Apa Vie - metodă de tratament şi prevenţie

Apa este elementul esențial în menținerea sănătății organismului nostru în timp ce

toate procesele fiziologice din corp au loc doar în prezența apei. Pentru o bună funcţionare, celulele şi corpul nostru au nevoie de o apă de calitate.

Apele naturale care se găsesc în izvoare sau fantâni, ape care ajung pe cale naturală la suprafaţă sunt singurele care au putere energetică, structură armonioasă cristalină şi Forţa de a întreţine Viaţa.

În procesele fiziologice, apa deţine rolul principal atât în procesele de alimentare cât şi de eliminare a tuturor substanţelor biochimice care ne tranzitează celulele organismului.

Cea mai mare parte din apa pe care o bem zilnic este aproape inutilă organismului, deoarece este apă cu structură amorfă, care nu mai are puterea să ajungă în celule, să le hrănească și să înlăture toxinele, fiind eliminată de corpul uman, fără a avea vreun beneficiu. Procesele tehnologice specifice potabilizării apei : transportul prin țevi, filtrarea, presiunea înaltă și tratarea chimică, sau în alte cazuri, îmbutelierea în plastic, distrug structura apei, o secătuiesc energetic, iar celule nu o recunosc, pentru că este o « apă moartă ». Chiar dacă bem zilnic cel puțin doi litri de apă, din cauza calității precare a apei de băut, la nivel celular sunt constatate : deshidratare, încetinirea dezvoltării celulare și nivel crescut de toxine.


Cunoştiinţele referitoare la apa de băut pe care omenirea le deţine la momentul actual ne relevă necesitatea alimentării organismului cu o apă structurată, o apă vie. Şi cum accesul la un izvor natural sau o fântănă a devenit aproape imposibil astăzi, specialişti din mai toate domeniile ştiinţifice au încercat să formuleze o reţetă menită să asigure această sursă indispensabilă vieţii.

Experimente efectuate mai peste tot în lume au dovedit eficienţa folosirii apei structurate atât în tratarea diferitelor boli, unele incurabile cât şi în procesele vieţii de zi cu zi, fiind binecunoscute tuturor testele efectuate cu apa de piramidă.

Pornind cercetările de la principiul formei vasului unde apa este păstrată, şi al raporturilor numerice ale pereţilor acestuia, o echipă elveţiană a folosit Raportul de Aur Phi ( 1,618) în confecţionarea unui volum destinat depozitării apei care amplifică şi radiază energia. S-a obţinut astfel o serie de vase din sticlă, de forma unei carafe care reproduce cu fidelitate primele numere din Seria lui Fibonnaci: 1,1,2,3,5,8, cu proprietatea de a restructura apa depozitată în interiorul lor. Suplimentar, carafelor le-a fost aplicată simbolul Floarea Vieţii la bază ca apa energizată prin forma sticlei să primească prin rezonanţă cu simbolul, un tipar corect de reaşezare moleculară în forme hexagonale. În funcţie de materialul sau culoarea simbolului, apa primeşte noi informaţii cu rol în dezvoltarea celulară corectă.

Puteţi găsi mai multe informatii despre testele legate de aceste carafe sau vase cu proprietăţi similare, pe pagina facebook https://www.facebook.com/NaturesDesignCarafaAlladin sau la adresa web: http://www.vywamus.ro/doc/Catalog_2014.pdf

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează