PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

CE SPUNE SEMNUL ZODIACAL EGIPTEAN DESPRE TINE?

Vechii astrologi egipteni au generat un sistem foarte interesant de privi soarele și stelele.

Chiar dacă astrologia babiloniană și cea greacă și-a pus amprenta asupra sistemului astologic egiptean, anticii locuitori din preajma Nilului au introdus un sistem numerologic în calculul semnului de naștere care exclude luna în care ai venit pe lume.

Diferit de europeni, care iau în calcul luna calendaristică de 30 de zile, în sistemul egiptean, un semn poate apare de două, de trei sau chiar de patru ori într-un singur an de zile.

Caută perioada în care se încadrează ziua ta de naștere, și vezi ce semn zodiacal este asociat acesteia. Apoi urmărește descrierea propusă de Înalții Preoți Egipteni.

NILUL ( 1 – 7 ianuarie, 19 – 28 iunie, 1 – 7 septembrie, 18 – 26 noiembrie)

Semne înrudite: Ra și Seth

Culori benefice: Albastru intens pentru femei și roșu viu pentru bărbați

Dacă te-ai născut sub acest semn, ești o fire foarte prietenoasă și un comportament afectuos. Iubești viața cu pasiune.

Ai vrea să stai departe mereu de orice conflict, și l-ai evita cât poți de mult. Firea ta blândă te face să fii foarte atent la toate persoanele din preajma ta. Îți place să visezi la posibilitățile vieții.

Semnul NILULUI ți-a oferit multe aptitudini, ceea ce a făcut să fii un om capabil aproape în orice domeniu, ți-a oferit toleranță pentru ce se întâmplă în jurul tău, ți-a dat înțelepciune. Ai un instict aproape matern pentru semenii tăi apropiați.

Ești o persoană rafinată și-ți place să fii conștient de ceea ce trăiești. Starea ta emoțională poate fi uneori un dezavantaj pentru tine.

AMON-RA ( 8 – 21 ianuarie, 1 – 11 febuarie)

Semne înrudite: Nilul și Horus

Culorile benefice: Portocaliul pentru femei și galben pentru bărbați

Născut fiind sub acest semn, ești un lider bun. Ai puterea de a-i liniști pe oameni și de a-i determina să dea tot ce pot. Ești o fire care se poate controla și ai mare încredere în forțele proprii. Vrei mereu să fii cel mai bun în tot ce faci și totodată comportamentul tău devine motivațional pentru ceilalți. Nu vei ajunge niciodată un mediocru sau un superficial, destinul tău este pentru a face lucruri mari. Ai toate șansele să fii un om de mare succes.

A-ți face o familie nu este principalul tău scop în viață, iar dacă o faci, nu te va putea distrage de la angajamentele tale față de scopurile pe care urmărești.

MUT ( 22 – 31 ianuarie, 8 – 22 septembrie)

Semnele înrudite sunt Ra și Thoth.

Culorile benefice sunt carminul pentru femei și maroul pentru bărbați.

Mut este unul dintre cele mai vechi semne din astrologia egipteană, și indică simbolul figurii materne și al mamei salvatoare Isis. Cei născuți sub acest semn sunt prin natura lor protectori ai oamenilor și niște părinți foarte buni. Mintea lor este de tip logic și practică, având aptitudini pentru o carieră în drept, asistență medicală sau ca profesori.

Sunt persoane destul de secretoase și predispuse către melancolie. Au mereu un cuvânt înțelept la îndemână, inspirând speranță în oamenii care-i ascultă. Se concentrează pe bogățiile interioare mai degrabă decât pe seducția lucrurilor materiale. Natura lor secretoasă îi împinge la a suferi de depresie mai des decât alte semne.

Se implică profund în relații, ajungând de multe ori să fie răniite din acest lucru.

GEB ( 12 – 29 februarie, 20 – 31 august)

Semne înrudite: Seth și Horus

Culori benefice: Portocaliu-roșu pentru femei și violet pentru bărbați

Dacă te-ai născut sub semnul lui Geb înseamnă că ești o ființă blândă, intuitivă și sensibilă. Cunoștiințele și prietenii tăi ar trebui să aibă încredere în intuiția ta pentru că rareori greșește. Încearcă să nu mai fi afectat de toate lucrurile care se întâmplă în lume, sau cel puțin așteaptă-te să ai neplăceri din cauza acestor emoții.

Orice născut sub acest semn este conștient de mediul înconjurător și face orice pentru a împiedica răul ce poate să i se întâmple acestuia. Ești un partener loial și de încredere, dar de multe ori datorită felului tău de a fi ești vulnerabil de a fi înșelat de către aceștia. Ai probleme în a spune nu oamenilor, ceea ce-ți poate aduce probleme în viață.

OSIRIS ( 1 – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie )

Semne înrudite: Isis și Thoth

Culori benefice: Verde pentru femei și galben pentru bărbați

Dacă te-ai născut sub semnul zeului Osiris, simbolul renașterii, personalitatea ta are două laturi. Ești în același timp un individ puternic dar totodată ești și destul de vulnerabil. Ești o fire independentă și îți urmărești cu entuziasm obiectivele.

Ești o fie energică și-ți prețuiești foarte mult independența. Ești optimist, pasional și nu prea știi ce-s alea inhibiții când faci ceea ce-ți place sau îți urmărești un scop în viață. Dacă cineva te enervează sau te deranjează emoțional, ai tendința de a te izola.

ISIS ( 11 – 31 martie, 18 – 29 septembrie, 19 – 31 decembrie )

Semne înrudite: Osiris și Thoth

Culori benefice: Albastru pentru femei și alb pentru bărbați

Cei născuți sub semnul lui Isis sunt persoane foarte directe. Dacă ești una dintre ele, îți exprimi punctul de vedere fără neînțelegeri sau conflicte inutile. Din păcate, intențiile tale sunt înțelese deseori greșit, la fel și pe tine.

Asemeni zeiței Isis ești foarte protector cu persoanele pe care le iubești. Ai multă ambiție, energie și ești chiar un spirit practic.

Atenție la momentele cînd ești foarte solicitat pentru că firea ta directă te determină să fugi de situațiile dificile în care lucrurile se complică.

THOTH ( 1 – 19 aprilie, 8 – 17 noiembrie )

Semne înrudite: Bastet și Isis

Culori benefice: alb pentru femei și roz pentru bărbați

Dacă Thoth este cunoscut drept zeul înțelepciunii în cultura egipteană, nativii acestui semn sunt cunoscuți pentru capacitatea lor crescută de a rezolva problemele. Sunt foarte creativi, motiv pentru care găsesc mereu soluții noi la problemele dificile și totodată comunică foarte bine cu ceilalți.

Dacă ești născut sub acest semn ești un partener loial și cauți mereu să fii în relații stabile. Când ești însă înșelat în relație, intri ușor în depresie. Ai grijă de firea ta încăpățânată pentru că te împinge la a nu accepta punctele de vedere ale altora.

HORUS ( 20 aprilie – 7 mai, 12 – 19 august )

Semne înrudite: Bastet și Geb

Culori benefice: Auriu pentru femei și roșu carmin pentru bărbați

Dacă ești născut sub semnul lui Horus ești o persoană vitează. Ai voință mare și o etică puternică. Ești genul de persoană dedicată grupului din care face parte și chiar comunității unde trăiești. Muncești din greu pentru grup sau comunitate, și aperi siguranța și fericirea acestora.

Ești o fire optimistă și iubești să trăiești bine. Depășești uneori pragul de protectivitate pentru partener și uneori manifești invidie pentru acesta. Încearcă să nu mai forțezi oamenii să lucreze conform regulilor tale.

ANUBIS ( 8 – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie )

Semne înrudite: Isis și Bastet

Culori benefice: Mov pentru femei și siena pentru bărbați

Cei născuți sub semnul lui Anubis sunt persoane care iubesc singurătatea. Aceasta înseamnă foarte mult pentru ele pentru că atunci când sunt singure de pot introspecta. Sunt introvertite, preferă mediile liniștite și pașnice și urăsc pe cele haotice și zgomotoase.

Dacă ești născut într-una din aceste perioade, ești o fire calmă și echilibrată, dar ești capabil de emoții foarte puternice. Ești încrezător în tine și ai un aer regal când ești în societate.

Ești vulnerabil printre oameni, pentru că le permiți să profite de tine și să te rănească emoțional. Stăpânește-ți pe cât poți sentimentele pentru că oamenii îți pot frânge ușor inima.

SET ( 28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

Semne înrudite: Nilul și Geb

Culori benefice: Negrul pentru femei și turcoaz-albastru pentru bărbați

Dacă te-ai născut sub semnul lui Seth, ești o persoană perfecționistă. Îți place să schimbi mereu și te cam arunci în experiențe aventuroase. Ai carismă din plin, ceea ce te ajută să cucerești pe cei din preajma ta. Comunici foarte bine și îți place să fii în centrul atenției. Ești mereu pregătit pentru o nouă provocare.

Pentru a-ți satisface nevoia de libertate cam încalci regulile, iar dorința constantă de experiențe noi te duce în situații care-ți complică existența.

BASTET ( 14 – 28 iulie, 23 – 27 septembrie, 3 – 17 octombrie )

Semne înrudite: Horus și Sekhmet

Culori benefice: Gri pentru femei și galben-ocru pentru bărbați

Persoanele cu acest semn caută pacea și echilibrul în viață. Încearcă să evite conflictele în viață indiferent de consecințe. Sunt persoane intuitive, misterioase și deseori posedă puteri psihice. Le place să se bucure de viață și îi ajută cu plăcere pe ceilalți când au nevoie.

Dacă ești un semn Bastet dolosește-ți aceste abilități native în mod pozitiv cu ceilalți. Cu siguranță simți atracție către zona ocultă și metafizică.

Abține-te să fii posesiv cu partenerul sau partenera și învață să-ți prioritizezi nevoile pentru a te proteja să nu fii rănit.

SEKHMET ( 29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie )

 Semne înrudite: Bastet și Geb

Culori benefice: Turcoaz-albastru pentru femei și verde clar pentru bărbați

Dacă ești născut în una din perioadele aflate sub semnul lui Sekhmet, ești o persEoană cu adevărat cu picioarele pe pământ. Ești foarte inteligent și te simți minunat în pozițiile cu autoritate. Ai un simț dezvoltat al corectitudinii și al dreptății și ești un perfecționist.

Chiar dacă ești un bun conducător, ești în același timp o persoană care-și păstrează libertatea.

Dacă este ceva ce te distruge, acela este Ego-ul tău. Ai grijă că și pasiunea pentru lux îți poate creea probleme nedorite.

Ți-ai găsit semnul zodiacal egiptean? Spune-mi impresiile tale în comentariile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *