PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

DESCOPERĂ PERSONALITATEA OAMENILOR ÎN FUNCȚIE DE FORMA FEȚEI

Cum poți determina personalitatea unui om în funcție de forma feței? Foarte simplu.

Asociază forma feței acestuia cu una din figurile geometrice din materialul următor, și urmărește descrierea corespunzătoare.

FAȚA ROTUNDĂ

O față rotundă presupune un contur circular, cu obrajii plini și bărbie rotunjită. Persoanele cu o astfel de față sunt generoase și sar în ajutorul semenilor lor. Poți avea încredere în ele, sunt blânde și dăruiesc din suflet tot ce au.

Dacă ești o astfel de persoană, ai grijă pentru că oamenii pot profita de tine și poți fi ușor rănită. Persoanele cu față rotundă sunt percepute de obicei ca fiind mai tinere decât vârsta lor reală.

FAȚA PĂTRATĂ

O față pătrată este caracterizată de o linie puternică a maxilarului, lateralele drepte și o frunte pătrată. Sunt persoane analitice, iuți la minte și foarte energice. Rămân calme și liniștite chiar și-n mediile cele mai stresante.

Preferă să se angajeze în proiecte de anvergură, sau orice altceva la scară mare. Au abilități de conducere, dovedind perspicacitate în afaceri și finanțe. Le poți oferi încredere, sunt entuziaste și proactive. Țin foarte mult la consecvență și de regulă, iau decizii foarte bune.

Dacă ai o față pătrată, fii atent că uneori încăpățânarea ta poate crea animozități în grupuri.

FAȚA OVALĂ

Oamenii cu fața ovală au linia părului ușor rotunjită și linia maxilarului ușor curbată. Sunt persoane fermecătoare prin felul de a vorbi, de a se mișca și a se comporta, făcându-te să te simți confortabil în prezența lor.

Este posibil să nu fie foarte active din punct de vedere social, în schimb preferă activitățile în aer liber. Cei cu fețele ovale au tendința de a echilibra lucrurile. Ei rămân de regulă neutri dar mai mereu au propriile opinii. Urăsc inflexibilitatea și sunt împotriva regulilor și reglementărilor fixate. Nu manifestă deloc interes pentru credințe și norme stabilite de societate. Comunică bine, știind mereu ce spun.

Dacă ești o astfel de persoană, uneori poți ajunge să susții doar ce ți se pare ție corect, ignorând opiniile grupului în care te afli și riscând astfel riposte verbale neprietenoase.

FAȚA CU FORMĂ DE INIMĂ

O față în formă de inimă presupune o frunte largă care se îngustează de la nivelul pomeților ajungând la o bărbie ascuțită. Persoanele de acest fel sunt creative, intuitive și inteligente. Manifestă putere interioară, au o mentalitate puternică și o inimă bună.

Rareori fac compromisuri și sunt insistente. Dacă au un obiectiv de atins, nimic nu le oprește. Urăsc plictiseala și ar vrea ca toată lumea să fie în mișcare. Iubesc proiectele care stimulează mintea și emoțiile, fiind persoane cu un ridicat nivel de inteligență emoțională.

Dacă faci parte din această categorie, controlează-ți mai bine mintea pentru că te poate împinge spre încăpățânare.

FAȚA DE DIAMANT

Diamantul are pomeții înalți iar fruntea și bărbia ascuțite, formând un romb. Persoanele cu o astfel de față sunt încrezătoare, au voință puternică, dintre ei selecționându-se marii lideri.

Se înfurie repede și sunt imprevizibili. Le place să dețină controlul, fiind strălucitori în astfel de momente. Sunt atenți la detalii, sunt înzestrați cu elocvență, se folosesc de acest limbaj frumos și precis pentru a obține ce-și doresc, dar fără a fi manipulatori.

Dacă ai o față tip diamant, ai grijă că uneori vei fi bătut cu propriile arme. Vei cunoaște succesul mai târziu în viață, și aproape niciodată succesul în relații.

FAȚA DREPTUNGHIULARĂ

Oamenii cu fața dreptunghiulară sau alungită sunt aceia care au fruntea îngustă și linia maxilarului dreaptă. Despre persoanele cu o astfel de față se poate spune că trăiesc pentru a gândi și a face planuri.

Gândesc mult și profund. Asta-i face să fie buni strategi, eficienți și analitici.Preferă întotdeauna logica în locul emoțiilor. De aceea ajung în pragul dezastrului: gândirea excesivă. Pentru a-și elimina tensiunea interioară pe care nu o exprimă verbal, merg excesivv la sală unde fac antrenamente grele.

Dacă ești o astfel de persoană, renunță la a te mai păcăli că vei rezolva tu problemele mai târziu și începe să vorbești despre sentimentele tale în grupurile de prieteni.

Nu uita că deși forma feței oferă câteva indicii asupra personalității, fiecare individ este unic și complex în felul lui. Lasa-mi opiniile tale în comentariile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *