate de hipnoterapeuţi;
– psihoterapeuţilor şi terapeuţilor care urmăresc să atingă un nivel superior în cadrul activităţii desfăşurate, cu rezultate în plan personal şi profesional concrete şi măsurabile chiar după primul modul de curs;
– psihologilor din toate domeniile de specialitate;
– cadrelor medicale;
– practicanţilor de tehnici de dezvoltare personală precum: Programare Neuro-Lingvistică, Theta Healing, Reiki, Yoga şi alte terapii complementare.

Atenție! Acesta este un Curs de Formare în Hipnoză inedit, în cadrul căruia, după o pregătire pe care o faci în primele 3 zile, vei avea ocazia și curajul să-ți dezvolți nu doar capacitățile hipnotice, ci și percepțiile extrasenzoriale, realizând că orice este posibil, dacă vrei aceasta cu
adevărat.

 Ce înveţi la acest curs?

Cursul este structurat pe 3 module, pe parcursul a 9 zile (3×3 zile), fiecare modul desfăşurându-se de vineri după-amiază până duminică seara.

Modulul 1:

– Istoria hipnozei, hipnoza în România, mituri despre hipnoză, ce este și ce nu este hipnoza;
– Auto-hipnoza sau cum poţi intra singur în stare de hipnoză: ascultând o înregistrare audio sau prin autocontrol (exerciţii de exemplificare concretă, practică, pentru ambele variante);
– Tehnici de comunicare cu partea neconştientizată a fiinţei noastre;
– Hipnoză și ESP (dezvoltarea percepțiilor extrasenzoriale), nivelurile de acces la percepțiile extrasenzoriale, în funcţie de profunzimea transei;
– Situații de transă hipnotică fără inducție;
– Terapie în Relaxare Conștientă – o tehnică de terapie nouă, mai ușoară decât hipnoza, dar cel puțin la fel de eficientă.

Deoarece, pe lângă hipnoză și autohipnoză înveți și Terapie în Relaxare Conștientă, dar și noțiuni de Programare Neuro-Lingvistică, descoperi cum să obții performanțe de excepție în orice domeniu activezi, folosind cel mai accesibil instrument de autodezvoltare: propria ta minte – propria ta persoană;

Modulul 2:

• Inducția hipnotică, tipuri de inducție directivă și non-directivă:
– Rolul inducției;
– Hipnoza de tip Ericksonian;
– Principiile hipnozei nondirective;
– Hipnoza directivă;
– Inducţii de tip Elman;

• Hipnoterapie – nivel de bază:
– Considerații generale despre hipnoterapie și hipnoză;
– Ce este hipnoterapia și legile fundamentale ale minții;
– Conținutul unei sesiuni de hipnoterapie (discuția preliminară, evaluarea inițială a clientului (tehnici), inducţia hipnotică pentru hipnoterapie, tehnici de adâncire a transei, ce trebuie să conţină un script de hipnoterapie și cum se realizează pentru a acoperi necesitățile clientului, amnezia hipnotică, încheierea unei sesiuni de hipnoterapie);

• Etica în hipnoză și hipnoterapie

Modulul 3:

• Hipnoterapie – nivel avansat:
– Inducţii de tip Elman;
– Utilizarea hipnozei în coaching;
– Hipnoterapie în cazul terapiei de cuplu sau a terapiei de grup;

• Hipnoză de scenă și recreațională,
– Inducţii rapide;
– Inducţii instant;
– Catalepsia hipnotică și somnambulismul;

• Hipnoza conversațională,
– Limbajul hipnotic;
– Construirea raportului;

 Câteva dintre beneficiile cele mai populare ale hipnozei:

– Managementul durerii și compartimentarea creierului;
– Eliminarea adicțiilor (fumat, alcoolism, droguri, jocuri de noroc sau de altă natură);
– Managementul eficient al greutății corporale și cum să slăbești prin hipnoză;
– Controlarea stării psihice – tot ceea ce facem este influenţat de starea în care ne aflăm, în funcţie de ce stare avem facem anumite acţiuni şi avem anumite rezultate;
– Tratarea fobiilor, atacurilor de panică, a depresiei și anxietăților prin hipnoză;
– Îmbunătățirea memoriei și a capacității de concentrare;
– Eliminarea blocajelor și trecerea la acțiune;
– Îmbunătățirea viații sexuale;
– Poţi afla ce vrei cu adevărat pentru că intri în contact direct cu fiinţa ta profundă;

Prin hipnoză obții și dezvolți capacitatea de a îmbunătăți performanțele în toate zonele de manifestare umană, ea fiind una dintre cele mai rapide căi pentru a atinge excelența în dezvoltarea personală.

 Cine este formatorul Tudor Borza:

În prezent sunt Trainer (formator certificat de CNFPA), Trainer NLP, Coach şi Hipnoterapeut certificat la nivel internaţional de către International Hypnosis Association, membru al American Hypnosis Association, membru al American Alliance Of Hypnotists, membru fondator şi fost Vice Preşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, preşedinte şi membru de onoare al Asociaţiei Europene de Hipnoză, fondator şi preşedinte al Academiei de Hipnoză din România.
Am colaborat cu peste 1800 de persoane pe care le-am ajutat să experimenteze cel puţin o transă, individual sau în grup. Doar în perioada 2012-2016 am format şi îndrumat zeci de persoane în domeniul hipnozei şi al hipnoterapiei, unele dintre ele continuând dezvoltarea ca hipnoterapeuţi, altele folosind aceste cunoştinţe în dezvoltatrea lor personală sau pentru a îmbunătăţi rezultatele oferite de alte aplicaţii din domenii conexe, cum ar fi Programarea Neuro-Lingvistică. Recordul personal ca număr de oameni băgați în transă, simultan, este de 270 de persoane.
Din vremuri de demult, oameni, la fel ca tine, au trăit experiențe similare. Din fericire, câţiva au fost în stare să găsească răspunsuri spărgând și demistificând miturile hipnozei şi pe multe alte.
De la ei am învăţat şi eu multe secrete, am testat practic pe propria piele aceste lucruri, timp de peste 27 de ani, şi acum vreau să-ţi împărtăşesc şi ţie din experienţa mea. N-am să-ți recomand o mie de cărți pentru bibliografie, deși am citit „câteva”, ci am să-ți explic cum hipnoza este arta autenticului, o artă a practicării comunicării interumane, la toate nivelurile ei.

Vreau să îți dezvălui adevăratele secrete, cum să ajungi să ai succes maxim în domeniul hipnozei! Te-ai întrebat de ce din câteva sute de hipnoterapeuți absolvenți de cursuri în domeniu, doar câțiva practică hipnoza? Pentru că acele cursuri n-au reușit să le extindă viziunea, le-au oferit doar un surplus informațional sau uneori, doar câteva experiențe prea puțin înțelese la nivel de principiu de funcționare al fenomenului numit hipnoză.

Iată ce spunea o doamnă psiholog, care, după ce a participat la mai multe cursuri de formare în hipnoză a ajuns și a absolvit acest curs: „Tudor Borza, omul care investește în oameni. Am început cursul ca pe o diversificare binevenită a cunoștințelor și experiențelor avute. Hipnoza m-a fascinat de mic copil și făcusem deja cursuri în domeniu cât și adiacente. Surpriza extraordinara a fost să descopăr un om cu pasiune și dedicare, un om ce combină deosebit
raționalul și emoția, personalul și transpersonalul. Mulțumesc, Tudor Borza.”

Poate că te întrebi, care este investiția ta?

1550 Euro, pentru plata integral în avans
Sau
650 de euro/ modul, cu plata înainte de începerea fiecărui modul.

EARLY BIRD PAYMENT: 1300 euro până pe 31 mai!!!

Dacă recomanzi cursul unui un prieten, iar acesta participă la curs, primești o reducere de 20% din valoarea pe care acesta o achită pentru participarea la curs.

Pentru inscrieri sau orice alte detalii suplimentare, mă puteți contacta prin e-mail:
geo.tudor.borza@gmail.com

sau la numărul de telefon: 0731 688.019.

Cu respect, Tudor Borza.

Academia de Hionoză îşi rezervă dreptul de a-şi selecta candidaţii potrivit criteriilor proprii generale de admitere la cursurile de formare profesională pe care le organizează.

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *