PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

educatieocultismvideo

DRAGOSTEA TA ÎN FUNCȚIE DE CIFRA DE NAȘTERE

Vrei să știi cum să abordezi o relație de iubire sau la ce să te aștepți de la partenerul tău, urmărește aceste predicții făcute de cifra ta de naștere.
CUM SE CALCULEAZĂ CIFRA DE NAȘTERE? Foarte simplu!

Adună cifrele zilei în care te-ai născut între ele și rezultatul este chiar cifra de naștere. Dacă rezultatul este compus din două cifre, adună-le și pe ele până ce rămâne o singură cifră. Adică: dacă data de naștere este 29, spre exemplu, aduni 2+9 = 11. Aduni din nou 1+1 = 2. Cifra ta de naștere este 2.

Dacă data ta de naștere este 16, a oricărei luni, aduni 1+6 = 7. Cifra de naștere va fi 7

Pentru cei născuți în primele 9 zile ale oricărei luni, este mai simplu. Data lor de naștere va fi aceeași cu cifra de naștere.

După ce-ți calculezi cifra de naștere, urmărește descrierile cifrei respective.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 1

Dacă cifra ta de naștere este 1, când vine vorba de relații și iubire cam încerci să preiei conducerea. Îți place să trăiești sentimentele și emoțiile specifice înfrăgostirii.

Uneori poți fi cam egocentric și te cam plictisești ușor. Mai degrabă îți dorești emoțiile și aventura decât un partener. Aceste emoții te fac fericit și te fac să te simți mai tânăr.

Cei cu o astfel de cifră de naștere nu se tem niciodată să experimenteze în dragoste.

Ca urmare, ai tendința de a avea mai multe relații în viața de adult, și asta îți crează provocări când vine vorba de a te opri la un partener pentru viață.

Activitatea ta sexuală este de bună calitate și îndestulătoare, și cauți să o demonstrezi partenerului. Dacă nu găsești această compatibilitate sexuală, dar și cea intelectuală cu partenerul, relația este condamnată să se transforme într-un chin.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 2

Dacă cifra ta de naștere este 2, ești o persoană adaptabilă oricărei situații și oferi partenerului securitate emoțională. Cifra ta de naștere este asociată cu luna. Ești o fire emoțională și este în natura ta să fii grijuliu. Pentru tine viața amoroasă ține foarte mult de partea privată a vieții și nu te deschizi prea ușor în fața celorlalți.

Îți dorești o viață domestică cu partenerul, iar la baza relației așezi înțelegerea dintre voi și bunul simț. Promisiunile și jurămințile sunt sacre pentru tine, nu le vei încălca niciodată și nici nu vei putea trece cu vederea dacă partenerul tău le încalcă.

Relația ta trebuie să se bazeze pe respect, afecțiune și compatibilitate emoțională, partea de pasiune sexuală urmează pe locurile celelalte.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 3

Pentru cei cu cifra de naștere 3, cel mai importantă este distracția, entuziasmul și experimentarea atunci când este vorba de dragoste. Dacă ești un astfel de cifră, ai nevoie în egală măsură și de spațiu și de compania oamenilor pentru a te simți fericit și mulțumit.

Nu te simți deloc confortabil când cineva îți taie elanul sau încearcă să-ți îngrădească libertatea. Dar dacă partenerul știe cum să-ți ofere libertatea și spațiul să-ți trăiești fanteziile, vei fi pentru el sau ea cea mai bună variantă în dragoste.

Componenta sexuală contează foarte mult pentru tine, ba chiar nu poți exista fără ea nicio zi. ești lipsit sau lipsită de inhibiții, îți place să experimentezi și ești gata mereu pentru ceva nou.

Ai mari speranțe de fiecare dată când începi o nouă relație dar pe măsură ce trece timpul, monotonia îți diminuează entuziasmul.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 4

Dacă ești născut sau născută pe 4, 13, 22 sau 31 a oricărei luni, ești o persoană demnă de încredere și stabilă în relații. Dacă ți se stabilesc prea multe limite de către partener, devi uneori hiper-emotiv, ba chiar te simți frustrat.

Ai aptitudini de a te descurca in situațiile dificile și rareori se întâmplă să nu rezolvi vreo problemă în viață. Sunt calități, nimic de zis, dar tot ele îți oferă încrederea de a-ți face un amant sau o amantă, loială și matură în gândire. Poți duce o astfel de relație dublă toată viața, pentru că a te îndrăgosti și a intra într-o relație nu este o glumă pentru tine.

S-ar putea să pari distant și inabordabil din afară, dar în interiorul tău ai o inimă sensibilă.

Dacă relația în care intri, este bună, te vei dedica acesteia și nu vei renunța în ciuda provocărilor ce vin odată cu trecerea timpului.

Sexul și dragostea contezează mai puțin pentru tine, dar te manifești în sensul ăsta pentru a-ți face partenerul fericit.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 5

Dacă te-ai născut având cifra 5, ești o fire curioasă, prietenoasă și adaptabilă, iar partea la care excelezi este simțul umorului.

Te plictisești foarte ușor, iar pentru asta vrei ca relația ta să fie distractivă și mereu incitantă. Ai nevoie de un iubit sau iubită care să te stimuleze mental, iar dacă nu o face suficient de mult sau bine, îți pierzi imediat interesul pentru relație.

Te stabilești greu la o relație serioasă și de durată, iar după ce o faci, te cam lupți cu tot ce presupune un astfel de angajament. Pentru tine este foarte plăcut să flirtezi cu toată lumea, și nu prea ți-ai dori angajarea emoțională.

Nu-ți place deloc să fii legat în niciun fel, dar dacă partenerul acceptă și se împacă cu această idee, puteți avea împreună o viață frumoasă.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 6

Cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 nu agrează discordia și situațiile conflictuale. Ar putea fi definiți chiar drept vajnici apărători ai păcii. Familia este pentru ei mereu o prioritate, și fac tot posibilul pentru a rămâne devotați și loiali partenerului. De asemenea, în reșație caută să mențină armonia și echilibrul în orice împrejurare. Fără pace și stabilitate, nativii acestor date se simt pierduți.

Dacă ești născut sub cifra 6, dragostea este pentru tine o artă și nu doar o relație fizică. Îți rezervi timp pentru a te bucura de momente cu partenerul. Asta te face un amant sau amantă atentă, magnetică și atractivă.

Când relația scârțâie, suferi pentru asta.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 7

Dacă cifra ta de naștere este 7, ești o persoană greu de citit și înțekes de către ceilalți și-ți place de cele mai multe ori solitudinea.

Înclinațiile tale spre spiritualitate și dezinteres pentru lumea materială îți conferă un aer de sexualitate intelectuală foarte interesantă. Despre intimitatea amoroasă ai o opinie proprie, diferită de oricui altcineva. Aptitudinile psihice, intuiția, sensibilitatea și devotamentul te pot face un mare amant sau amantă.

Te lași condus mai mult de emoții decât de simțuri, și acest lucru te expune la a-ți fi frântă inima.

Idealismul tău te împinge către iubiri nerealiste, și astfel de multe ori ești dezamăgit pentru că nu-ți atingi obiectivele.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 8

Persoanele cu cifra de naștere 8 sunt responsabile și curajoase. Dacă ești una dintre ele ești practic și manifești o siguranță de sine pe care partenerul o simte imediat. Siguranța și stabilitatea sunt darurile tale pentru el sau ea. Când te îndrăgostești te trezești foarte des înotând împotriva curentului.

Ești ambițios și ești adeptul sau adepta monogamiei. Dar ai nevoie de o legătură emoțională puternică cu persoana de care te-ai îndrăgostit.

Puterea, ambiția și agresivitatea pe care le ai înnăscute, vrei să le găsești și la partener, altfel acest lucru te frustrează și vei înceta relația.

VIAȚA AMOROASĂ PENTRU 9

Dacă ești născut pe 9, 18 sau 27 a oricărei luni, ești o fire simpatică și implicată. Îți arăți dragostea prin ajutorul acordat partenerului, asumându-ți mai mereu problemele și responsabilitățile. Te manifești calm de obicei, dar dacă cineva te scoate din pepeni, devi un vulcan în erupție.

Ești o persoană extrovertită și jovială, ai un magnetism care atrage oamenii către tine. Îți dorești ca cei cu care intri în relații să-ți ofere afecțiune și dragoste, iar tu la rândul tău ai atâtea să dai la schimb.

Confunzi uneori iubirea cu sexul și din acest motiv ajungi să fii rănit și dezamăgit de multe ori în viață.

Acum că știi ce reprezintă fiecare cifră de naștere pentru viața amoroasă, mai trebuie doar să-ți calculezi această cifră. Spune-mi într-un comentariu părerea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *