PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

ocultismsubconștientvideo

AL TREILEA OCHI – POARTA CĂTRE PUTERILE PSIHICE

Dacă putem spune despre un subiect din parapsihologie că a ajuns celebru, acesta este cu siguranță cel de-al treilea ochi.mediu.

Lui îi sunt asociate capacități fenomenale de concentrare și memorie cât și extraordinare puteri paranormale. Hai să vedem în continuare mai multe amănunte despre acesta.

CE ESTE AL TREILEA OCHI?

Numit și glanda pineală, este o glandă de mărimea unui bob de mazăre, în formă de con de pin, situat în creierul vertebratelor lângă hipotalamus și glanda pituitară.

Al treilea ochi este venerat de clarvăzători și alți mistici, fiind considerat organul conexiunii universale supreme. Semnificația sa este întâlnită în toate culturile antice din întreaga lume, fiind asociat clarviziunii, concentrării, imaginației și intuiției.

AL TREILEA OCHI ÎN BIOLOGIE

Glanda pineală, cum este cunoscut de către știință, produce melatonina. Melatonina controlează ritmurile circadiene și hormonii de reproducere, ceea ce face din glanda pineală un ceas aș organismului nostru, implicat nu numai în tiparele de somn dar și în maturizarea sexuală. Melatonina este implicată și în procesele de stres și în adaptabilitatea la schimbările lumii înconjurătoare.

Aces al treilea ochi se activează când este expus la lumină și se implică activ în controlul bioritmurilor corpului.

Funcțuionează în armonie cu hipotalamusul care coordonează setea, foamea, dorința sexuală și ceasul biologic care determină procesul de îmbătrânire.

SEMNIFICAȚIA CELUI DE-AL TREILEA OCHI

Activarea și dezvoltarea celui de-al treilea ochi este poarta către toate puterile psihice cunoscute: telepatia, clarviziunea, visarea lucidă și proiecția astrală. Când este activat, separarea iluzorie dintre sine și spirit dispare, permițând trăirilor metafizice să devină realități tangibile în mod uzual.

DE CE AR TREBUI SĂ-ȚI DESCHIZI AL TREILEA OCHI?

Se spune că blocarea celui de-al treilea ochi sau a chakrei ajna duce la confuzie, incertitudine, cinism, gelozie și pesimism. În schimb, un al treilea ochi deschis și vibrant, este locul de captură al celei mai mari surse de energie eterică.

În timp ce ochii fizici percep lumea fizică, al treilea ochi vede întregul complex de lumi existente ce au legătură cu spiritul. Odată cu deschiderea lui, omul primește ca pe un dar clarvederea, concentrarea, intuiția, fericirea, decisivitatea, perspicacitatea și multe alte haruri mult dorite. Există o neîndoielnică legătură între cel de-al treilea ochi și visarea lucidă, proiecția astrală, calitatea somnului, imaginația sporită și viziualizarea aurei.

DE CE ESTE ÎNCHIS ÎN MOD OBIȘNUIT CEL DE-AL TREILEA OCHI?

Calcificarea glandei pineale este cât s epoate de obișnuită dacă acest al treile aochi nu este utilizat sau ca urmare a unor diete bogate în fluor și calciu. Această calcifiere este asociată acumulării de cristale de fosfat de calciu în diferitele zone ale corpului,  ca urmare a acumulări de toxine din produsele consumate zi de zi precum fluorul, hormonii și aditivii, zaharurile și îndulcitorii artificiali.

Radiațiile cauzate de utilizarea telefoanelor mobile sau a câmpurilor electro-magnetice, au și ele un efect negativ asupra glandei pineale.

Mulți adepți ai teoriei conspirației consideră că mass media susține utilizarea fluorului și a calciului ca parte integrantă a programelor guvernamentale de control a populației.

FACTORI RECOMANDAȚI PENTRU FACILITAREA ACTIVĂRII CELUI DE-AL TREILEA OCHI

Iată câteva recomandări ale practicanților diferitelor culturi spirituale.

Evitați florura. Pentru că în apa marilor orașe se introduce fluor în procesele de potabilizare a apei, ar trebui să folosiți o apă filtrată. Găsim fluor și în pasta de dinți obișnuită, dar pe acesta-l putem evita ușor cumpărând o pastă fără fluor.

Evitați excesul de alimente bogate în calciu, studii recente dovedind că ele sunt oricum mai dăunătoare organismului decât sunt de benefice.

Alimentași-vă echilibrat, chlorella, oțetul d emere și iodul contribuind la sănătatea glandei pineale.

Stabiliți-vă drept intenție deschiderea glandei pineale.

Rugăciunea, incantațiile, practicarea yoga și a meditațiilor sunt căile practice de a junge la activarea celui de-al treilea ochi, așa că antrenați-le zilnic.

Voi reveni în partea a doua a acestui material cu un exercițiu simplu ce conduce la deschiderea celui de-al treilea ochi, dar până atunci îți mulțumesc pentru că m-ai urmărit și nu uita că ceea ce crezi că nu este, nu înseamnă că nu există.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *