PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

CE ANIMAL SACRU ÎȚI INFLUENȚEAZĂ PERSONALITATEA

Vrei să-l afli? Citește materialul în continuare.  

Unul dintre ghizii spirituali care ne călăuzesc în viață este animalul sacru specific zilei săptămânii în care te-ai năpscut. Nu este animalul principal, acesta fiind aflat în urma unei analize mai detaliate, dar îți influențează în mare măsură personalitatea.

LUNI – CERBUL

Cerbul este asociat zeiței vânătorii Artemis și întruchipează secretele acestei lumi și Înțelepciunea Pădurilor și a Sălbăticiunilor.

Atunci când invoci Cerbul îți hrănești intuiția și devi mai încrezător în puterile tale Magice și Supranaturale.

Frumusețea Cerbului este incontestabilă pentru toată lumea, așa că a te găsi sub semnul lui îți conferă o aură fermecătoare cu care îi atragi pe ceilalți oameni.

Cerbul poate realiza orice fără ajutorul cuiva, este ambițios si are rezistența de a-și atinge obiectivele.

Dacă te-ai născut într-o zi de luni, determinarea ta îi va molipsi pe cei din jurul tău și le vei ridica energia. Speranța îi definește.

Este sincer și își dorește aceași onestitate de la parteneri.

Atrage puterea Cerbului pentru a izbândi în tot ce-ți propui, dar doar dacă intenția este nobilă, la fel cum este și Cerbul.

MARȚI – LUPUL

Dacă ești născut sau născută într-o zi de marți, a oricărei luni, animalul tău sacru care-ți influențează personalitatea, este lupul.

Lupul este animalul sacru al Zeului Războiului Ares, și nu degeaba el a fost alesul. Asocierea lupului este probabil mai veche decât zeii romani, pornind odată cu nașterea întemeietorilor Romei, Romulus și Remus, alăptați de o lupoaică.

Când vine vorba de a-și doborî prada sau de a îi proteja pe cei dragi, ferocitatea lupului nu cunoaște limite. Încearcă să-ți controlezi brutalitatea de care dai dovadă uneori.

Cei născuți sub semnul lupului nu acordă o a doua șansă dacă i-ai greșit.

Stăpânește-ți ego-ul pentru a-ți permite să înveți ce-i folositor de la ceilalți oameni.

Un lup nu suportă cătușele și nu accepta ca altcineva să-i ordoneze viața. În ciuda dragostei pentru familia sa, iubește câteva momente din zi să le petreacă singur.

Este un lider înnăscut și te va trata la fel cum îl tratezi și tu pe el. Se simte mai în largul lui noaptea.

Din punct de vedere spiritual, lupul este animalul sacru chemat în vremuri de haos să aducă ordinea. Dacă ai drept animal sacru un lup, apelează la puterile lui oricând te simți copleșit de probleme.

MIERCURI – IEPURELE DE CÂMP

Iepurele este unul din animalele sacre ale zeului Hermes sau Mercur. Majoritatea dintre noi nu văd în iepure nimic altceva în afară de o creatură umilă și fricoasă, misticii antici nu sunt de aceeași părere.

Iepurele este un animal sacru pentru multe școli mistice și pentru tradițiile emetice. Și pentru că Hermes este zeul comerțului și al comunicării, iuțeala iepurelui îi este foarte folositoare. Pe lângă această indispensabilă calitate, iepurele oferă reacții rapide, vigilență și o gândire profundă și sclipitoare.

Cei născuți sub semnul Iepurelui sunt puternici și creativi, înzestrați cu aptitudini magice de care sunt pe deplin conștienți.

Cheamă Spiritul Sacru al Iepurelui pentru a-ți oferi prosperitate, vigilență, trăiri intense și creștere spirituală.

JOI – VULTURUL

Vulturul este asociat ca animal sacru al lui Zeus sau Jupiter. Doar Vulturul poate cuteza să se înalțe până la cerurile lui Zeus.

De la înălțimile unde poate ajunge, doar Vulturul poate vedea imaginea completă și poate identifica oportunitățile sau piedicile situației respective.

Vulturul este un aprig luptător dar el își alege la care să participe. Nu se angajează în cauze fără valoare. Deși este un real învingător, atacă doar când este nevoie.

Invocă Vulturul când ai neclarități asupra problemelor în viață sau când nu vezi ieșiri din situații grele. Această vedere clară și completă folosește-o în procesul de trezire spirituală și de deschidere a puterilor tale magice. Vulturul te va ajuta mereu să vezi ceea ce nu văd alți oameni pentru a obține ce meriți.

VINERI – PORUMBELUL

Porumbelul este asociat ca animal sacru al zeiței frumuseții și dragostei, Afrodita sau Venus. Așa că una din marile sale puteri este aceea de a aduce dragostea și pacea ori de câte ori este nevoie.

Porumbelul simbolizează speranța și pacea nu doar în Grecia Antică și Roma, ci și în scrierile biblice sau ale altor religii. Semnifică puritatea, capacitatea de reînoire energetică a spațiului din jurul lui.

Porumbelul poate fi chemat atunci când vei dori să te purifici, să înlături perturbațiile psihice, ajutându-te să treci într-o nouă etapă a vieții tale.

Dacă ai nevoie de un sprijin în eforturile tale magice, porumbelul te poate ajuta să-ți conștientizezi sinele și foarte important, să descoperi iubirea de sine. Iubirea de sine este cheia pentru deblocarea potențialului tău magic.

SÂMBĂTĂ – ȘARPELE

Șarpele este animalul care nu se bucură de o foarte mare stimă printre oameni. Dar acuzele ce-i sunt aduse sunt cum nu se poate de false, șarpele fiind considerat sacru de multe religii vechi.

El este asociat drept animal sacru al lui Kronus (Chronos) sau Saturn, zei ai Timpului. Simbolul Ouroboros, al șarpelui care-și mușcă coada este o metaforă a timpului etern din cele mai vechi timpuri.

Secretele magice ale Pământului sunt păzite de șerpi, calitate pe care cei născuți sub acest semn se bucură din plin.

Invocă Spiritul Sacru al Șarpelui pentru a-ți aduce înțelepciunea, pentru a dezvălui secretele acestei lumi și pentru a-ți înfrânge temerile tale. Odată contopit cu semnul Animalului tău Sacru vei dobândi o intuiție neobișnuită vei căpăta daruri ale vindecării.

DUMINICĂ – DELFINUL

Delfinul a fost ales ca Animal Sacru de Apollo, Zeul Soarelui, al Artelor, Binecuvântărilor, Iubirii și Înțelepciunii Magice.

Apollo s-a transformat chiar el într-un delfin atunci când și-a transferat preoții din Creta.

Delfinul este considerat drept cel mai strălucit dintre animale, și are capacitatea de as e arăta doar când își dorește asta.

Aduce optimismul și creativitatea, își oferă ajutorul în comunicare sporindu-ți capacitatea de a fi înțeles și a fi fermecător.

Delfinul te va ghida în momentele cele mai întunecate ale vieții tale, îți va aduce speranța în inimă și în minte. Dacă invoci forța lui, te va ajuta să descoperi secrete la care nici nu îndrăznești să te gândești și-ți va dezvălui artele sacre și arcanele vrăjitoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *