PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

CE ÎNSEAMNĂ CÂND ȚI SE ZBATE UN OCHI

Cu toții am simțit acest tremur enervant al pleoapei inferioare sau superioare la un moment dat. Are o semnificație spirituală?

Tradițiile mai multor popoare atribuie acestei zbateri a ochiului diferite interpretări.

Urmărește-le în materialul de mai jos:

TRADIȚIA CHINEZĂ

Chinezii se pare că au cea mai detaliată listă de interpretări când vine vorba de acest fenomen. Tabelul de mai jos este elocvent.

TimpOchiul stângOchiul drept
23:00 – 1:00:s-ar putea să ai noroc sau un om nobil ar putea veni să te vadă.s-ar putea să fii invitat la o sărbătoare sau o petrecere.
1 am până la 3 dimineațapot apărea probleme în viața ta și te lasă copleșit.cineva s-ar putea să se gândească la tine.
3 am până la 5 dimineațaun prieten îndepărtat ar putea veni să te viziteze.ar putea exista evenimente memorabile și fericite în viața ta.
5 dimineața până la 7 dimineațava veni să te vadă un prieten vechi, pe care nu l-ai văzut de mult.ai noroc și totul va decurge bine așa cum a fost planificat.
7 am până la 9 dimineațaun prieten apropiat sau o rudă ar putea veni să te vadă.este un moment nefavorabil și sunt șanse mari de accidente așa că aveți grijă.
9:00 până la 11:00cineva s-ar putea să-ți ofere ceva, dar ține minte și că va fi o favoare în schimb.fiți în siguranță în timp ce conduceți, deoarece șansele de accident sunt mai mari.
11 am până la 1 pmeste un moment bun în care te poți aștepta la recompensă din munca ta grea și să te bucuri de împlinirea vieții taleeste un moment bun pentru a face karma bună și fapte caritabile.
13:00 până la 15:00este un moment bun și favorabil și totul va decurge conform planului, așa că profitați de oportunitățile pe măsură ce apar.vei fi încântat de micile succese care se vor ivi în cale.
15:00 până la 17:00este un moment nefavorabil și există șanse să pierzi bani, așa că stai departe de activitățile cu risc ridicat în acest timp.s-ar putea să te gândești la persoana iubită.
17:00 până la 19:00Ți se va cere ajutorul de către cineva închis, așa că extinde-ți asistența în limita posibilităților tale.la fel ca și ochiul stâng, dar aici apelul ar putea fi de la o rudă sau un prieten îndepărtat în loc de cei dragi apropiați.
19:00 până la 21:00este momentul în care poți să-ți pierzi cumpătul și să te cerți cu ceilalți. Așadar, stăpânește-ți temperamentul și încearcă să rămâi calm.aceasta înseamnă că norocul s-ar putea să cadă asupra ta și s-ar putea să câștigi o avere neașteptată.
21:00 până la 23:00acesta este un moment bun pentru a petrece timp împreună cu cei dragi și împreună cu familia.acordați mare atenție la semnarea contractelor pentru a evita orice probleme viitoare.
TRADIȚIA HINDUSĂ

Vechii hinduși credeau că atuncă când unei femei i se zbate ochiul stâng, aceasta va avea noroc în perioada care urmează. Dacă i se zbătea ochiul drept, urma să se confrunte cu probleme de sănătate.

La bărbați, lucrurile stăteau diferit. Dacă unui bărbat i se zbătea ochiul drept el urma să întâlnească persoana iubită sau chiar viitoarea parteneră de viață, iar dacă i se zbătea ochiului stâng, însemna ghinion.

TRADIȚIA HAWAIIANĂ

Hawaiienii puneau mai puțin preț pe zbaterea ochilor. Dacă se zbătea ochiul stâng, însemna vizita unui străin. Dacă zvâcniturile durau mai mult timp, era un semn de deces în familie.

Dacă se zbătea ochiul drept, putea fi un semn că se va naște un copil în familia respectivă.

TRADIȚIA AFRICANĂ

Camerunezii cred că zbaterea ochiului stâng prevestește un eveniment care aduce lacrimi. Și nigerienii consideră zvâcniturile ochiului stâng drept semn de nenorocire, pierderea de bani sau a locului de muncă.

Dacă li se zbate ochiul drept, camerunezii cred că vor primi o vizită neașteptată.

Știința însă ne spune că tremurul pleoapelor este semn de stres, oboseală cauzată de nesomn, oboseala ochilor, consum prea mare de cofeină sau alcool, deficiențe nutriționale sau alergii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *