PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismsanatatevideo

AFECȚIUNILE LA CARE EȘTI PREDISPUS DE ZODIA TA

CE ESTE ASTROLOGIA MEDICALĂ?

Rădăcinile astrologiei medicale pot fi urmărite până în perioada caldeeană, sumeriană și asiriană. Hipocrate urmărea și el mișcarea astrelor considerând că acestea aveau o mare influență în vindecarea bolilor.

Care este punctul slab al organismului tău în funcție de zodie?
BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Pentru Berbec sau cei cu planete majore în Berbec,durerile de cap sau migrenele sunt la ordine zilei. Semnul zodiacal al Berbecului guvernează capul, fața și părul.

Dinții sunt alt punct slab al acestei zodii, așa că dentistul va deveni un apropiat al tău.

Fiind mândru, teama de eșec te urmărește și te stresează în așa măsură încât vrei să dai tot ce-i mai bun în tine în orice faci. Din acest motiv te cam pripești și vrei să faci totul repede. Lucrezi cu viteză, te miști repede și conduci autoturismul la fel, cu viteză. Ai grijă la accidente, nu numai cele auto.

Focul lui Marte te ajută să te recuperezi repede după o boală, uneori chiar miraculoasă. Energia sexuală, atât timp cât îți păstrezi entuziasmul pentru această activitate, îți umple corpul cu sănătate vibrantă.

TAUR (20 APRILIE – 20 MAI)

Semnul Taurului guvernează zona gâtului și co-guvernează plămânii și zona sinusurilor.

Dacă ești născut sub acest semn sau ai planete majore în Taur, cel mai probabil ai o sănătate bună. Venus păstrează o relație bună între tine și coprul tău.

În zonele enumerate ca fiind guvernate sau co-guvernate de Taur, pot fi supuse unor accidente, infecții sau alte probleme de sănătate. Atunci când se produc dezechilibre energetice, corzile vocale și amigdalele sunt primele afectate. Taurii sunt destul de vulnerabili la răceli și tuse, un plus de grijă la venirea iernii este binevenită.

Având ”în stăpânire” glanda tiroidă, Taurul suferă multiple tulburări de alimentație sau probleme de metabolism.

Sunt recomandate exercițiile de aerobic, care ar trebui făcute zilnic.

GEMENI (21 MAI – 20 IUNIE)

Semnul Gemenilor guvernează brațele, umerii și mâinile, și co-guvernează plămânii.

Cei născuți în Gemeni sau cu planete majore în Gemeni sunt cel mai probabil mereu în mișcare, pe fugă, mereu gânditoari, fac mereu câte ceva, determinându-i pe cunoscuți să se mire de abilitățile lor multi-tasking.

Mișcarea asta continuă și ritmul accelerat te face să fii anxios mai tot timpul. Chiar atunci când ești bolnav, urăști să stai în pat.

Această anxietate constantă te predispune la depresie și boli psihosomatice, alergii, astm și bronșită cronică, precum și la anumite obiceiuri de a consuma alcool și tutun.

Recomandarea este de a te relaxa de câte ori poți și începe să practici meditația.

RAC (21IUNIE – 22 IULIE)

Semnul Racului guvernează stomacul și zonele din apropiere.

Dacă ești Rac sau ai planete majore în Rac ești o fire emotivă, chiar dacă nu-ți dai mereu seama de asta. Simți nevoia de a te afla în siguranță, atât emoțional cât și material. Stresul venit de aici se reflectă în stomac, unde vei avea probleme cu ulcerul sau măcar cu refluxul gastroesofagian.

Schimbarea constantă a emoțiilor te predispune la tulburări de alimentație pe lângă sensibilitatea stomacului.

Ar trebui să-ți faci o dietă echilibrată, plină de vitamine, probiotice. Recomandat pentru tine este mușețelul. Relaxarea te ajută și pe tine.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)

Acest semn zodiacal guvernează zona inimii și a pieptului, dar și a spatelui.

Leii și cei cu planete majore în Leu este de regulă o persoană sănătoasă, cel mai probabil datorită Soarelui cu care este asociată această zodie.

Atenție însă că sănătatea poate fi erodată prin cantitățile mari de mâncare și vin de care ești atras.

FECIOARA (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Al șaselea semn zodiacal guvernează intestinele, parțial stomacul, sistemul reproducător feminin și sistemul nervos.

Dacă ești Fecioară sau ai planete majore în Fecioară, este foarte posibil să fii sănătos și să menții această stare de sănătate. Tinzi însă să supraanalizezi prea mult totul, și cauți mereu să îmbunătățești lucrurile. Suprasolicitarea mentală și emoțiile venite de aici îți pot cauza probleme de sănătate. Dorința de perfecțiune generează stres și conduce la tulburări digestive, ulcere, colită și gaze.

Când ceva se abate de la planurile tale, simți că pierzi pământul de sub picioare și asta îți poate declanșa tulburări de alimentație sau dependențî de alcool.

Ai nevoie de exerciții fizice, de mers pe jos sau joggong în aer liber. Încearcă să stai întins pe spate și să privești cerul fără să faci nimic.

BALANȚA (23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE)

Zodia Balanței guvernează rinichi, echilibrul apei din organism, pielea și glandele organismului.

Balanțele sau cei cu planete majore în Balanță au nevoie constantă să simtă echilibrul. Acest lucru poate provoca dureri de cap și tulburări de anxietate.

Tulburențele emoționale specifice Balanței generează alergii și tulburări de piele.

Ești un suflet care tânjește după frumusețe și armonie, iar pentru a debloca sufletul tău muzica este soluția perfectă. Practicarea exercițiilor de yoga și alte activități energizante îți aduc beneficii de sănătate atât fizică cât și emoțională, evitând astfel depresia.

SCORPION (23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE)

Acest semn zodiacal guvernează organele genitale, vezica urinară și prostata la bărbați.

Dacă ești Scorpion sau ai planete majore în Scorpion, ești predestinat să ai o viață lungă pentru că structura ta plutoniană te ajută să înduri aproape toate greutățile ce-ți sunt scoase în cale.

Sensibilitatea Scorpionului pe care doar puțini o înțeleg, iar uneori nici chiar el însuși, fac să apară probleme în zona gâtului din cauza incapacității de a-și exprima emoțiile în mod corect.

Stresul acumulat în experiențele prin care ai trecut și cicatricile emoționale profunde, cele mai multe acumulate în copilărie, îți afectează cel mai adesea sistemul reproducător, dar și puterea ta supremă, libidoul.

Forța de a învinge greutățile vieții pe care o ai din plin, ar trebui direcționată într-un mod mai productiv și nu reprimată pentru că altfel se transformă într-o forță autodistructivă. Natura ta competitivă ai putea să ți-o canalizezi în fericirea de a face mișcare fizică, îmunătățindu-ți astfel și sistemul circulator, pentru că vei avea nevoie.

SĂGETĂTOR (22 NOIEMBRIE – 21 DECEMBRIE)

Săgetătorul guvernează ficatul, șoldurile și coapsele.

Dacă ești Săgetător sau ai planete majore în Săgetător, atitudinea pozitivă asupra vieții te ajută să ai o sănătate satisfăcătoare. Optimismul și pozitivitatea provine de la Jupiter, planeta asociată. Tot ea te ferește de necazuri, dar problemele încep când îți pierzi încrederea în Divinitate sau când exagerezi cu entuziasmul.

Accidentele, fie cele de circulație fie atunc când faci sport sunt prezente în viața Săgetătorului. Fii mereu pozitiv dar respectă și instrucțiunile de siguranță pentru tot ce faci.

Trebuie să fii atent la sănătatea ficatului, el făcându-se vinovat și de depunerile de grăsime din zona coapselor. Practică exerciții fizice regulat pentru că ai tendința de a dobândi un ficat gras.

CAPRICORN (22 DECEMBRIE – 19 IANUARIE)

Al zecelea semn zodiacal guvernează oasele, articulațiile (în special zpna genunchiului) și întregul sistem osos (inclusiv dinții)

Capricornul și cei cu planete majore în Capricorn au o duritate a trupului care poate îndura aproape orice.

Problema majoră a Capricornului este depresia. Pe lângă problemele clasice generate de depresie, tulburările nivelului de serotonină provoacă suferințe fizice.

Relaxarea și exercițiile fizice sunt esențiale. Asemenei Scorpionului ești o fire competitivă, iar sportul ajută la echilibrarea hormonală. S-ar putea să ai nevoie de un surplus de calciu pentru că problemele ortopedice sunt frecvente mai ales la bărbați.

Saturn te va ajuta pe măsură ce te maturizezi, căpătând odată cu trecerea anilor o mai bună percepție asupra propriului corp.

VĂRSĂTOR (20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE)

Acest semn zodiacal guvernează osele tibiei, gleznele și co-gurvernează sistemul circulator și inima.

Dacă ești Vărsător sau ai planete majore în Vărsător, ai probabil un corp echilibrat datorită sportului pe care-l practici cu plăcere.

Problem ata este cu rutina. Îți cam neglijezi nevoile corpului în detrimentul muncii, uneori grele. N-o mai face!

Ai un depozit mare de energie Chi care poate fi activată oricând. De aceea boala la tine este de cele mai multe ori atipică. Continuă să faci sport și să mănânci sănătos pentru că ai tendința de a deveni deprimat de-a lungul anilor. Pot apărea probleme circulatorii, mai ales la picioare.

PEȘTII (19 FEBRUARIE – 20 MARTIE)

Dacă porți semnul Peștilor sau ai planete majore în acest semn, imaginația este cea mai puternică și prețioasă armă a ta. În viața ta, visele și coșmarurile joacă un rol important.

Insomnia este o problemă frecventă a Peștilor, mai ales atunci când simt că nu sunt iubiți și tratați cu afecțiune. Se refugiază în alcool, droguri sau alte dependențe.

Problemele mentale nu-i ocolesc nici ele, probabil datorită sensibilității lor. Ar trebui să-și curețe chakrele zilnic.

Meditația și Yoga sunt foarte potrivite pentru Pești.

Sunt foarte curios dacă tu experimentezi aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *