PRIVIRE IN VIITOR

Totul este minte, Universul este mental

subconștientvideo

Ce-și doresc bărbații de la o femeie?

Credeai că aspectul fizic este principala armă de seducție a unei femei? Nimic mai fals.

Gusturile sunt extrem de diferite de la un bărbat la altul, dar există trăsături de personalitate în fața cărora niciun bărbat nu rezistă.

SIMȚUL UMORULUI

Seriozitatea nu se dovedește prin lipsa umorului. Dovedește-i că ai simțul umorului de la prima întâlnire. Pe lângă faptul că poate fi un indiciu al inteligenței, este imposibil să flirtezi fără să glumești și să râzi. Dezvoltă-ți simțul umorului și vei avea o armă de seducție imbatabilă.

OPEN MINDEDNESS

Asta nu înseamnă să accepți orice propunere primită, ci să te lași antrenată în fluxul momentului, permițându-ți să ieși din zona ta de confort. Un bărbat este atras mai degrabă de o femeie veselă, deschisă, curioasă, care nu-l va judeca.

Ascultă și punctul de vedere al celorlalți, tratează viața drept o mare aventură, fii sociabilă și exprimă-ți dorința de a exploreza lumea.

OPINIILE PERSONALE

Fii amabilă dar păstrează-ți opiniile. Prezintă-le cu mândrie pentru că ele te reprezintă. Un bărbat se va plictisi rapid de o femeie care nu are propriile opinii, asta neînsemnând să fie mereu divergente cu ale lui. Deci, nici Gică-Contra dar nici o femeie care spune mereu DA.

AMABILITATEA

Fii draguță cu oamenii! Păstrează-ți mereu zâmbetul pe față și vei avea parte de oameni drăguți în viața ta. Rezervă-ți însă atunci când este cazul, dreptul de a refuza ceea ce nu se potrivește interesului sau principiilor tale de viață.

INTELIGENȚA

Se spune că bărbații sunt speriați de femeile inteligente. Atunci, sperie-l și arată-i cât ești de inteligentă. Cu siguranță nu ți-ai dori un astfel de partener plin de frustrări. Găsește-ți un partener la fel de inteligent ca tine. Merită.

ARATĂ-I AFECȚIUNE

Chiar dacă nu se dovedește pe deplin că bărbații sunt mereu niște copii mari, ei au nevoie de dragoste și afecțiune. Așa că, cât mai puțină economie în a-ți manifesta afecțiunea.

FEMEIA INDEPENDENTĂ

În ciuda nevoii de afecțiune, fiecare avem nevoie și de spațiu pentru a ne trăi propriile vieți. Echilibrul este și de data asta cheia. Trăind o viață de succes și în afara relației, vei deveni mult mai atrăgătoare, iar relația va deveni mult mai bună.

ÎNCREDEREA ACORDATĂ

Încrederea acordată partenerului reprezintă de fapt încrederea pe care o ai în tine, în aptitudinile și capacitățile tale. Dacă tu nu crezi în tine, nimeni nu o va face.  

PASIUNEA

O femeie pasională va fi mereu irezistibilă pentru un bărbat. Și nu mă refer doar la latura fizică, fii pasionată de ideile tale, de țelurile tale, arzi cu intensitate pentru lucrurile pe care le iubești.

Se pare că a fi cu adevărat o femeie atrăgătoare nu are nimic de a face cu aspectul, popularitatea sau statutul social. Ceea ce contează este cine ești. Asta își dorește un bărbat adevărat de la tine. Tu, cu defectele și calitățile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *