PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

TAINELE SĂRUTULUI – CE SEMNIFICĂ FIECARE FEL DE SĂRUT

Un sărut poate stârni sute de emoții diferite care nu pot fi descrise în cuvinte.

Sărutul nu este un simplu contact fizic, ci o modalitate de a-ți manifesta dragostea și afecțiunea pentru o persoană dragă.

Chiar dacă fiecare sărut are propriul lui farmec, modul cum este făcut indică anumite particularități ale relației tale. Și este firesc să fie așa, pentru că fiecare ne exprimăm dragostea într-o manieră unică.

Și pentru că am vrut să vă prezint și acest subiect cât se poate de argumentat științific, am spicuit câteva idei principale din cartea: Știința Sărutului. Ce spun buzele tale despre noi, scrisă de Sheril Kirshenbaum.

SĂRUTUL UNEI SINGURE BUZE

Acest gen de sărut este destinat doar îndrăgostiților. În loc să se avânte într-un sărut agresiv, cei doi îndrăgostiți se concentrează să sărute pe rând doar una din buzele partenerului.

Arată pasiunea, dorința și afecțiunea profundă. Este un semn că partenerul este înnebunit după tine și vrea să savureze fiecare moment din această experiență alături de tine.

Este o experiență comună care implică atât a oferi cât și a primi. Fie că-i o dragoste mai veche sau una nouă, este o legătură pe care vei dori să o explorezi în continuare.

SĂRUTUL CU GURA ÎNCHISĂ

Se poate spune că nu-i nici măcar un sărut. Este clar că nu vă simțiți confortabil sută la sută unul cu celălalt.

Ori este vorba de o relație proaspătă în care unul dintre voi nu a lăsat garda jos, ori dacă-i o relație mai veche, ridicați bariere emoționale între voi. Ar trebui să îmbunătățiți comunicarea.

SĂRUTUL PE OBRAZ

Este un sărut care anunță prietenie și afecțiune. Persoana care te sărută pe obraz poate avea sentimente romantice pentru tine, dar nu asta vrea să-ți transmită în acel moment. Îți spune doar: ”Îmi place de tine”

În cadrul unei relații vechi, sărutul pe obraz indică prietenia extrem de importantă pe care cei doi au nevoie să o conserve.

SĂRUTUL FRANȚUZESC

Arată dorința de a cunoaște și mai mult cealaltă persoană. Este un fel de a spune partenerului că vrei să-i fii mai aproape și că vrei să-l cunoști la un nivel mai profund.

Ingrid Bergman spunea despre sărutul franțuzesc ”că-i un truc minunat conceput de natură pentru a opri discuțiille atunci când cuvintele sunt de prisos”

Exprimă pasiunea, senzualitatea, fiind mai mereu un preludiu al momentelor înflăcărate. Este un mod de a oferi unul altuia puternice sentimente de intimitate atât fizice cât și emoționale.

SĂRUTUL ÎNGERULUI

Dacă partenerul tău ajunge să-ți sărute ușor pleopa închisă a ochiului, acesta este sărutul îngerului. Este un simbol al dragostei intense pe care ți-o poartă. Este o dovadă că-ți iubește nu numai trupul dar te și prețuiește.

Sărutul îngerului conferă un sentiment de pace și siguranță.

SĂRUTUL MÂINILOR

Un sărut pe mână poate avea mai multe înțelesuri. Poate fi un simplu gest de curtoazie care arată prețuirea și stima, dar mai poate fi și un indiciu al dorinței de a merge către un nivel superior. În funcție de zona mâinii pe care o atinge sărutul și de intensitatea lui, poate ajunge uneori să fie un gest pasional de preludiu sau chiar parte a unui moment încărcat de erotism.

SĂRUTUL ”PE FUGĂ”

Este un contact rapid și blând al buzelor. Ușor și inofensiv, este folosit în a spune bună ziua sau la revedere partenerului.

În cazul unei relații noi, este un mod plăcut și eficient de a vă descoperi și de a tatona chimia dintre voi.

Dacă însă ai vrea să treci la nivelul următor și te lovești de acest gen de sărut, înseamnă că celălalt dorește să păstreze formalitatea în această relație.

SĂRUTUL LOBULUI URECHII

Este un sărut extrem de pasional, încărcat de senzualitate, care poate declanșa trăiri emoționale puternice partenerului. Este un semn clar că inițiatorul sărutului este pregătit pentru mai mult și tachinează momentul.

Este un gen de sărut care poate condimenta foarte tare lucrurile în acel moment, mai ales dacă nu se oprește doar la lobul urechii și continuă să exploreze zonele învecinate cu mișcări ușoare ale buzelor și limbii.

SĂRUTUL MUȘCATURĂ

Acest gen de sărut implică să muști buza inferioară sau superioară a partenerului, bineînțeles, cu blândețe.

Este poate singurul sărut cu o încărcătură mai mare de senzualitate decât sărutul franțuzesc.

Un cuplu care se sărută așa are o viață sexuală grozavă și satisfăcătoare. Ei împărtășesc un nivel ridicat de intimitate, combinat cu joaca. Arată deschiderea partenerilor către experiențe profunde între ei, dorința unuia față de celălalt, dar și încrederea pe care și-o oferă cei doi.

Este că un sărut poate decoda relația ta amoroasă? Lasă-ne un comentariu dacă te recunoști într-unul din cazuri, iar dacă ți-a plăcut, nu uita să dai like, share și să te abonezi pentru a primi și alte materiale despre natura umană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *