PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

CUM GÂNDESC FEMEILE CÂND SE ÎNDRĂGOSTESC

Este evident că femeile și bărbații gândesc oarecum diferit.

În general, facem lucrurile diferit, mâncăm diferit, ne exprimăm emoțiile diferit, ca să nu mai zic de felul diferit în care folosim toaleta. Prin urmare, de ce nu s-ar și îndrăgosti diferit față de bărbați?

Dar care sunt aceste moduri diferite în care se îndrăgostesc femeile?

Dincolo de prejudecățile actuale cum că relațiile dintre femei și bărbați sunt influențate de poveștile văzute în filme, la tv sau pe rețelele sociale, atunci când o femeie se îndrăgostește cu adevărat de un bărbat, trece dincolo de aspectul fizic, farmec și bani.

Dacă nu ți s-a întâmplat, ți se va întâmpla. Verifică dacă cele enumerate în continuare probează experiențele tale din această zonă a dragostei.

RÂSUL

Pe lângă faptul că râsul este cel mai bun medicament, este și cea mai bună cale către inima unei femei.

Când o femeie râde din toată inima la glumele unui bărbat, îl vede pe acesta ca fiind persoana care va sta alături de ea când se va simți singură, o va înveseli când se va simți dezamăgită și nu o va părăsi în momentele grele.

Deci, fă-o să râdă. Râsul este bun și când apar situații contradictorii sau neînțelegeri, și întețește totodată focul dragostei.

CAVALERISMUL

Chiar dacă devine tot mai rar în zilele noastre, bărbații care se poartă ca niște gentelmani, primesc puncte în plus în drumul spre inima unei femei.

Și asta nu pentru că bărbatul respectă niște convenții sociale, ci pentru că femeia se simte atunci protejată. Sentimentul de protecție primit din partea partenerului, este foate important pentru femeie. O face să se simtă în siguranță și departe de pericole.

Gesturi pe care unii le consideră desuete, cum este cel al deschisului ușii mașinii, acoperitul cu haina când este frig sau căratul bagajelor voluminoase asigură confortul unei femei atunci când sunteți împreună.

GÂNDIREA

Estrogenul, cunoscut drept hormonul sexual feminin, este asociat totodată și de zona amintirilor, de procesele de învățare a conceptelor abstracte și de gândire. O femeie trebuie să știe că bărbatul cu care interrelaționează este capabil de logică și gânduri profunde.

Atunci când o femeie caută să vadă cum gândește un bărbat, ea vrea să vadă de fapt dacă există perspective similare asupra vieții, dacă acesta este înclinat spre logică sau spre artă, dacă gândirea lui o poate provoca pe a ei pentru a o ajuta să evolueze.

CONVERSAȚIA

Chiar dacă unora le place să vorbească despre chestiunile concrete de zi cu zi iar altora să filozofeze cu noțiuni abstracte, femeile trebuie să știe că se pot angaja în mod natural cu partenerul lor în conversații.

O conversație interesantă sporește gradul de intimitate și dă valoare momentelor de tăcere. Nimic nu-i mai stânjenitor pentru două persoane care se află împreună decât tăcerea generată de faptul că nu au ce să-și spună.

MÂNCAREA

S-ar putea spune că avem o parte comună, și anume că dragostea trece prin stomac. Și există și un motiv logic pentru asta.

Când un bărbat gătește pentru o femeie, ea simte că se poate baza pe acea persoană. Pe lângă iubire și apreciere, vede în acel moment în bărbatul respectiv pe cineva care o fereștet de sarcinile banale ale vieții de zi cu zi. Bărbații înțeleg mai greu asta datorită tradițiilor culturale, dar atunci când un bărbat pregătește chiar și cea mai banală masă pentru parteneră, va genera o intensificare a sentimentelor acesteia.

ONESTITATEA

Chiar dacă unii spun că este pe cale de dispariție, onestitatea este o cheie sigură pentru inima femeii.

Onestitatea este mai mult decât a spune adevărul, este vorba de a fi sincer atât în cuvinte cât și în fapte. Atunci când ești sincer și îți ții promisiunile, fie mari sau mici, femeia va fi atrasă de tine pentru că știe că nu o vei înșela intenționat și că-ți dorești tot ce-i mai bun pentru ea.

RESPECTUL PENTRU FAMILIE

Femeile apreciază bărbatul care respectă noțiunea de familie. Și cum poate arăta el mai bine acest lucru decât arătându-și respectul atât pentru familia ei cât și pentru a lui. Femeia vede în asta o siguranță pentru întemeierea unei viitoare familii.

Ea apreciază faptul de a fi prezentată familiei lui, și va face tot posibilul pentru a se face placută. Evident că gusturile pot fi diferite, dar dacă te străduiești ca femeia să fie acceptată în familia ta, este un punct mare câștigat în ochii partenerei.

CALMUL ȘI RĂBDAREA

Femeile gândesc repede și mult, de aceea uneori sunt și zgomotoase. Ba uneori sunt și certărețe când lucrurile nu merg așa cum vor ele. Sunt conștiente de acest, să-i zicem mic defect, și speră ca partenerul să aibă răbdarea să asculte și să nu riposteze.

Fac instinctiv asta pentru că își doresc ca în momentele grele, bărbatul chiar dacă este și el afectat emoțional, să rămână calm și capabil de a lua deciziile cele mai corecte. Este într-un fel, legat tot de simțul de conservare. Femeia știe că un astfel de bărbat care îi permite să-și spună părerea și chiar să-și manifeste răbufnirile emoționale, este un protector de încredere al ei și al familiei pe care intenționează să o facă cu acesta. Oricum, se va calma în celel din urmă. Și o știe și ea, și ar trebui să o știe și orice bărbat.

APRECIEREA INDIVIDUALITĂȚII

Femeile se îndrăgostesc cu adevărat când găsesc persoana care știe să le respecte pentru cine și ce sunt. Când un bărbat nu o împiedică să-și atingă aspirațiile și se bucură sincer de realizările ei, femeia știe că el este de păstrat.

Femeia este conștientă că egoul masculin a fost și va fi motiv de conflicte și războaie, iar un bărbat capabil să lase deoparte acest ego pentru dragoste înseamnă că o iubește și o respectă. O femeie își dorește să petreacă restul vieții alături de un om care să o vadă drept egala lui, drept o parteneră și nu o proprietate.

Femeile se îndrăgostesc și doar pentru că se îndrăgostesc, dar asta nu înseamnă că nu-și doresc un astfel de partener. Cei enumerați mai devreme sunt niște simpli indicatori ai motivului și modului în care femeile se îndrăgostesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *