Cum alegi vacanța perfectă accesând subconștientul ?

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Cu siguranță ai o listă lungă de obiective turistice de vizitat. Povestirile prietenilor sau reclamele comerciale te fac să oscilezi mereu atunci când îți cumperi vacanța. Dacă vrei să afli cu adevărat ce-ți dorești, locul și momentul exact, apelează la subconștientul tău.

Compania britanică de turism TUI a creat un prototip care se folosește de inteligența emoțională pentru a alege avacanța ideală.

Tehnologia nu-i deloc complicată. Clientul este rugat să urmărească o serie rapidă de imagini în mișcare ale diferitelor destinații și experiențe de vacanță în timp ce un dispozitiv îi măsoară răspunsurile faciale. Pe baza acestor reacții aproape imperceptibile ale feței se realizează profilul vacanței perfecte.

Este cunoscut că 90 la sută din procesul decizional uman se face la nivel subconștient. În comparație cu chestionarele verbale sau scrise, tehnologia de măsurare a microreacțiilor faciale captează și oferă răspunsuri emoționale nefiltrate în timp real, detectând semnalele neconștiente la stimuli.

Se speră ca proiectul denumit ”Destination U”, aflat în curs de testare, să devină operațional pe piață în următorii ani.

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *