PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

programarea subconștientuluisubconștientvideo

7 SEMNE CARE ARATĂ CĂ AI ÎNTÂLNIT SUFLETUL PERECHE

Să-ți găsești sufletul pereche este ca și când ai găsi cea mai valoroasă comoară din lume.

Semnele pe care le voi prezenta în acest material video te vor ajuta să înțelegi dacă tu l-ai întâlnit sau nu.

Odată ce-ți vei găsi sufletul pereche, vei experimenta o atracție și o conexiune cum n-ai mai simțit niciodată, iar viața ta se va schimba într-un mod minunat.

Fără să ne încurcăm în definiții și filozofii, sufletul pereche este cineva care împărtășește o energie și un scop similar cu al tău, iar împreună formați o conexiune spirituală puternică.

Așa cum spunea Rumi: ”Îndrăgostiții nu se întâlnesc în cele din urmă într-un loc anume, ei sunt tot timpul unul în celălalt.” 

Iată cele 7 semne clare că ai întâlnit sufletul pereche:
SIMȚI O LEGĂTURĂ SUFLETEASCĂ INSTANTANEE

Încă de la început, simți o atracție puternică și irezistibilă pentru persoana respectivă. Și ai sentimentul că o cunoști de foarte mult timp. Toate astea se întâmplă pentru că sufletul tău recunoaște energia sufletului acesteia, chiar dacă ai întâlnit-o pentru prima dată.

Intensitatea atracției și natura ei este diferită de cea pe care ai simțit-o pentru oricine altcineva în viață. Simți armonia atât la nivel emoțional, mental și spiritual, dar și la nivelul chimiei dintre trupuri.

COMUNICARE PERFECTĂ DE LA ÎNCEPUT

Sufletele pereche empatizează extrem de puternic, iar intuiția funcționează atât de bine încât unul poate termina fraza începută de celălalt. Iar la nivel mental, nu de puține ori, partenerii știu foarte clar ce are nevoie și ce-și dorește celălalt, fără să fie nevoit să exprime acel lucru în cuvinte.

Nu trebuie abuzat de acest aspect, condiționările și stilurile dobândite în timp, pot juca uneori feste.

SUNTEȚI CEI MAI BUNI PRIETENI

Simți un sentiment înnăscut de familiaritate și confort cu sufletul tău pereche. Împărtășiți dragoste necondiționată și respect reciproc unul față celălalt. Poți fi deschis și-ți poți dezgoli vulnerabilitățile.

Este cel mai bun prieten al tău, un partener până la moarte, un mentor și un amant totodată. Persoanele de acest fel se iubesc pentru ceea ce sunt, și în același timp se stimulează pentru a accede la un nivel superior.

VĂ READUCE LA CEEA CE SUNTEȚI CU ADEVĂRAT

Când dai peste această relație, viața ți se poate întoarce pe dos. Scopul principal este de te trezi și a te pune pe drumul tău cel adevărat, chiar dacă pe moment, ți se pare că te abați de la ce făceai înainte. Întâlnirea cu sufletul pereche declanșează procesul tău de trezire spirituală. Toate obiceiurile vechi, măștile și fricile ies la suprafață pentru a fi curățate și eliberate.

TE SIMȚI ÎMPLINIT ȘI COMPLET

Te simți întregit, dar nu în sensul iubirilor romantice din filme și basme, în care partenerii sunt incompleți în absența celuilalt. Relațiile dintre sufletele pereche sunt conexiuni spirituale puternice care nu se bazează pe codependență. Relația este între două persoane împlinite pe cont propriu, între persoane care înțeleg că nu trebuie să facă nimic pentru a schimba ceva la partenerul lor.

Se iubesc așa cum sunt, și nu găsesc nimic lipsă la celălalt, sau ceva ce ar trebui schimbat.

SUNTEȚI DIFERIȚI DAR LA FEL

Văzuți din afară, s-ar putea ca fiecare dintre voi să aibă personalitatea lui, pasiunile sau micile lui plăceri, diferite de ale partenerului. Dar compatibilitatea este dominantă în lucrurile importante, cum este modul de viață și modul cum percepe lumea din jur. Iar scopurile sufletești, sunt identice.

ȘTII PENTRU CĂ ȘTII

Greu de spus cum știi, dar știi. Simți acest lucru undeva în ființa ta atunci când ți-ai întâlnit sufletul pereche. Întâlnirea voastră o veți simți ca ceva mai mare și mai important decât voi înșivă, drept ceva ce trebuia să se întâmple indiferent de voința voastră.

Cel mai important ghid în această călătorie spre sufletul pereche este intuiția și înțelepciunea inimii tale. Eliberează-le de încorsetarea minții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *