Aţi începe o relaţie cu o presoană de la serviciu ?

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Aţi începe o relaţie cu o presoană de la serviciu ? Înainte de a răspunde, aflaţi că un procent covârşitor de britanici consideră că locul de muncă este locul ideal pentru a-şi găsi partenerul sau partenera potrivită.

Un studiu recent a chestionat un număr de 2.000 de bărbaţi şi femei, aflaţi în căutarea unui nou partener. Aceştia au declarat că locul de muncă este cea mai facilă variantă, aici nu pare nimic ciudat în a încerca să cunoşti persoana vizată înainte de începerea relaţiei.

Când vine vorba de coleg, 73 la sută dintre femeile aflate în grupul de studiu au spus că ar începe o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, aflat într-un post superior lor, 61 la sută dezvăluind că-i găsesc pe bărbaţii aflaţi în funcţiile de conducere, mai atractivi decât pe ceilalţi.

Prin contrast, majoritatea bărbaţilor au declarat că ar avea mai degrabă o aventură cu o tânără angajată. Cum era de aşteptat, mai mult de 80 la sută dintre bărbaţii chestionaţi au spus că le place extrem de mult când colegele lor vin la serviciu îmbrăcate în ţinute sexy.

Dar ţinutele sexy se pare că aduc prejudicii firmelor angajatoare. Trei sferturi dintre subiecţi au recunoscut că se concentrează greu la problemele de birou atunci când se află în apropierea unei colege astfel îmbrăcate.

Atât bărbaţii cât şi femeile au declarat la unison că ar încerca să păstreze secretă o poveste de dragoste înfiripată cu un coleg sau o colegă, până când relaţia s-ar dovedi de perspectivă.

Cum poate fi locul de muncă prielnic debutului unei relaţii? Potrivit sondajului, povestea de dragoste poate începe în orice moment, însă petrecerea dată cu ocazia Crăciunului pare să deţină primul loc, 62 la sută dintre cei chestionaţi indicând-o ca prim pas în începerea relaţiei.

Cei de la revista Flirt, care au şi comandat sondajul dealtfel, spun un mic maliţios că un rol important îl are şi cantitatea de alcool consumată în timpul petrecerii.

„Ne petrecem o mare parte din viaţă la locul de muncă, aşa că am vrut să aflăm care sunt raporturile dintre colegii de serviciu. Am descoperit că cei mai mulţi oameni s-au gândit să înceapă o relaţie cu un coleg sau colegă, şi un procent destul de mare au şî făcut-o”, a completat unul din reprezentanţii revistei de dating.

 

Facebookgoogle_pluslinkedinmail

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *