HEPATITO LIZ 1 si 2

interferon natural recomandat: hepatite cronice si acute; infectii virale cu virus C, B, D, acumulari de toxine; protector hepatic; in afectiuni grave ale ficatului si tractului digestiv; 

 

Metoda revolutionara de eliminare a virusului hepatic C; Hepatoprotector; Hepatite cronice si acute

Preparat destinat afectiunilor hepatice acute sau cronice, datorate infectiilor virale, acumularii de toxine sau a altor factori. 
Actiunea sa protectoare si regeneratoare a ficatului se bazeaza pe un compus SBA (substante biologice active extrase din specia coleoptere), cu reale proprietati cheratilitice, antivirale, bactericide, antifungica, antireumatice si anticancerigene. Aceste substante specifice unei anumite perioade din timpul morfogenezei, inhiba sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, respectiv a elementelor din care sunt compusi agentii virali, permitând celulelor afectate sa revina la structura lor informationala initiala, sanatoasa.
Hepatito-lis poate fi numit prin actiunea sa, un interferon natural, capabil sa stopeze replicarea virusurilor si a tumorilor, fara sa produca posibilele efecte secundare întâlnite în cazul interferoanelor de sinteza chimica.

COMENZI LA - 0721.824.853

Marturii ale pacientilor si articole de presa : art1; art2; art3; art4; video1; video2

PREPARAT ENTOMOLOGIC

Compozitie: Substanta activa: extract entomologic; excipienti; amidon de cartofi.

FORMA DE PREZENTARE
30 capsule/150mg de extract entomologic.

DESCRIEREA PREPARATULUI
pulbere hidroscopica si/sau granule de culoare de la brun-deschisa pana la brun-inchisa, cu miros caracteristic, in capsule albe dure, operculate, opace, de forma cilindrica, cu capetele emisferice, cu suprafata neteda si lucioasa.

ACTIUNE
Substantele biologic active de origine entomologica din compozitia HEPATITO-LIZ - 1 si 2 reprezinta o serie de proteine, substante antioxidative, enzime, aminoacizi esentiali si semiesentiali etc., cu proprietati ce contribuie semnificativ la un sir de procese regenerative ale organismului, astfel ca: ameliorarea functiei ficatului, inclusiv a functiei de detoxifiere, imbunatatirea metabolismului fosfolipidic, stabilizarea membranelor hepatocitelor, procese reparative din ficat, modelarea reactiilor imune cu cresterea rezistentei organismului la diferite influente endogene si exogene nocive etc.

INDICATII
Hepatito-LizSe recomanda la adulti in calitate de remediu hepato-protector adaptogen, antioxidant si in calitate de sursa suplimentara de aminoacizi in afectiunile ficatului, in endo- si exotoxicoze.

DOZE SI MOD DE ADMINISTRARE
HEPATITO-LIZ-11 (capsula de dimineata) se administreaza dimineata, inainte de micul dejun cu aproximativ 1 ora. Capsula se inghite cu un pahar de ceai (preferabil sunatoare).
HEPATITO-LIZ-2(capsula de seara) se administreaza cu 2-3 ore dupa cina (de preferat cu ceai de menta). Capsula se dizolva in stomac, in 15 minute, timp in care, pacientul va simti o moleseala (o functie mai puternica a ficatului), deoarece se elimina mai mult suc biliar. Daca situatia devine insuportabila, se vor lua cateva bucatele de pesmet (sau pansament gastric), care absorb excesul de suc biliar si starea neplacuta a pacientului dispare.

REACTII ADVERSE
Foarte rar posibile: dispepsie si diaree in primele cateva zile de utilizare, care dispar de sinestatator; reactii alergice.

ATENTIONARI SPECIALE
Pe parcursul tratamentului se va respecta un regim alimentar dietetic, lipsit de alimente grase si bauturi alcoolice.

MOD DE PASTRARE
A se pastra la loc uscat, ferit de lumina, la temperatura de 15-25 grade C. A nu se lasa la indemana copiilor.

TERMEN DE VALABILITATE
2 ani. A nu se administra dupa expirarea termenului de valabilitate indicat pe ambalaj.

Pret: 200.00 RON (tratament pentru 30 de zile, hepatitoliz 1 + hepatitoliz 2)

COMENZI LA - 0721.824.853