IMUNO MAX

recomandare: antioxidant si imunomodulator in stari imunodeficitare, micsorarea rezistentei organismului, in procese regeneratoare lente 

 

Substantele biologic active de origine entomologica din compozitia IMUNO-MAX 1 si 2 reprezinta o serie de proteine, substante antioxidative, enzime, aminoacizi esentiali si semiesentiali etc. cu proprietati ce contribuie semnificativ la un sir de procese regenerative ale organismului, astfel ca: procese reparative si ameliorarea functiilor specific ale organelor, modelarea reactiilor imune cu cresterea rezistentei organismului la diferite influente endogene si exogene nocive, stimularea imunitatii nespecifice a organismului etc.

COMENZI LA - 0721.824.853

Compozitie
Substanta activa: extract entomologic; excipienti; amidon de cartofi.
FORMA DE PREZENTARE
30 capsule/150mg.
DESCRIEREA PREPARATULUI
pulbere hidroscopica de culoare de la brun-deschisa pana la brun-inchisa, cu miros caracteristic.

INDICATII
IMUNO-MAX � 1 si 2 se recomanda la adulti in calitate de remediu adaptogen, antioxidant si imunomodulator in stari imunodeficitare, micsorarea rezistentei organismului (astenic, perioada de convalescenta, dupa chimioterapie si radioterapie etc.), in procese regeneratoare lente (combustii, ulcere trofice, herpes oftalmic etc.)

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
IMUNO-MAX-1 (capsula de dimineata) se administreaza dupa trezire, inainte de micul dejun cu aproximativ 1 ora. Capsula se inghite cu un pahar de ceai (preferabil sunatoare).
IMUNO-MAX-2(capsula de seara) se administreaza la 2-3 ore dupa cina (de preferat cu ceai de menta sau pedicuta).
Dupa aproximativ 15 minute, pacientul va simti o moleseala datorita eliminarii unei cantitati crescute de suc biliar. Daca apare senzatia de greata, se vor lua cateva bucatele de pesmet care absorb excesul de suc biliar.
Se recomandaca dupa administrarea atat a capsulei de dimineata cat si a celei de seara, pacientul sa stea culcat pe partea dreapta timp de 30 minute - 1 ora.

REACTII ADVERSE
Sunt posibile: dispepsie si diaree in primele cateva zile de utilizare, care dispar de sinestatator; reactii alergice.

ATENTIONARI SPECIALE
Pe parcursul tratamentului se va respecta un regim alimentar dietetic, lipsit de alimente grase si bauturi alcoolice.

MOD DE PASTRARE
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura de 15-25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor.

TERMEN DE VALABILITATE
2 ani. A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.
pret 200.00 RON

COMENZI LA - 0721.824.853