Ce înseamnă când visezi o scară?

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Ce înseamnă când visezi o scară? Se pare că o scară apărută într-un vis face referire la un progres dintr-un anume domeniu al vieţii dumneavostră. Acest gen de vise pot arăta existenţa unor sentimente de frică, eşec, succes sau o provocare.

Urcatul sau coborâtul unei scări poate fi asociat mai multor sensuri. Dacă mişcarea de urcare este alertă v-ar putea indica un timp scurt până la atingerea obiectivelor dumneavoastră, dar ar mai putea însemna şi faptul că din pricina superficialităţii, vă privaţi de un lucru important în viaţa de veghe. Dacă vă vedeţi urând încet pe o scară, acesta poate fi un indiciu că vă aflaţi pe calea dobândirii unei conştiinţe de sine superioare, este posibil să realizaţi progrese în atingerea unui scop, vă îndreptaţi într-o direcţie bună pe drumul ales în viaţă.

Dacă visaţi că nu puteţi urca o scară sau v-aţi oprit în picioare pe ea, acest lucru vă indică că vă aflaţi într-un blocaj în viaţă, sau sunteţi în pragul unei lupte, fie emoţională, fizică, financiară sau spirituală. Mai poate sugera faptul că drumul spre ţinta propusă nu este deloc uşor, ivirea unor probleme care vă dau de furcă.


Labirintul – Misterul Drumului către Sine


Ce înseamnă când visezi o scară?

Dacă însă vă aflaţi doar în picoare pe o scară, visul v-ar putea indica lupta pe care o purtaţi pentru a alege varianta cea mai bună de a ieşi dintr-o situatia grea de moment.

Coborâtul unei scări indică eşecuri emoţionale şi îndoieli, sau înrăutăţirea situaţiei cu care vă confruntaţi. În acest caz s-ar putea spune că sunteţi cuprinşi de gânduri negative sau vă puteţi suspecta de suprimarea unor sentimente adevărate pe care le-aţi ascuns de mai mult timp. Acest fel de vis vă mai poate arăta totodată posibilitatea încheierii unei lupte din viaţa dumneavoastră sau apropierea rezolvării unor probleme.

Un vis în care cădeţi în timp ce urcaţi sau coboraţi o scară vă indică sigur lipsa respectului sau a încrederii pentru/în propria persoană. Teama de a coborâ scările indică refuzul de a vă confrunta cu emoţiile şi temerile personale.
În cazul în care scara se prăbuşeşte când vă aflaţi pe ea vă arată teama de succes sau nesiguranţa în carieră şi relaţiile dumneavoastră.

În concluzie, fiţi atenţi la scările din visele dumneavoastră!

Ce înseamnă când visezi o scară?

 

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *