CREMA INGRIJIREA PIELII

recomandare: intensificara circulatia sangelui; depuneri de calciu pe articulatii; dureri musculare, reumatice, articulare, a spatelui, cervicale, activare metabolica

Crema de ingrijire corporala, pe baza de substante biologic active de origine entomologica, cu actiune analgezica, de intensificare a circulatiei sanguine locale, in starile insotite de dureri musculare, reumatice, articulare, a spatelui, bratelor, a zonei cervicale, depuneri de calciu pe articulatii, la calcai, pe coloana etc. 

Substantele biologic active din crema poseda proprietati de intensificare a microcirculatiei in tesuturi, de sporire a metabolismului si eliminare a toxinelor. 
Poseda actiune antiinflamatoare, analgezica, amtiedematoasa. 
Contribuie la regenerarea tesuturilor osos, muscular, articular, al legamentelor.
Contine, de asemenea, extracte de Salvie, de fructe de Castan si ulei de Rozmarin, componente cu proprietati de intensificare a microcirculatiei, de tonifiere si regenerare remarcabile. Utilizarea cremei contribuie la calmarea durerilor musculare, reumatice, articulare de la prima aplicare. 
Folosirea indelungata a cremei contribuie la reducerea inflamatiilor, a depunerilor de calciu, reducerea hiperemiei, ameliorarea mobilitatii muschilor, legamentelor si articulatiilor si regenerarea acestora.

PREZENTAREA PRODUSULUI 
Tub de 100ml e. .

COMPOZITIE 
Aqua, Lanolin, Petrolatum, Aesculus Hippocastanum Extract, Stearic Acid, Mineral Oil, Cetyl Alcohol, Pentylene Glycol, Rosmarinus Officinalis Oil, Glycerin, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Glutamic Acid, Aspargine, Phenylalanine, Lysine, Glyceyl Stearate,Sodium Hydroxide, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methylparaben (and) Propylparaben, BHA, Methyl Nicotinate, 2- Bromo -2- Nitropropane -1 3- Diol.

CONTRAINDICATII 
Nu s-au constatat.

MOD DE UTILIZARE 
Foloseste la realizarea unui masaj pe durata a 10-15 minute, pe pielea curata. Pentru rezultate mai bune, se foloseste zilnic, intr-un curs de 14-15 sedinte.

Pret: 58.00 RON