Din ce sunt facuti hamburgerii?

Analizând 258 de eșantioane de carne tocată, chiftele congelate și burgeri proveniți

de la 22 de comercianți, compania americană de testare a produselor alimentare, Clear Labs. , ne surprind cu rezultatele obținute.


Trei eșantioane s-au dovedit pozitive pentru ADN-ul de șobolan, în timp ce unul conținea urme de ADN uman.
Treisprezece la sută dintre probe au fost încadrate ca fiind cu probleme, procentul crescând la 23 la sută atunci când au fost testate produsele vegetariene. Doi la sută dintre acestea prezentând urme de carne de vită.
În privința sănătății consumatorului, 4,3 la sută dintre probe au conținut urme de ADN patogen, provenit de la virusuri sau bacterii.
Relevante au fost cazurile în care produsele analizate conțineau atât substituienți și ingrediente nespecificate cât și o etichetare nutrițională incorectă. Aproape 40 la sută dintre ele aveau mai multe calori decât cele menționate, 49 la sută depășind în medie cu 4,2 grame carbohidrații specificați.
Și astea sunt rezultatele pentru hamburgeri comercializați în Statelel Unite. Refuz sa mă gândesc la o testare similară a celor autohtone.
Mai multe detalii referitoare la rezultatele studiului, puteți găsi pe site-ul Clear Labs.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează