Cum putem consuma o “apa sanatoasa”

Nimeni nu contesta astazi importanta pe care alimentele o au asupra unei vieti

indelungate si sanatoasa. Daca acest fapt a fost posibil datorita si unor interese economice, interese nu mereu conforme cu realitatea, un alt element indispensabil vietii noastre, si anume apa pe care o bem, a fost de cele mai multe ori uitata. Fenomenul este posibil atat prin volumul mic de informatii prezent in mass-media cat si prin nivelul scazut de interes al majoritatii populatiei pentru calitatea apei de consum.

Referitor la imensa importanta a apei in mentinerea vietii este inutil sa amintim faptul ca un om are nevoie mai rapid de apa decat de mancare pentru a supravietuii. Ce este mai putin cunoscut este faptul ca absenta relativa a apei lezeaza sau omoara anumite functii ale corpului, ca apa este o sursa importanta de energie, ca apa preintampina lezarea ADN-ului, ca apa este principalul solvent al alimentelor, vitaminelor, mineralelor, ca apa este folosita pentru transportul tuturor substantelor in corp, si am putea enumera astfel zeci de motive pentru care omul are zilnic nevoie de apa.

La fel de cunoscut este faptul ca organismul nostru este compus din 70 la suta apa, dar mai putin cunoscut este ca, referindu-ne la suma moleculelor din care acesta este alcatuit, procentul acestora este de aproximativ 99 la suta.

In ciuda acestor date, manualele uzuale folosite in institutiile de invatamant medical ignora aproape complet prezenta apei in muschi, tesuturi si organe. Nu toata lumea medicala insa se face ca uita acest adevar. Cercetatori ca dr. Pollack de la Universitatea Washington studiaza de mai bine de zece ani rolul de prim-plan pe care apa il detine in procesele fiziologice ale organismului uman. Concluziile sale sunt cat se poate de clare: “Daca nu putem intelege cum interactioneaza apa cu componentele celulare, nu vom putea intelege niciodata cum functioneaza celula.”


Celula sunteste ca o matrice, formata din proteine si acizi nucleici, avand spatiile dintre acestea umplute cu apa. Apa are atat rol de interfata intre aceste componente celulare, cat si acela de a realiza un sistem de absortie al energiei din exterior, din mediu, energie obtinuta deobicei sub forma de radiatie electromagnetica, inclusiv lumina soarelui si caldura infrarosu.
Ideea nu este deloc noua, ea fiind descrisa de cercetatorul american de origine chineza, Gilbert Ling, in mai multe carti referotoare la importanta apei pentru procesele celulare.

Dar din multitudinea surselor de apa la care apelam, cum putem identifica apa sanatoasa?

Este evident ca asemeni alimentelor, si apa dorita a fi consumata ar trebui sa se incadreze in grupa considerata naturala. Specialistii considera ca fiind sanatoasa apa care ajunge la suprafata pe cale naturala, ea prezentand din punct de vedere molecular o structura hexagonala, primind de aici si numele de “apa structurata”. Apa consumata de cea mai mare parte a populatiei, in special de catre locuitorii oraselor sufera unele transformari la nivel molecular datorita rezervoarelor de unde este extrasa, a transportului si depozitarii, a substantelor cu care este tratata, asta fara sa mai luam in calcul nenumaratele surse de poluare cu care este pusa in contact.

Un alt indicator al calitatii apei sanatoase o reprezinta ph-ul acesteia, mai precis nivelul sau de alcalinitate. O apa neutra ar trebui sa se identifice undeva in jurul valorii ph de 7, asta in timp ce ph-ul normal al sangelui uman se gaseste intre 7,3 si 7,45. Asta arata cat oxigen este disponibil pentru celule. Astazi, datorita stresului, alimentatiei defectuoase, a poluarii dar in mare masura a consumului unei ape neadecvate, aciditatea corpului uman si a lichidelor interstitiale este mult crescuta. Specialistii considera de fapt boala ca fiind un exces de aciditate a respectivului organ sau sistem.

In consecinta, consumul unei ape naturale, structurate, devine o problema fundamentala pentru sanatatea organismului, dar in acelasi timp, o problema aparent extrem de greu de rezolvat. Apele asa zis naturale imbuteliate, considerate candva o rezolvare a problemei, se prezinta conform analizelor de laborator ca avand un ph acid, deci nefiind deloc indicate.

Si atunci, cum putem “ restructura” apa din celulele noastre, beneficiind astfel de o sanatate garantata?

Dr. Pollack sustine ca aplicarea de radiatii infrarosii conduc la structurarea apei celulare, mai precis radiatii cu lungimea de unda de 3 microni. Soarele emite deasemnea cu aceeasi lungime de unda, fapt care-l situeaza printre recomandarile medicale.

Spectrul luminii vizibile, radiatiile ultravioletele si infrarosii pot si ele comanda “restructurarea apei”, aceasta fiind si explicatia rezultatelor uimitoare obtinute in urma tratamentelor cu lumina.

Facilitatile puse la dispozitie de stiinta au generat si ele metode eficiente, pornind de la vase cu forme si compozitie speciala, cum este Carafa Aladin, la aparate extrem de sofisticate si precise, numind aici binecunoscutul aparasi nu-mi poti trimite o fotografie cu vit de ionizare a apei Enagic.

Daca Carafa Aladin reuseste sa restructureze molecula de apa prin forma sa, aparatele Enagic produc o apa filtrata impuritati si noxe, avand o structura moleculara hexagonala, fiind super anti-oxidanta datorita potentialului de oxido-reducere (ORP), si cel mai important lucru, o apa alcalina de mai multe valente. Se poate obtine astfel: apa Kangen in 3 variante, de la ph 8,5 la 9,5, apa plata cu ph 7, apa acida de la ph 5,5 la 6,5, apa puternic acida cu ph cuprins intre 2,4 si 2,7, folosita la igienizare si o apa puternic alcalina cu ph aprox 11, utila in bucatatrie pentru extragerea diferitelor substante chimice toxice din fructe, legume sau produse din carne.

Pentru mai multe detalii legate de modul de obtinere a apei structurate alcaline cat si a diferitelor beneficii ale acesteia, despre aparatul de apa Kangen, puteti contacta office@privireinviitor sau 0722.508.845

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează