PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

AU RUȘII ARME PSIHOTRONICE? – VIDEO

O întrebare la care răspunsul pare să fie, DA.

Preocuparea rușilor pentru armele cu impact psihotronic asupra oamenilor a început încă din anii 1920. Până în anii 80, peste 20 de laboratoare secrete funcționau pe teritoriul URSS sub patronajul KGB, conform declarațiilor generalului maior în rezervă, Boris Ratnikov.

După destrămarea URSS-ului, unele centre s-au închis, altele și-au continuat activitatea. Academicianul Viktor Kandyba și fiul său și-au continuat cercetările la St. Petersburg, academicianul Vlail Kaznacheyev conduce un laborator în Novosibirsk, iar studiilel Nataliei Bekhtereva, decedată în 2008 sunt continuate de fiul acesteia la Moscova.

Dar ce sunt mai exact aceste arme?

Scurgerile de informații vorbesc despre niște generatoare care pot controla comportamentul oamenilor, afectează grav psihicul și pot duce în final la moarte.

Un raport al armatei americane din 1998, expune ipoteza folosirii de către ruși a microundelor pulsate pentru a perturba activitatea cerebrală a unor agenți americani. Publicația The Mail, citându-l pe Anatoly Tsyganov, pe atunci șeful Centrului de Prognoză Militară din Moscova, confirmă eficiența acestor microunde pulsate în dispersarea mulțimilor, ”iar când sunt concentrate asupra unei singure persoane, temperatura acesteia crește brusc, la fel cum ar fi aruncat într-o tigaie încinsă”, ține să completeze demnitarul rus.

Atacuri asupra soldaților americani din Siria

În aprilie 2021, Pentagonul informează Congresul American despre presupuse atacuri neconvenționale asupra trupelor sale din Siria, unde în toamna anului 2020, trupele americane au dezvoltat brusc simptome de gripă, simptome neconfirmate de analizele medicale și care au încetat la fel de brusc cum începuseră.

Dealtfel, Pentagonul acuză că aproape 50 de oficiali americani au raportat din 2017 până acum simptomele unor boli misterioase, foarte asemănătoare sindromului Havana. Simptomele au inclus puternice țiuituri în urechi, pierderea auzului și a echilibrului, oboseală și dureri de cap foarte puternice. Unele victime au suferit leziuni cerebrale pe termen lung.

Aceste atacuri direcționate folosesc energie electromagnetică concentrată, dispozitive cu frecvență radio de mare putere, cu micriounde și fascicule de particule, cu scopul de a produce daune unei ținte umane sau tehnologice. Atacurile pot duce de la blocarea echipamentelor electronice până la producerea de dureri sau răni fizice.

Sindromul Havana

Sindromul Havana a fost reclamat pentru prima dată în 2016, în Cuba. Primele cazuri au fost câțiva ofițeri CIA, apoi au urmat 26 de angajați din personalul ambasadei și membri ai familiilor acestora. Majoritatea spun că au auzit la început un țiuit sau bâzâit în urechi, o presiune inexplicabilă a frunții și a tâmplelor, ca mai apoi starea generală să se altereze, culminând cu stări de vomă, nesiguranță locomotorie, leșin, dar și o gamă variată de simptome ce au variat de la individ la individ.

Inițial s-a crezut că este vorba de un atac orchestrat de o grupare dură a conducătorilor cubanezi, o grupare care se opusese reluării relațiilor diplomatice în 2015. Repetarea acestui gen de atac asupra a mai multor misiuni diplomatice americane din întreaga lume a îndreptat atenția asupra Rusiei sau Chinei.

Cazul lui Marc Polymeropoulos

Marc Polymeropoulos, ofițer superior CIA, povestește atacul pe care l-a suportat asupra sa într-un hotel din Moscova în 2017:

”M-am trezit că-mi țiuie urechile și mi se învârte capul. Îmi venea să vomit dar nu mă puteam ridica în picioare să ajung la baie. Am încercat de câteva ori și am căzut de fiecare dată”

Polymeropoulos a activat ca agent CIA în Irak, Siria și Afganistan, iar din 2016 era șef al operațiunilor clandestine din Europa și Eurasia, activități ce vizau interferențele Moscovei în alegerile prezidențiale americane și asasinarea fostului spion rus Serghei Skripal. La foarte scurt timp după sosirea la Moscova s-au declanșat simptomele, vertijul oprindu-se brusc doar când s-a întors în Statele Unite. A rămas în schimb cu migrene puternice timp de trei ani.

Reacția rușilor

Un material difuzat de BBC vorbește despre sute de cetățeni americani care au manifestat simptome similare în ultimii cinci ani, în China, Australia, Polonia, India și Georgia.

Evident că Ministerul Rus de Externe a negat atât implicarea cât și deținerea de astfel de arme.Dar într-o declarație făcută agenției de presă RIA Novosti cu ocazia investirii ca președinte în 2012, vorbind despre programul militar al Rusiei, Vladimir Putin vorbește explicit despre dezvoltarea armamentului bazat pe noi principii ale fizicii, despre arme cu energie directă, arme geofizice, arme cu unde energetice, arme genetice, arme psihotrinice. ”Actualul echilibru de putere, ținea să pecizeze liderul rus, menținut de arsenalele nucleare în prezent, s-ar putea schimba în viitor datorită noilor tehnologii”,.

Istoria secretă a cercetărilor rusești în domeniul armelor psihotronice

Ipoteza că funcționarea creierului poate fi alterată cu o sursă din exterior, nu este ideea lui Vladimir Putin. Este o idee pe care rușii o studiază de mai bine de 150 de ani.

În 1853, celebrul chimist  Alexander Butlerov a formulat pentru prima dată ipoteza științifică a hipnozei. El spunea că mișcările curenților nervoși în organism sunt identice cu cele ale curentului electric în conductori, iar prin efectul electroinducției apar semnale care trec din creierul unei persoane în altul.

Fiziologul Ivan Sechenov a continuat ipoteza lui Butlerov, adăugând faptul că emoțiile și relațiile strânse dintre oameni, în special dintre gemeni, intensifică interacțiunea forțelor mentale.

Academicianul Vladimir Bekhterev, tatăl Nataliei Bekhtereva, înființează la sfârșitul secolului XIX primul institut al creierului și activității mentale din lume. A studiat electromagnetismul fenomenului de hipnoză aplicat animalelor și oamenilor.

În 1924, genialul Vladimir Durov scrie o carte în care descrie experimentele sale privind hipnoza.

În 1932, Institutul Creierului Bekhterev, primește însărcinarea din partea oficialilor sovietici de a efectua cercetări și experimente privind interacțiunea la distanță.

Reușitele sovieticilor

Între anii 1965 – 1968, Institutul de Automatică și Electroenergetică din Novosibirsk anunță efectuarea unor cercetări care au ca subiect comunicarea dintre oameni și animale. Ultimul comunicat oficial venit din partea institutului este unul care anunță rezultate excelente. Materialele sunt imediat clasificate și nu au mai fost făcute publice niciodată.

 De atunci, toate informațiile ce vin din această zonă a cercetării neconvenționale a creierului uman sunt simple zvonuri sau informații trunchiate oferite de ofițeri rezerviști. Dar nimic oficial.

Greu de spus dacă războiul va începe în 2022 la granița Ucrainei cu Rusia sau războiul este demult în plină desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *