PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

CE SPUN CULORILE PREFERATE DESPRE RELAȚIILE ȘI CARIERA TA

Pe baza multor ani de studiu a comportamentelor și a tipurilor de personalitate, psihologii lansează mai multe asocieri între culorile preferate și modul de manifestare a oamenilor. Iată mai jos câteva trăsături de personalitate relevate de fiecare culoare de bază preferată.
PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ CULOAREA ROȘIE

Dacă culoarea ta preferată este roșu, asta arată că urmărești câștigarea de putere și control. Îți dorești propriul tău drum dar nu te simți nici puternic și nici liber în prezența unor oameni cu autoritate, cum ar fi profesori, șefi, părinți, etc.

În copilărie ai acumulat frustrări pentru că nu ți-ai putut exprima cuvântul așa cum ți-ai fi dorit, fiind obligat la activități fără importanță. Ai putea să-ți îmbunătățești comunicarea pentru a obține ce-ți dorești.

În relații, iubești cu pasiune și intensitate. Și te aștepți de la partener să-ți întoarcă iubirea cu aceeași intensitate. Ești îndrăzneț, hotărât, extrovertit, perseberent și iei frecvent inițiativa.

La locul de muncă, îți place să te achiți de atribuții. Ești mai apropiat de acțiune decât de planificare. Când nu te prinde activitatea, nu te prea implici. Dacă ești motivat, te concentrezi pe obiective cu hotărâre. Îți place să ai un cuvânt de spus în procesele de producție. Ai grijă că poți deveni workaholic.

Opțiuni de carieră: dezvoltare afaceri, vânzări, jurnalist, avocat, judecător, manager de proiect, executiv

PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ CULOAREA ALBASTRU

Dacă culoarea albastru este preferata ta, indică că faci parte dintre cei care caută un sens și o semnificație în viață. Vrei să te simți unic și autentic în felul tău. Ești un romantic și ai grijă de nevoile elementare ale celor din jur, oameni, animale și plante.

În copilărie ai cătat recunoașterea și ai fost sensibil la respingeri. Din cauza imaginației bogate nu ți-a fost pe plac rutina școlii obișnuite. Reacționezi mai bine la încurajări decât la competiție. La un moment dat vei începe o căutare asiduă pentru a te descoperi pe tine însuți.

În relații, cauți relația armonioasă unde-ți poți manifesta romantismul cu toate gesturile sale: dăruitul florilor, cina la lumina lumânărilor, muzică în surdină, tandrețe, empatie. Și vrei să fii înțeles și apreciat. Deciziile pe care le iei se bazează mereu pe emoții.

La locul de muncă, dovedești meticulozitate, ești atent la detalii, îți sistematizezi bine activitatea și ești analitic. Comunici bine cu colegii și îți oferi sprijinul pentru a le îmbunății munca și viața. Sinceritatea și compasiunea de care dai dovadă este apreciată. Te poți implica cu succes în rezolvarea conflictelor.

Opțiuni de carieră: comunicare, arte, educație, consiliere, resurse umane, asistent medical, asistent social, finațe, drept, inginerie, contabilitate

PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ CULOAREA VERDE

Dacă culoarea verde este preferată ta, urmărește acest scurt material video pentru a afla câteva trăsături de personalitate definitorii atât în relațiile tale cât și în activitatea profesională.

Dacă culoarea verde este preferata ta, asta dezvăluie că ai o natură vizionară, nonconformistă și care-și rezolvă întotdeauna problemele. Păstrezi în toate un anumit standard de moralitate.

Știi să apreciezi inteligența, perspicacitatea, dreptatea, corectitudinea și nu te mulțumești cu aparențele, căutând să înțelegi funcționarea lucrurilor, a proceselor sau deciziilor luate.

În copilărie rezolvai cu ușurință exercițiile de stimulare mentală. Ai propriile standarde de viață.

În relații preferi să conduci, și îți dorești o abordare cerebrală. Devii neliniștit dacă te simți controlat prea mult de emoțiile tale. Îți plac conexiunile emoționale dar în momentele de amor, în afara lor, preferi ca energiile să le folosești la muncă sau pentru alte interese din viață.

La serviciu îți este apreciată inteligența, și îți plac și laudele ce ți se aduc. Îți place să înveți lucruri noi, ai putere de muncă și nu te dai bătut de problemele ce apar. Te pricepi la organizare și la delegarea atribuțiilor și ai capacitatea de a citi oamenii. Din păcate, nu îți asumi riscuri îndrăznețe și asta te împiedică să promovezi.

Profesiile în care ai avea aptitudini sunt cele din domeniul cercetării, ecologiei și mediului, redactor, medic, medic veterinar, criminalist, contabil, psiholog, consilier

PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ CULOAREA GALBEN

Dacă culoarea ta peferată este galben, înseamnă că ești o fire optimistă, veselă, creativă și iubești distracția. Dealtfel, ești sufletul petrecerilor unde îți place să vorbești cu toată lumea. Singurătatea nu este pe placul tău. Prietenii ți alegi după o selecție atentă, pentru că-ți plac grupurile unite, cu membri care stabilesc relații între ei. Bucuria și fericirea te motivează. Reușești să-ți ascunzi emoțiile când vrei în spatele atitudinii tale pline de energie. Ai grijă că uneori poți fi arogant și snob.

În relații, trăiești prezentul, bucurându-te de fiecare clipă. Principalul lucru cerut partenerului este menținearea libertății și a vieții sociale. Ca partener, ești simpatic, carismatic,, distractiv și pasional. Îți place să cunoști oameni noi, să trăiești aventuri nebune. Ai nevoie de prezența și atenția partenerului în ciuda nonșalanței afișate.

La locul de muncă, ești eficient dacă-ți se folosește creativitatea și aptitudinile de colaborare cu oamenii. Aduci idei noi și iei decizii financiare bune. Deciziile tale sunt luate pe baza statisticilor de regulă. Atenție că uneori te cam pripești și sari etapele. Ești bun la culegerea de informații și formarea de rețele.

Opțiuni de carieră: marketing, branding, design, punlicitate, avocat, CEO, reporter, logistician, auditor, actor, interpret, servicii de ospitalitate, alimentație, asistență medicală

PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ NEGRUL

Dacă culoarea ta preferată este negrul, asta arată că ai o voință de fier, ai mare încredere în tine, ești independent, hotărât și obișnuiești să-ți asumi riscuri. Cei din jurul tău te văd ca fiind o persoană serioasă, autoritară și intimidantă. Emani mister, eleganță, demnitate, rafinament și dai dovadă de politețe. În ciuda aspectului, a siguranței de sine, ai putea fi suficient de nesigur în interiorul tău. Iei decizii îndrănețe fărăr să te aștepți la aprecieri din partea asistenței, cu toate că ți-ar plăcea. Ai un stil invidiat.

În relații, ești distant, păzindu-ți emoțiile. Ai construit ziduri înalte pentru a-ți păstra secretele. Ții mereu garda sus, ceea ce-ți dă un aer de mister. Patenerul poate avea încredere în tine. Preferi sentimentele brute, uneori permițându-și să fii rebel. Ți-e frică de respingere, și asta te face să te exprimi greu.

La serviciu, transformi orice lucru în succes, fiind gata oricând pentru ceva nou. Ești metodic și direct, un profesionist, și țintești perfecțiunea. Nu ceri ajutorul colegilor și ai tendința de a face totul de unul singur. Ești tiparul celui care se răzvrătește împotriva autorităților.

Opțiuni de carieră: inginerie, arhitectură, programator calculatoare, analist financiar, economist, actori, antreprenori, lideri

PERSONALITATEA CELOR CARE PREFERĂ ALBUL

Dacă preferi albul, asta dezvăluie că ești o persoană răbdătoare, empatică, calmă, organizată, meticuloasă. Urăști confruntările de orice fel. Castitatea, puritatea șiinocența pot fi emblemele tale. Oamenii te apreciază pentru prezența liniștitoare și pașnică. Folosești mereu diplomația în situațiile cu care te confrunți. Prin modul agreabil de a te comporta aduci echilibru în orice situație haotică.

În relații, generozitatea, amabilitatea și știința de a asculta partenerul, te reprezintă. Ești grijuliu cu partenerul și nevoile acestuia te mobilizează. Ceri respect și bunătate. Pentru a evita confruntările apelezi uneori la minciună. Te obligi să te simți bine și atunci când nu ești bine. Când ești tratat nedrept manifești o încăpățânare puternică care te poate distruge. Fii mai blând cu tine. Adopți poziția doi în relație.

La locul de muncă, refuzi controlul altei persoane, menținându-ți independența. Frica de eventualele confruntări constituie și ele o motivație. Firea ta agreabilă te va pune la un moment dat în fața unei cerințe nerezonabile din partea cuiva, ceea ce te va deranja. Urăști imboldurile date de șefi pentru a avea rezultate. Cam tărăgănezi lucrările dar ești organizat.

Opțiuni de carieră: bancher, consultant de afaceri, analist, personal aeroportuar, securitate, om de știință, inginerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *