CUM DEVINE DORMITORUL UN ”LOC DE JOACĂ PASIONAL”?

Un specialist sexolog ia „taurul de coarne” şi dă sugestii privind amenajarea unui dormitor dedicat „jocurilor vinovate”.

Sugestiile sale sunt destinate transformării dormitorului dintr-un simplu spaţiu pentru somn într-un adevărat sanctuar al amorului.

Drept reguli de bază, Zori Michael recomandă aglomerarea spaţiului, vopsirea pereţilor în culori profunde, intense şi menţinerea unei iluminări slabe, obţinută eventual cu ajutorul unui întrerupător cu potenţiometru. La toate acestea, trebuie adăugat un sunet sau chiar un dispozitiv cu apă, care să umple spaţiul dormitorului cu sunete liniştitoare. Texturile obiectelor din cameră sunt şi ele menite să diversifice gama de emoţii obţinute.

Ordine și nu prea

Doamna Michael spune că în dormitor trebuie să fie ordine, în scopul de a „genera intimitate” şi să uşureze intrarea în starea de spirit dorită. „Dezordinea din jur, creează dezordine în minte şi te poate îndepărta de momentul aşteptat”

Dar „ordinea” nu înseamnă o lipsă de „accesorii intime”, de la obiecte de îmbrăcăminte adecvate, la corpuri de iluminat decorative şi oglinzi care să întregească „distracţia”.

Punctul principal

Patul, punctul central al camerei, este indicat să fie dotat cu o saltea de o anumită duritate, saltelele din spumă cu memorie fiind bine de evitat. Obligatorie este însă prezenţa pernelor moi, de diferite dimensiuni, care pot fi de un real ajutor în anumite momente.

Cel mai bun pat în opinia doamnei Michael este cel suspendat cu patru lanţuri de tavan. „Posibilităţile acestuia sunt nelimitate” spune domnia sa în timp ce eu vă spun că preţul lui este de 2898 de dolari americani. Nu vă descurajaţi, în fond cu puţină imaginatie totul se poate rezolva.

Culorile indicate ale pereţilor sunt din gama celor care evocă pasiunea: roşu, gri, negru, maro ciocolatiu şi albastru închis.

În timp ce modelele florale pot distrage atenţia, poate fi considerat drept sexy un covor din blană de animal sau perne din imitaţii printate, care dau un aer romantic atmosferei. Lumânări colorate şi diferite abajururi pot ajuta deasemenea starea de spirit.

Ambianța completează

Un element important al instalării romantismului în dormitor este sunetul. Doamna Michael recomandă investiţia într-o mică fântână arteziană pentru dormitor.

Pentru a păstra sunetele numai pentru dumneavoastră, este recomandat să tapisaţi pereţii camerei. Chiar dacă aveţi unele tendinţe exhibitioniste şi spuneţi că nu vă interesează ce se aude din dormitor, pereţii pregătiţi astfel vor impiedica diverse zgomote să vă deranjeze intimitatea.

În loc de încheiere

Cât de eficiente sunt sfaturile doamnei Michael, nu ştiu. În vremurile de azi, redecorarea unui dormitor urmând instrucţiunile de mai sus poate duce la o investiţie care va fi terminată aproape de pensionare, când scopul va fi probabil altul.

Cu intenţia domniei sale sunt însă de acord, un spaţiu pasional poate determina la rândul său o îmbunătăţire a activităţii desfăşurate în el, la fel cum se intâmplă dealtfel şi cu bucătăria, camera de zi sau a copiiilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *