Remediile Florale Bach si obezitatea

Obezitatea iti creeaza probleme ? Este greu sa tii o cura de slabire si esti

dezamagit de rezultele obtinute? Pentru a slabi este necesar sa-ti schimbi mentalitatea, atitudinea fata de stilul de viata actual. Expertii afirma ca 75% din cazurile de alimentatie in exces se datoreaza problemelor emotionale. De cele mai multe ori este dificil de a schimba ceva in viata, in alimentatie, in obiceiuri. Remediile florale Bach au marele avantaj de a readuce echilibrul pe plan mental si pe cel emotional in asa fel incat organismul sa-si gaseasca cea mai buna cale de a ajunge la greutatea ideala.

In continuare iata cateva remedii Bach utile pentru slabire si mentinerea siluetei:

Crab Apple  (Mar paduret) - remediu de dezintoxicare, elimina substantele nedorite din organism, elimina gandurile negative, imbunatateste imaginea propriei persoane (ganduri de autodezgust). Daca ti se pare ca nu arati suficient de bine in costum de baie aceasta este remediul potrivit.

Cherry Plum (Corcodus) te ajuta sa-ti mentii controlul cand ai tendinta de a lua mai multe portii de mancare sau mai multe prajituri.

Gentian (Gentiana) –da incredere celor care si-au pierdut speranta ca vor slabi, pentru ca altadata dieta nu a avut efect. Reda optimismul unui nou inceput.

Chestnut Bud (Muguri de castan) – te determina sa nu repeti aceeasi greseala de a manca anumite alimente prea calorice, lucru de care iti amintesti deobicei dupa ce ai mancat deja.

Impatiens (Slabanog) – pentru a avea rabdare. Lucrurile nu se intampla peste noapte. Nu este sanatos sa slabesti 3 kilograme in 2 zile.

Centaury  (Tintaura) – te ajuta sa ai forta de a renunta la anumite alimente gustoase si calorice, sa nu devii sclavul mancarii, sa poti spune “nu”.

Walnut (Nuc) – esential pentru adaptare la noua conditie, la noul regim, la noua ta forma si pentru a rupe legaturile cu trecutul, cu anumite obiceiuri.

Hornbeam (Carpen) – este un remediu esential pentru a incepe dieta chiar acum, pentru a nu amana lucrurile (“voi incepe maine, la luna noua, intr-o zi care incepe cu 1 “etc.)

Sigur aceste remedii se administreaza daca se potrivesc persoanei sau situatiei. Se pot face combinatii pana la 7 remedii Bach. 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează