PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismprogramarea subconștientuluisubconștientvideo

CUM FOLOSEȘTI SCRIEREA AUTOMATĂ PENTRU A DIALOGA CU GHIZII SPIRITUALI

Îi poți numi ghizi spirituali, îngeri sau pur și simplu vocea ta interioară.

Fie că te rogi sau meditezi pentru sănătate, noroc sau dragoste, mesajele lor sunt cele mai sincere și valoroase îndrumări pe care le poți primi de la cineva. Poți include aici rude sau persoane dragi decedate, maeștrii spirituali, sfinți, sau orice ființă pe care ai cunoscut-o sau nu, trecută dincolo, în lumea spiritelor.

Iată în continuare o metodă numită a scrierii automate, care te ajută să primești ușor și clar astfel de mesaje.
PREGĂTIREA PENTRU SCRIEREA AUTOMATĂ

Găsește-ți un loc liniștit în casă, un loc unde să nu fii deranjat. Amenajează-ți acest loc drept unul care să inspire calmul și relaxarea. Poți decora cu lumânări, perne confortabile și poți aprinde bețișoare sau candele aromate.

Stabilește-ți o oră la care să poți repeta ritualul în fiecare zi, un program regulat va arăta acestor entități determinarea ta.

Gândește și exprimă mental intenția de a comunica cu aceste ființe nemateriale. Poți spune în gând o rugăciune conformă crezului tău religios. Cere să-ții vină în preajmă doar energiile vibraționale înalte.

PROCESUL DE SCRIERE AUTOMATĂ

Așează-te confortabil, închide ochii și dă-ți voie să te relaxezi.

Focalizează-ți atenția asupra respirației tale, urmărește cum aerul intră în plămâni atunci când inspiri și cum iese când expiri.

Și dă-ți voie să observi diferențele dintre cele două emoții pe care le dă corpului tău.

Inspiră adânc, umple-ți plămânii la maximum, lent, menține aerul o secundă acolo, și apoi dă-ți voie să te relaxezi pe măsură ce lași aerul să iasă încet, la maximum.

Rămâi o secundă așa, și reiei de câteva ori acest mod de a respira, până ce corpul și mintea ta devin complet relaxate.

Și pe măsură ce respirația revine la normal, complet relaxat, dă voie simțurilor tale să perceapă imagini, culori, emoții, mirosuri sau chiar atingeri pe care nu le-ai mai experimentat până acum.

Vei simți în acest mod apropierea unei astfel de entități.

Și cu cât vei simți mai clar una dintre acestea, vei ști inconștient că ghidul tău este lângă tine.

Exprimă-ți mental în tot acest timp intenția comunicării.

Poți întreba pentru început despre identitatea ghidului, cât de apropiat îți este și ce scop îndeplinește.

Începe să scrii orice-ți vine în minte fără să implici mintea conștientă. Nu te preocupa de calitatea scrisului, a gramaticii sau ortografiei. Lasă cuvintele să curgă.

Scrie câte o întrebare și lasă creionul jos cât timp aștepți răspunsul. Este indicat să folosești mâna non-dominantă, pentru a stimula activitatea emisferei drepte și a intuiției.

Nu filtra și judeca cuvintele cu mintea conștientă. Așterene-le pe hârtie și atât. Așteaptă-te la cuvinte sau fraze fără sens, la imagini sau simboluri cărora nu le găsești pe moment nicio legătură.

Ține în continuare ochii închiși și scrie tot ce observi.

Dă voie scrisului să curgă fără efort. Vei constata ulterior mai multe stiluri de scris, este perfect normal. Te vor ajuta să identifici mai apoi ghidul.

După un timp, simțurile tale vor percepe stimulii de la început scăzând în intensitate. Este semnul că trebuie să-ți iei rămas bun de la entitatea care te-a vizitat.

Exprimă-ți la finalul notițelor tale recunoștiința și mulțumirile pentru sfaturile primite și reînoiește-ți intenția de a repeta experiența comunicării data viitoare.

Acum poți deschide ochii și reveni încet la starea normală de veghe.

Te poți uita peste însemnările făcute și încerca să legi sensul fragmentelor notate.

Nu fii dezamăgit dacă frazele n-au sens pentru moment sau nu rezonează cu dorințele sau așteptările tale.

Păstrează tot ce ai scris într-un dosar sau transcrie într-un jurnal, mesajele vor căpăta sens în timp.

Recitește-le periodic și vei găsi în ele sfaturi și rezolvări la care nu te aștepți.

Uneori, vei observa rezolvări la probleme care nici nu existau la data când ai făcut exercițiul.

Dacă practici alte tehnici de relaxare, ca yoga, autorelaxarea prin hipnoză sau orice altceva, te vor ajuta să recepționezi mesajele de acest fel.

Exersând acest mod de a dialoga cu spiritul tău păzitor îți vei îndeplini mai ușor dorințele de orice fel, dragostea, securitatea și fericirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *