PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismsubconștientvideo

DESPRE AL 3 OCHI – 5 LUCRURI PE CARE PROBABIL NU LE ȘTII

In cercurile iubitorilor de metafizică și spiritualitate se vorbește foarte mult despre cel de-al treilea ochi. Și este cât se poate de firesc, pentru că este poarta către clarviziune și multe alte abilități psihice.

Cunoscut și drept cea de-a șasea chakră sau drept glanda pineală, poziționat puțin deasupra locului dintre sprâncene, cel de-al treilea ochi este cu adevărat fascinant. Iată câteva lucruri pe care-i posibil să nu le știi despre acesta.

TOATE MAMIFERELE AU GLANDĂ PINEALĂ

Dacă te surprinde faptul că toate mamiferele posedă glandă pineală, vei fi și mai surprins spunându-ți același lucru despre aproape toate vertebratele. Asta nu înseamnă că omul nu este o creație specială a Divinității. Dar faptul că nu suntem singurii posesori al celui de-al treilea ochi ar trebui să ne dea de gândit.  Poate că și animalele dețin puteri parapsihice, nimeni nu poate confirma sau infirma acest lucru.

AL TREILEA OCHI ESTE CHIAR CA UN OCHI

Chiar dacă nu este un ochi așa cum știm noi că arată cei doi ochi fizici ai noștri, în interiorul glandei pineale există țesut retinian ca și cel din ochii obișnuiți. Al treilea ochi are, de asemenea, celule fotoreceptoare sau senzori de lumină.

Și în plus, glanda pineală este conectată cu cortexul vizual, zona asociată vederii din creierul nostru. În concluzie, chiar dacă nu arată la fel, al treilea ochi are multe lucruri în comun cu structura unui ochi obișnuit.

AL TREILEA OCHI ACȚIONEAZĂ CA UN CEAS

Glanda pineală produce și reglează secreția de melatonină în organism. Melatonina este responsabilă cu alternarea ciclurilor de somn și veghe ale corpului, cicluri numite circadiene. S-ar putea spune că al treilea ochi impune ceasul biologic zilnic.

Până la utilizarea pe scară largă a luminii artificiale, ritmurile corpului nostru erau asociate strâns de ciclul luminii soarelui. Chiar și acum, ne trezim puțin după ivirea zorilor și ne culcăm la câteva ore de la apusul soarelui. În ciuda vieții moderne, independente de luminna soarelui, perturbarea ritmurilor circadiene poate conduce la apariția de boli grave, cum sunt diabetul și bolile de inimă.

AL TREILEA OCHI TE POATE FACE FERICIT

Conform unor experimenter recente făcute de Universitatea din Michigan și   , s-a descoperit în glandele pineale ale șobolanilor prezența Dimethyltryptaminei, un neurotransmițător care acționează asemănător serotoninei, fiind responsabil pentru sentimentele de fericire și bunăstare. DMTacționează și ca un halucinogen, atunci când este ingerată din plantele sau medicamentele psihotrope, dar în cazul celui prezent în glanda pineală, vorbim despre o substanță naturală internă care te face doar să te simți bine.

AL TREILEA OCHI ESTE O ADEVĂRATĂ VEDETĂ

Misticii și înțelepții lumii nu sunt singurii fascinați de glanda pineală. Dramaturgii și regizorii de film au abordat des tema celui de-al treilea ochi în operele lor. Intereseul pentru puterile magice pe care le conferă, recomandă cel de-al treilea ochi oricărui gen literar sau filmic, asigurând rețete de succes.

Și totuși, în ciuda interesului și a popularității sale, al treilea ochi rămâne un mister magic pe care s-ar putea să nu-l deslușim niciodată. Sau cel puțin, nu cu mintea de acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *