PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismvideo

UN CELEBRU ASTROLOG PREZICE MOARTEA LUI PUTIN

Se pare că perspectivele nu sunt deloc bune pentru șeful de la Kremlin.

Predicțiile spun că acesta nu va supraviețui sfârșitului primăverii.

Conform declarațiilor cunoscutului astrolog și medium Max Gordeev, Vladimir Putin suferă de o boală incurabilă căreia nu-i va supraviețui mult timp. Declarația a fost preluată de revista online anomalien.com în urma unui interviu acordat de Max Gordeev publicației Vgorode.

Se pare că leaderul de la Kremlin este îngrijit de mai mult timp de o echipă de vindecători și parapsihologi ruși, dar energia sa vitală este secată.

Goordev susține că moartea se va produce pe cale naturală, siguranța predicției fiind completată în opinia astrologului de cartea de Tarot denumită Turnul care a căzut în timpul ședinței de divinație făcută.

Turnul este o carte extrem de controversată în Tarot, interpretările sale fiind dependente de experiențele dobândite de subiecți. Falimentul, divorțul, infidelitatea în dragoste, moartea sau bolile grave sunt frecvent indicate de această carte. Aceste catastrofe apărute în viață se ivesc brusc și au o evoluție rapidă.

Cât de priceput este Max Gordeev, vom vedea.

Ținând cont de faptul că Vgorode este o publicație ce apare în Ucraina, nu știu dacă decesul lui Vladimir Putin este întradevăr o predicție sau doar o dorință a colectivului de redacție, într-o oarecare măsură înțeleasă.

Dealtfel, Turnul mai poate semnifica pe lângă prăbușirea pe neașteptate a structurii fizice sau emoționale a unei persoane, un episod brusc de trezire a conștiinței prin invadarea conștientului de către subconștient.

Și cum nu dorim moartea nimănui, nu dorim moartea nici a leaderului rus, dar o trezire a conștiinței probabil că n-ar strica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *