PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

misticăvideo

CAUZE ȘI REMEDII SPIRITUALE ALE DIABETULUI

Ce este diabetul din punct de vedere spiritual?

Trăsătura comună a tuturor persoanelor diabetice este aceea că-și doresc să iubească, dar nu au încredere în ei înșiși pentru a trece la acțiune. Tânjesc după iubire dar nu reușesc s-o obțină pentru că nu au învățat să se iubească pe ei înșiși.

Dragostea trece direct printr-un diabetic, la fel cum trece și zahărul. Dorința puternică dar nesatisfăcută de iubire este dublată totodată de neputința de a accepta iubirea și de a o lăsa să fie absorbită necondiționat în ființa sa.

Conform crezurilor spirituale, diabeticilor le-a lipsit în copilărie jocul și bucuria. Au fost nevoiți să crească prea repede și să-și asume responsabilități de adult. Ajunși adulți, sunt adeseori prea serioși din cauza educației prea stricte a părinților. Sunt perfecționiști și de multe ori dependenți de muncă, trăind cu convingerea uneori inconștientă că nu merită plăcerea în viața lor, iar când aceasta se întâmplă, se simt vinovați și au tendința de a se autopedepsi. De multe ori, au fost chiar amenințați sau pedepsiți în copilăria lor.

Atunci când cineva se simte vinovat, automat va căuta și pedeapsa. Diabetul este un mod de a exprima acest lucru.

O persoană cu diabet are credința că a fost sprijinită emoțional insuficient în copilărie, mai ales de către mama sa. Manifestă permanent un sentiment de pierdere, de lipsă de iubire, fiind avidă după afecțiune. Va ajunge să se simtă singură într-o lume indiferentă și ostilă, generându-i așteptări fataliste și complicații în viață.

Diabetul de tip 1 poate fi declanșat atunci când simți o dificultate în a discerne cine este prieten și cine este dușman în familie, atunci când  cineva în care ai avut încredere s-a întors împotriva ta, atunci când părinții te trădează.

Diabetul de tip 2 se manifestă după ce experimentezi un eveniment traumatic pe care nu reușești să-l vindeci și ai senzația că l-ai scăpat de sub control. Atunci când te simți blocat între a nu știi ce este bun sau rău pentru tine, sau atunci când din dorința de a-ți controla viața ajungi să simți bucuria doar când poți controla totul, ai grijă că se poate declanșa această boală perfidă.

Din punct de vedere karmic, diabetul mai poate fi generat de neputința unuia din părinți de a procesa moartea cuiva apropiat care reprezenta pentru acesta bucurie.

REMEDII

Cea mai bună cale de tratament constă în a nu-ți mai face griji și a fi fericit.

Pancreasul este guvernat de a 3-a chakră, numită și chakra plexului solar. Când este slăbită, această chakră conferă o stare de nesiguranță. Potrivit învățătorilor spirituali, proiecțiile ego-ului sunt influențate de pancreas.

O chakră a plexului solar echilibrată generează capacitatea de a avansa în viață cu putere și încredere, clarifică mintea în a face alegeri conștiente și a acționa.

Un studiu făcut între anii 2016 și 2021 la Facultatea de Medicină a Universității din Muhammadiyah, Surakarta, arată că Terapia Dhikr influențează producția de cortizol astfel încât poate reduce nivelul zahărului în sânge.

Afirmații vindecătoare:

Sunt confortabil cu viața mea

Sunt în siguranță, sunt înconjurat de lumină, iubire, pace și bucurie.

Permit corpului meu să manifeste o sănătate perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *