PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

SEMNE DIN PALMĂ CARE-ȚI ARATĂ LA CE AI NOROC ÎN VIAȚĂ

Știai că-n palma ta există semne care prevestesc norocul de a avea o carieră strălucită, o mare avere sau chiar aptitudini în dragoste?

Uită-te în palma mâinii tale dominante și vezi dacă găsești unul din semnele următoare:

Semnul „田”

Un astfel de semn „田” în centrul palmei arată noroc în dobândirea de averi și te recomandă potrivit pentru afaceri sau imobiliare. Dacă semnul este lângă linia sorții sau linia vieții, sunt șanse mari să ajungi milionar.

Semnul „文”

Un semn asemănător acestuia „文” în apropierea bazei degetului mijlociu sau inelar, arată că ești foarte inteligent și ai putea obține rezultate remarcabile în domeniul academic.

Semnul „吕”

Dacă în palmă ai un semn ca acesta „吕” sugerează putere reală sau talent la vorbire, ceea ce te-ar recomanda pentru a fi politician. Când semnul este la baza degetului arătător, asta arată o carieră oficială de mare amploare.

Semnul „品”

Un semn ca acesta „品” aflat la baza degetului arătător sugerează noroc pentru o carieră oficială și posibilitatea de a ajunge milionar. Dacă ai acest semn la baza degetului mijlociu, vei putea ajunge un înalt funcționar intelligent. Dacă semnul este la baza degetului inelar, arată că vei avea o familie bogată și o viață foarte bună.

Semnul „女”

Un semn de acest gen „女” în palmă predispune la noroc cu femeile și bogăție din relațiile cu ele. Dacă semnul este la baza degetului mic înseamnă că ești un partener excelent, dacă-i la baza degetului mijlociu arată bogăție derivată de la femei, iar dacă-i în centrul palmei indică că te vei îmbogăți pe seama femeilor.

Semnul „口”

Un semn asemănător „口” este specific bogăției derivate din putere. Dacă semnul este neregulat, arată că vei fi doar adjunct într-o funcție de putere. Semnul dacă este neînchis, indică o pierdere financiară importantă. „口” aflat lângă linia destinului și linia vieții vă recomandă pentru o profesie în consultanță, avocatură sau alte domenii bazate pe elocvență.

Semnul „米”

Acest semn cunoscut și sub numele de monedă, „米” arată că vei avea noroc exact când nu te aștepți sau vei căpăta o avere nesperată când semnul este lângă unul din munții lui Venus, Jupiter sau Mercur, sau în centrul palmei.

Semnul „王”

Dacă la baza degetului arătător sau mijlociu ai un semn asemănător cu ăsta „王”, ești un individ extreme de competent și ai abilități foarte mari de conducere.

Semnul Confucius sau Phoenix

Un cerc asemeni unui ochi poziționat la prima articulație a degetului mare, numit Ochiul lui Confucius sau Ochi de Phoenix, arată că individual respective este foarte deștept, se va bucura de success de foarte timpuriu și poate obține profit din tot ce face. Ochiul lui Confucius pe degetul mare arată că vei fi bogat toată viața.

Semnul „井”

Semnul „井” reprezintă un simbol de bun augur, arătând că purtătorul este sârguincios și poate acumula bogății dar prin eforturi continue. Poate avea rezultate remarcabile în profesie și poate acumula economii substanțiale, indifferent de profesia aleasă. Pentru tine, bogăția trebuie plătită cu efort.

Semnul de pește

Un semn asemănător unui pește în palmă indică găsirea unui partener frumos, nobil și bogat, iar relația de căsătorie va fi armonioasă. Bărbații cu astfel de semne, vor avea soții care-I vor ajuta foarte mult în carieră și în acumularea averii.

Nu te impacienta dacă nu găsești în palma ta măcar unul din aceste semne. Acestea sunt rare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *