PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientterapievideo

7 BOLI CE POT FI TRATATE CU AJUTORUL CRISTALELOR

Cristalele sunt mult mai mult decât simple pietre frumos colorate sau forme bizare de rocă, ele posedă energii vindecătoare și potențatoare pe care le putem folosi în sprijinul nostru.

Vă voi prezenta în continuare șapte afecțiuni care pot fi tratate cu ajutorul cristalelor.

Chiar dacă știința nu a reușit până acum să explice cum funcționează această forță miraculoasă a cristalelor, toate tradițiile spirituale ori religioase ale omenirii le folosesc nu de puține ori în practicile lor ezoterice.

În terapia cu cristale, există mai multe moduri de a le folosi. Așezarea lor pe anumite puncte ale organismului, oscilația lor asemeni unui pendul sau plimbarea pe deasupra trupului asemeni unui scanner, ori pur și simplu purtarea lor ca pandantive, fac posibilă interferența energetică dintre cristale și corpurile noatre.

Iată în continuare tipurile de cristale recomandate pentru înlăturarea a șapte disfuncții ale corpului omenesc, cu mențiunea că aceste recomandări au o notă de general, pentru o cristalo-terapie personalizată fiind nevoie de ajutorul unui specialist. Îmi puteți scrie pe adresa de mail și în limita informațiilor deținute vă pot recomanda pe cineva în zona dumneavoastră.

PENTRU ANXIETATE

Stresul prezent în viața noastră de zi cu zi duce adesea la îngrijorări și anxietate. Și chiar dacă industria farmaceutică oferă o gamă largă de produse destinate acestei afecțiuni, cred că este întotdeauna de preferat o metodă naturală.

Cuarțul Trandafiriu este un cristal extrem de eficient în atenuarea stărilor anxioase. Acest cristal mai este cunoscut că atrage dragostea, compasiunea, bunătatea și armonia. Ar trebui să-l purtați lângă chakra inimii.

Pentru a contracara energiile negative din jurul tău pe care le simți că-ți generează o stare anxioasă, Turmalina Neagră este cea mai potrivită. Dealtfel unele studii lansează ipoteza că Turmalina Neagră blochează frecvențele electromagnetice. Purtarea acesteia sau așezarea ei în jurul casei oferă claritate câmpului auric.

PENTRU DURERI DE CAP

Cristalele sunt foarte folositoare în această situație, numai că trebuie să stabiliți motivul durerii de cap.

Dacă este o durere pricinuită de o stare tensionată, Ametistul, Chihlimbarul sau Turcoazul sunt cele mai eficiente soluții.

Pentru o migrenă, folosește Lapis Iazuli. Acesta se folosește de secole pentru tratarea durerilor de cap debilitante. Ametistul este și el indicat, așezat pe creștetul capului sau plimbat de jur împrejurul frunții.

În cazul unei dureri de cap cauzată de dezechilibrul dintre energia capului și chakra plesului solar, folosește un cristal de Citrin sau Piatra Lunii, care echilibrează această chakră. De reținut că aceste dureri sunt pricinuite de regulă de acumularea stresului sau o alimentație nepotrivită. Ar fi cazul să te odihnești și să mănânci mai sănătos.

PROBLEME DE SOMN

Această afecțiune tot mai prezentă în zilele noastre poate fi generată de cauze foarte variate de la o persoană la alta, în consecință, va trebui să testați câteva cristale.

Dacă insomnia este cauzată de tensiuni și îngrijorări, Cuarțul Roșu, Crizopraza, Citrinul și Ametistul așezate lângă pat sau sub pernă sunt perfecte pentru a te calma și relaxa. Lasă-ți gândurile să treacă la fel de ușor precum vin.

Dacă insomnia este dată de problemele digestive, folosește Pirita de Fier sau Piatra Lunii pentru a calma stomacul.

Dacă ai coșmaruri, le poți îndepărta cu Turmalină sau Cuarț Fumuriu, dacă le așezi la picioarele patului. De asemenea Labradoritul are proprietatea de a alunga sentimentele și gândurile negative.

PROBLEME DE STOMAC, FICAT ȘI GÂT

Aquamarinul este cristalul care ajută oricare dintre aceste afecțiuni. El te ajută să intri în contact cu ființa ta superioară și te ajută deasemenea în meditațiile profunde. Aquamarinul este asociat cu timusul și cu chakra gâtului, așa că-l poți purta ca pe un colier. Aquamarinul se folosea în tratarea stomacului, ficatului și a gâtului încă din vremea Imperiului Roman.

VINDECAREA CHAKRELOR

Cristalele colorate pot fi folosite pentru vindecarea chakrelor conform culorii specifice acestora. Îl poți așeza pe corp, deasupra chakrei pe care o simți afectată și lasă-l să-și facă treaba.

PROBLEME CU CONCENTRAREA ȘI NEATENȚIA

Este normal ca după zilele obositoare să-ți simți energia diminuată, dar chiar și în cazurile astea, cristalele te pot ajuta să te reîmprospătezi. Cristalele roșii, portocalii și galbene sunt cele mai potrivite pentru a crește energia. Cele mai puternice în acest sens sunt cristalele strălucitoare cum sunt Granatul Roșu, Chihlimbarul Auriu sau Topazul Galben-Auriu.

Dacă simți un interes scăzut pentru activitățile tale, folosește cristale cu tonuri mai profunde cum sunt Ochiul de Tigru, Citrinul Întunecat sau Jasperul.

În loc să consumi o băutură energizantă, obții același efect în condiții perfect naturale pentru corpul tău, ținând câte un cristal de Cuarț Transparent în fiecare mână, îndreptat cu vârful în sus și un Citrin plasat pe chakra plexului solar sau deasupra diafragmei. Vei simți imediat ca un flux de energie care-ți străbate corpul.

VINDECAREA MINȚII

Blocajele emoționale, reducerea stresului mental și tulburările nervoase se tratează purtând sau ținând prin preajmă, cristale verzi. În Orient, Jadul este apreciat pentru puterea sa de a calma sistemul nervos și de a spori concentrarea.

Cuartzul Trandafiriu și Agatele de Dantelă Albastre sunt indicate pentru curățarea și detoxifierea emoțiilor. Opalul echilibrează și stabilizează partea emoțională a minții, iar Ametistul acționează asupra secrețiilor de hormoni, sporindu-ți în felul acesta controlul asupra emoțiilor. Ametistul ameliorează în același timp stresul prin reducerea sarcinilor mentale și ajută la concentrarea asupra obiectivelor realiste.

Chihlimbarul îți poate neutraliza o stare de spirit negativă, echilibrând totodată sistemul emoțional și endocrin.

Trebuie doar să folosiți cristale curate, naturale și care au fost în prealabil curățate energetic și încărcate. Puteți folosi sunetele din clipul video postatat pe acest canal sau pentru mai multe detalii lasă un comentariu ori trimite un mail la adresa afișată mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *