VIDEO: Germenii de grau si cancerul

Despre efectele benefice pentru sănătate ale germenilor de grâu s-a scris

şi s-a vorbit deja foarte mult.
Într-un studiu recent, cercetători ai Universităţii din Bari în colaborare cu Profesorul german Martin Luther, au descoperit eficienţa germenilor de grâu fermentat asupra celulelor canceroase. Fermentaţia a fost realizată cu ajutorul a 40 de tipuri diferite de bacterii şi testate împotriva a mai multor tipuri de celule canceroase.
Efectul este atât de puternic încât poate fi comparat cu cel al unor produse farmaceutice anti-cancerigene consacrate.
Deşi efectul anti-cancerigen al germenilor de grâu a fost dovedit, se pare că eficienţa cea mai ridicată a fost înregistrată asupra celulelor de tip cancer ovarian, urmate de cele ale cancerului intestinal şi cel al celulelor germinative.
Dintre cele 40 de tipuri de bacterii utilizate, doar două s-au arătat utile, deoarece numai ele pot produce o enzimă numită beta-glicozidază.
Extractul din germenii de grâu fermentat stopează procesul de glicoliză din interiorul celulelor canceroase, proces necesar obţinerii de energie folosit în diviziunea celulară.
Studii clinice făcute de Centrul Rus de Cercetare a Cancerului vin să sprijine această teorie prin prelungirea mediei de viaţă a pacienţilor cărora le-a fost administrat un preparat din germeni de grâu fermentat.
Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul www.privireinviitor.ro
http://blogs.naturalnews.com/fermented-wheat-germ-natural-cancer-treatments/

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează