PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientterapie

VINDECAREA KARMEI PRIN ESENȚELE DE CRISTALE

Intelegerea karmei presupune intelegerea cauzei si efectului

Pentru vindecarea karmei este necesara transformarea unor comportamente negative, detasarea de unele obiceiuri nocive si eliminarea relatiilor distructive. Bolile de natura karmica impun schimbarea mentalitatii fata de viata.

Exista unele pietre si cristale care pot anula tiparele negative ce perpetueaza diverse dezechilibre pe plan fizic, emotional si mental.

Dioptazul

vindeca durerea emotionala si este o piatra de suport energetic pentru inima. Trezeste inima spirituala si activeaza chakra inimii facilitand iertarea si vindecarea ranilor emotionale. In acelasi timp ajuta la invatarea lectiilor karmice, activand telurile inalte. Clarifica vederea interioara ajutandu-ne sa identificam erorile karmice si tiparele repetitive. Elibereaza atasamentele din alte vieti ce actioneaza in relatiile prezente.

Merlinite

Aceasta piatra magica, duala, alb si negru, deschide poarta activarii capacitatilor psihice latente. Cateva picaturi din aceasta esenta pot evoca amintiri din incarnarile precedente, indicand cele mai relevante evenimente necesare vindecarii si dezvoltarii interioare.

Ambra

Ambra are o energie solara ce creeaza senzatia de caldura. Esenta Amber curata sangele, repara erorile ADN si are rol in vindecarea bolilor karmice. Elibereaza vibratiile negative fiind utila in stress, atacuri psihice, prosperitate si creativitate.

Tanzanit

Cristalul de Tanzanit este eficient in vindecarea metafizica. Accelereaza si intensifica nivelul vibrational al fiecarei persoane. Conecteaza mintea si inima dezvoltand capacitati psihice de clarvedere si clarauditie. Activarea flacarii violet cu ajutorul esentei de tanzanit dizolva tiparele karmice de boala pregatind terenul pentru implementarea noilor tipare.

Serpentine

Serpentine acceseaza si integreaza trecutul, prezentul si viitorul. Elibereaza blocajul energetic al chakrelor si activeaza kundalini. Vindeca suferintele emotionale capatate in urma unor relatii anterioare.

Lepidolitul

Acordeaza persoana la gandurile si sentimentele din alte vieti care duc la blocaje in viata prezenta. Echilibreaza emotiile extreme, previne cosmarurile fiind util in schizofrenie si ADHD. Este o piatra a linistii si armoniei.

Esentele din cristale se pot combina pana la 5, iar dozajul este de 4 picaturi de 2-4 ori pe zi, nediluate.Se pot administra insa separate pentru a identifica mai bine efectul fiecareia dintre ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *